Dodaj do ulubionych

Torebki szukam

28.02.20, 16:02
Chce kupić torbę typu shopping. Niestety większość z nich nie ma zapięcia na suwak a jedynie na magnes. Jak to się sprawdza na codzień? Czy portfel i inne rzeczy nie wypadają z torebki np. w samochodzie? Mam zamiar nosić w niej kilka rzeczy dla dziecka i nie chcę co chwilę zbierać wszystkiego.
A czy torebki z takimi odpinanymi saszetkach w środku są bardziej praktyczne?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Torebki szukam 28.02.20, 16:08
      mnie nie wypada, ale ja sie balam, ze mi zlodziej wsadzi lape. Dlatego nie kupilam sztywnej w ksztalcie trapeza, gdzie reke latwo wlozyc a taka z uszami od bokow, miekka, nie wiem jak ci to wyjasnic, ale wcale nie latwo wlozyc reke. Mam jeszcze inna, z suwakiem.
      • kosmos_pierzasty Re: Torebki szukam 28.02.20, 17:12
        Też mam z suwakiem.
      • szarotka83 Re: Torebki szukam 28.02.20, 20:37
        No właśnie kradzieży tez się obawiam. Łatwo wsadzić łapę.
    • pani-nick Re: Torebki szukam 29.02.20, 08:01
      Sprawdza się. Dokumenty mam w mini saszetce, przyczepionej do środka torby, a telefon i klucze w małej zapisanej na zamek kieszonce. Reszta lata luzem i jest to bardzo wygodne, bo wystarczy włożyć rękę żeby cis wyciągnąć. Moja na jeszxze taki dzynks, który spina przód i tył. Nie zapina, tylko spina. U cioci widziałam, ze ma taki magnes w tym miejscu. Mama w podobnym modelu innej marki tez ma dzynks.
      Tez się obawiałam tej otwartości smile ale sprawdza się już 3 rok.
    • mid.week Re: Torebki szukam 29.02.20, 08:29
      Ja nigdy nie zapinan torebek, chodze z otwartymi i nic mi nie wypada.
    • kotejka Re: Torebki szukam 29.02.20, 08:33
      Torebki shoper czy torby na zakupy? Shopperka musi mieć zappiecie oczywiście, ale czy to magnesik czy suwaczek to już nie takie istotne. Dobrze mieć zapinana oosbna kieszonkę na kluczyk czy portfel właśnie
      O ile nosisz spokojnie nie rzucasz, nie przewracasz i nie kręcisz nią młynków, to nic się nie wywali
      No ale to musi być jednak mądrze pomyślane wnętrze. Kieszonka podszewka itd Nie rozumiem popularności drogich toreb uszytych jak wiadro typu dziki Józef
      A torba na zakupy zapinana być nie musi
      Mam takie płócienne ale minikieszonke oczywiście
      Wyszukiwanie portfela na dnie jest frustrujące, ja mam tez odruch żeby ciągle sprawdzać
      Jak wiem że zamknęłam kieszonkę to już nie mam i głową spokojna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka