tifa_lockhart 29.02.20, 18:59 Na konwencji MKB przemówił mąż kandydatki, pan Kidawa-Błoński. Na konwencji WKK wystąpiła żona kandydata, pani Kosiniak-Kamysz. Na konwencji ADK* wystąpił... szef kandydata, pan Kaczyński. *Andrzej Duda-Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Mąż, żona, szef 29.02.20, 19:26 E. Poczekam, az wystapi kot Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Mąż, żona, szef 29.02.20, 20:29 Ale o co ci chodzi? jesteś zwolenniczką ślubów? Wolne związki też mają prawo istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Mąż, żona, szef 29.02.20, 23:13 malia napisała: > Wolne związki też mają prawo istnieć. to mówisz, że duda żyje w związku z szeregowym posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 09:33 Nawet jesli, to nie nazwalabym tego zwiazku wolnym 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 14:35 cóż, w końcu trzeba to sobie uświadomić Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 20:20 To jest związek przemocowy. W dodatku jedna strona wykorzystuje możliwość zawodowe partnera 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mąż, żona, szef 29.02.20, 20:39 Przyznam szczerze, że z całej prezydenckiej kampanii wyborczej najbardziej interesuje mnie jak bedzie wygladać udział obecnej pierwszej damy. Każdy dzień milczenia poczytuje jej na plus. Gdyby ADK zabrała głos, to internety już by obgadywały jej kiecke, fryzure i makijaż. A o tym jak był ubrany umalowany jej zastepca to już nikt nie pogada? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mąż, żona, szef 29.02.20, 20:58 Aj, literki poprzestawiałam Oczywiście chodziło o pania AKD, a nie pana prezydenta ADK Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 07:41 A ja to zrozumialam jako Agata Duda-Kaczynska i dlatego tak mnie rozbawilo 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 17:06 Ja myśle, że pani Agata mogła odmówić przyjecia pogladów i dochowania wierności szeregowemu posłowi K. i stad jej milczenie. Tkwi w trójkacie z powodów, których nie znamy i przedłużyć go na obecnych warunkach nie chce, wiec na wiecach prezydenta wspiera czynnie jego "mniejsza (niższa) zaleta" Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:02 i tak od pięciu lat na wewnętrznej emigracji, no cóż za bohaterka! Btw. w poprzedniej kampanii ta paprotka twierdziła, że prezesa się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:21 A każdy musi być bohaterem i sie wychylać? Z czego wynika, że pani Agata, nauczycielka po czterdziestce ma sie porywać na szeregowego posła z obstawa jak przecietny mocno znienawidzony dyktator? Nie boi sie, ale też nie ma osobistego interesu w walce z nim. Meża jej poseł odbija? Może ona ma podejście jak ematka - niech bierze i mu gacie pierze Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:49 jak_matrioszka napisała: > Z czego wynika, że pani Agata, nauczycielka po czterdziestce ma sie porywać na szeregowego posła z obstawa jak przecietny mocno znienawidzony dyktator? ale ktoś sugeruje, że dudowa powinna rzucić się na niego fizycznie, czy po co wstawiłaś ten passus z obstawą prezesa? >Nie boi sie, ale też nie ma osobistego interesu w walce z nim. no to nie dziw się, że jest tu oceniana, jak jest, skoro jej tak wszystko kalafiorem zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 21:32 Jest oceniana, bo sie na niego nie rzuca, fizycznie czy słownie to nie ma znaczenia dla oceniajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 22:25 otóż to, to, co dla oceniających dudową ma znaczenie, to nie jej postawa wobec prezesa a postawa jako czlowieka. I za to właśnie jest oceniana. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:09 Po TAKICH Walentynkach? Jeszcze trochę pomilczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkadrzewka Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 16:44 Jak by mój mąż upadł na głowę i został prezydentem to tez byście mnie nie widziały. Wcale sie kobiecie nie dziwie. To jego kariera polityczna nie jej Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:16 a wcześniej, w kampanii wyborczej męża, wzięłabyś udział (jak dudowa u adriana) czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 17:29 #wyPAD2020 Najwyraźniej u żony także. Czekamy na rozwód . Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:17 woman_in_love napisała: > Czekamy na rozwód . ależ czemu, jedno drugiego warte. Moim zdaniem są doskonale dobrani. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 19:19 No ale co z tego? Pani Ruchadło Leśne pierwszą damą nie zostanie, pani Agata przepęka 5 kolejnych lat, a PAD dalej będzie podpisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Mąż, żona, szef 01.03.20, 22:00 A czytałyście, co powiedział prezerspan o kandydatce Kidawie-Błońskiej? Że jest politykiem niesamodzielnym. Na szczęście nie powiedział, że w przeciwieństwie do PADa, bo bym umarła ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś