Dodaj do ulubionych

Lubiś sie chwalić

02.03.20, 13:31
Czy to bardzo zła cecha? próbuję się opanować w rzeczywistości bo wiem jak ludziom jest cięzko ale lubie to robić na forum anonimowym. Układa mi się w życiu wszystko od związku poprzez życie zawodowe, zwyczajnie jestem szczesliwa. Zarabiam dobrze, duzo podróżuje, poznałam chłopaka Czecha o którym juz załozyłam kilka wątków jest wspaniały, zaradny, zabawny. Mam zdrowie, zdrowych rodziców. I po prostu lubię się tym pochwalić, a w szarej rzeczywistości nie mogę bo byłabym nie lubiana za wychwałki. Jedynie co to pokazuje zdjecia z podrózy na facebooku tyle smile. Która lubi się chwalić?
Obserwuj wątek
    • krypteia Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 13:41
      Nie odstawiaj leków przede wszystkim. Rodzina nie truje cię lekami tylko chce dla ciebie dobrze.
    • anika772 Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 13:44
      sciana
    • agrypina6 Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 13:46
      Tu na forum jesteś bardzo lubiana, chwal się dalej. I broń borze szumiący nie odstawiaj leków, to dzięki nim jesteś taka szczęśliwa.
      • krypteia Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 13:50
        Ja mysle ze jej okresowa forumowa s.raczk.a to jednak objaw odstawienia lekow. Może jest teraz w fazie manii.
        • meduza321 Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 13:59
          Jestem zdrowa smile pod kazdym wzgledem smile pozdrawiam
    • tt-tka Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 13:58
      meduza321 napisała:

> Czy to bardzo zła cecha?

To bardzo zla cecha. Lubisie to w ogole okropny podgatunek.

szarej rzeczywistości nie mogę bo byłabym
      > nie lubiana za wychwałki.

Tu tez nie jestes lubiana. wspolczucie budzisz, owszem, jak kazdy chory, ale zniecierpliwienie wieksze.
    • ardiss1 Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 14:01
      Czy Ty jesteś Paniszelka alias ta Pani od szybkich ciąż i antykoncepcji prezerwatywnej?smile)
      • stonkamarnotrawna Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 14:06
        Paniszelka to ktoś inny. To jest ta od antykoncepcji prezerwatywnej i lekarza psychiatrycznego.
        • tt-tka Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 14:12
          Tak jest, nie mylic ! Paniszelke fajnie mi sie czytalo. W przeciwienstwie do.
          • daniela34 Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 21:55
            Paniszelka to jest przy tym po prostu mistrzostwo! Paniszelka ma fascynujące problemy (za każdym razem inne), poza tym wątki Paniszelki skłaniają mnie zawsze do rozmyślań, na przykład o tym, w jakim celu można wyłączyć na weekend lodówkę z nabiałem w sklepie spożywczym, albo po co komuś dawać pięciodniowe ciasto weselne.
    • emmi-nika Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 14:17
      Ktos, kto jest szczęśliwy, nie musi się tym chwalić - ani na forum ani w ogole big_grin
      • meduza321 Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 22:04
        ja to lubię, serio i jestem szczesliwa, widocznie każdy ma jakies wady tongue_outsmile
        • bobbiedraper Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 22:14
          Dzięki lekarzowi dermatologicznemu?
    • hanusinamama Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 14:21
      Lubisie to chyba takie ciastka dla dzieci...
    • woman_in_love Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 22:13
      Hmmmm... chyba przedawkowałaś. Spróbuj może zmniejszyć dawkę, ale nie odstawiaj całkowicie leków.
    • lot_w_kosmos Re: Lubiś sie chwalić 02.03.20, 22:45
      Może i lubię, ale w realu tego nie robię. Ludzie są wredni i zazdrośni.
      Zawisc potrafi popychać do paskudnych rzeczy.
    • pani_tau Re: Lubiś sie chwalić 03.03.20, 08:21
      Dobrze, że znów zaczęłaś brać leki, tylko ich znowu nie odstawiaj nawet jeśli będziesz pewna, że już ich nie potrzebujesz.
      Natomiast nie mam pojęcia czy te fantazje mogą być dla ciebie w jakiś sposób niebezpieczne. Mam nadzieję, że nie i że leki trzymają twoją chorobe w ryzach.
      Regularnie konsultuj się z lekarzem prowadzącym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka