Dodaj do ulubionych

Pectus - hot16challenge -żenada

15.05.20, 00:30
Slyszaly emamy ten bełkot? Na koniec zespół nominowany przez Dudę nominuje prezydentów: Wałęsę, Kwaśniewskiego i Komorowskiego. Chyba komuś sodóweczka odbiła jak się dowiedział, że jest ulubionym zespołem Adriana i jego niemowy.
Obserwuj wątek
    • kaka-llina Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 01:41
      W życiu o tym zespole nie słyszałam zanim zobaczyłam "ostry cień mgły"... Ktos zapoda jakiś ich "przebój" bo nie chce mi sie po yt grzebać... (ich hot16 zobaczyłam, żenada)
      • marta.graca Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 06:47
        "To był sen, piękny sen
        W Barcelonie, w San Andre
        Coś mi mówi: "Życie zmień!"
        Tylko słońce, wino, śpiew…"
        • kaka-llina Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 12:38
          ok wysłuchałam... głupiutka pioseneczka o niczym...I to ma być ulubiony zespół Adriana?
          • mona-taran Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 12:42
            Pasuje jak ulał :p
          • marta.graca Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 16:39
            A spodziewałas się czego?
    • zazou123 Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 07:12
      Ale co jest żenującego w tym utworze?
    • morgen_stern Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 07:29
      Utwór może być, słyszałam gorsze w tych całych czelendżach. Żenadą jest natomiast uderzanie przez jakiś niszowy zespół do prezydentów jak do swoich ziomali, najwidoczniej zaproszeni przez pandudę poczuli się ośmieleni i wprowadzeni do towarzystwa 😛
      • 45rtg Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 08:43
        morgen_stern napisała:

> Utwór może być, słyszałam gorsze w tych całych czelendżach. Żenadą jest natomia
        > st uderzanie przez jakiś niszowy zespół do prezydentów jak do swoich ziomali, n

Ale w czym problem? Wałęsa jest przaśny z natury, Komorowski też nieprzesadnie dystyngowany, a Kwaśniewski swój chłop. Do takiej zabawy świetnie się nadają.
      • argentea Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 11:28
        Dokładnie tak jak pisze morgen_stern.
    • krwawy.lolo Re: Pectus - hot16challenge -żenada 15.05.20, 08:47
      Mnie dziwi niepomiernie, że ktokolwiek w to gówno klika. Osobiście widziałem żałosny popis pandudy w telewizorze. Ale żebym miał aktywnie otworzyć linkę? Po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka