Dodaj do ulubionych

Reczniki plazowe

15.06.20, 21:39
Czy warto kupowac te duze cienkie? Nie chodzi o szybkoschnące. Czy da się nimi wytrzeć?
Obserwuj wątek
    • mum2004 Re: Reczniki plazowe 15.06.20, 21:44
      Ja uważam że są najlepsze. Może wycieranie nie jest najwyżej próby - ale wygoda ogromna. Szczególnie jak ręczników plażowych jest 5 do zabrania.
    • aqua48 Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 09:49
      Da się.
    • gris_gris Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 11:50
      Masz na mysli takie jak przescieradla, bawelniane lub lniane? Jesli tak, to one sa rzeczywiscie najlepsze. Schna szybko, zajmuja bardzo malo miejsca. Wycieraja bardzo dobrze, zwlaszcza z czasem, jak sa juz prane iles razy.
      Moje sa niezniszczalne, a szkoda, bo chcialabym inne kolory smile
      • kamire12 Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 14:25
        czyli lepsze to niż te szybkoschnący ręczniki? bo to wcale moim zdaniem nie wciaga wody....
      • kamire12 Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 14:26
        jaki polecisz?
        • gris_gris Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 15:41
          kamire12 napisała:

> jaki polecisz?

Moje sa chyba z Zara Home. Tu masz np taki
          H&M tez moze takie miec.
          • kamire12 Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 15:45
            po czym poznać, że są dobre? na home&you wyświetliły mi się ostatnio i nie wiem czy są ok?
            Tekst linku
            • gris_gris Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 15:53
              Nie znam Home & You, wiec nie poradze. Te rzeczniki to sa takie grube przescieradla po prostu, nie powinny byc cienkie jak chusteczka. One sa czasem nazywane reczinkami hammam, mozesz poszukac opinii i informacji.
              Na poludniu Europy sa bardzo popularne, mozna je kupic w sklepach przy plazy, ale sa tez uzywane w domu w lazience.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka