kamire12 15.06.20, 21:39 Czy warto kupowac te duze cienkie? Nie chodzi o szybkoschnące. Czy da się nimi wytrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mum2004 Re: Reczniki plazowe 15.06.20, 21:44 Ja uważam że są najlepsze. Może wycieranie nie jest najwyżej próby - ale wygoda ogromna. Szczególnie jak ręczników plażowych jest 5 do zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 11:50 Masz na mysli takie jak przescieradla, bawelniane lub lniane? Jesli tak, to one sa rzeczywiscie najlepsze. Schna szybko, zajmuja bardzo malo miejsca. Wycieraja bardzo dobrze, zwlaszcza z czasem, jak sa juz prane iles razy. Moje sa niezniszczalne, a szkoda, bo chcialabym inne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 14:25 czyli lepsze to niż te szybkoschnący ręczniki? bo to wcale moim zdaniem nie wciaga wody.... Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 15:41 kamire12 napisała: > jaki polecisz? Moje sa chyba z Zara Home. Tu masz np taki H&M tez moze takie miec. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 15:45 po czym poznać, że są dobre? na home&you wyświetliły mi się ostatnio i nie wiem czy są ok? Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Reczniki plazowe 16.06.20, 15:53 Nie znam Home & You, wiec nie poradze. Te rzeczniki to sa takie grube przescieradla po prostu, nie powinny byc cienkie jak chusteczka. One sa czasem nazywane reczinkami hammam, mozesz poszukac opinii i informacji. Na poludniu Europy sa bardzo popularne, mozna je kupic w sklepach przy plazy, ale sa tez uzywane w domu w lazience. Odpowiedz Link Zgłoś