Dodaj do ulubionych

Kuchenne rewolucje

27.06.20, 20:43
Sa jakies fanki ? Nayknelam sie przypadkiem i wciagnelam nosem sezon 20. Totalny relax. Wspanialy odmozdzacz.
Obserwuj wątek
    • niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 20:53
      Nie masz polskiej klawiatury? Czy czytać się nie da.
      • black.emma Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:02
        niemaznaczenia napisał(a):

> Nie masz polskiej klawiatury? Czy czytać się nie da.
        Jąkasz się?
        • niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:03
          Tak big_grin
    • mysiulek08 Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:05
      ja! i przynaje sie, ze pirace, bo nie nam innej opcji, gdyby mozna bylo wykupic dostep tvn to bym bez mrugniecia okiem kupila
      • niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:11
        Od niedawna.

kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet
      • sylwia.rusz Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:19
        A TVN player?
        • niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:28
          Nie działa chyba poza UE.

Ale jest coś takiego jakk Kodi. Kiedyś używaliśmy na wyjazdach zagranicznych na tablecie. TVN i TVN 24 były obsługiwane.
          • mysiulek08 Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:38
            a to dzieki, przygladne sie

poza unia dziala tylko polsat moge wykupic, w ograniczonej ofercie
    • ga-ti Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:24
      Ja wink Choć te wcześniejsze były fajniejsze. Teraz są bardzo przewidywalne. Właściciele mają jakiś problem osobisty, pani G. ich godzi, uzdrawia, magicznie wszyscy spostrzegają brud, sprzątają, nagle potrafią gotować i kończy się zwycięstwem. Kiedyś bywało ciekawiej smile Ale i tak lubię.
      Ba, planując wakacyjne wyjazdy lubimy zahaczyć o restaurację zrewolucjonizowaną jeśli jest takowa w pobliżu.
      • czerwonylucjan Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:29
        Ja ogladam tylkojak robi wjazd i probuje dan, ma swietne komentarze, w ogole uwielbiam jej sluchac w tym programie, nie repoli sie w tancu tylko idze jak huragan.
      • gruba_bambaryla Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:39
        Ba, planując wakacyjne wyjazdy lubimy zahaczyć o restaurację zrewolucjonizowaną jeśli jest takowa w pobliżu.

bylem w kielcach w jakims burgerze no taki to byl burger ze w srodku bylo surowe mieso , na moje mocne zdziwienie co to qurwa jest, jakas gula odpowiedziala tylko ,my tak podajemy to powiedzialem sama sobie zryj surowe mieso i wyszedlem , dno i wodorosty
    • solejrolia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:34
      Ja.

Cudownie pokazuje polską przedsiębiorczość wink

Ale tak serio to naprawdę można wiele dowiedzieć się o prowadzeniu firmy, o zarządzaniu, o błedach jakie popełniają polscy przedsiębiorcy, i też o rozwiązaniu tych błędów.
      A potem można przełożyć na własny mały biznes wink

No i zainspirowałam się kilkoma przepisami z programu, i chętnie jadamy te potrawy wink
    • lalkaika Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:38
      Przepraszam za literowki, nie mam polskiej klawiatury, / DO PANI Z CZKAWKA/
    • znowu.to.samo Re: Kuchenne rewolucje 28.06.20, 00:26
      no ba
      Ja uwielbiam. Niby w każdym odcinku to samo, a jednak co innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka