lalkaika 27.06.20, 20:43 Sa jakies fanki ? Nayknelam sie przypadkiem i wciagnelam nosem sezon 20. Totalny relax. Wspanialy odmozdzacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 20:53 Nie masz polskiej klawiatury? Czy czytać się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
black.emma Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:02 niemaznaczenia napisał(a): > Nie masz polskiej klawiatury? Czy czytać się nie da. Jąkasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:05 ja! i przynaje sie, ze pirace, bo nie nam innej opcji, gdyby mozna bylo wykupic dostep tvn to bym bez mrugniecia okiem kupila Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:11 Od niedawna. kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:28 Nie działa chyba poza UE. Ale jest coś takiego jakk Kodi. Kiedyś używaliśmy na wyjazdach zagranicznych na tablecie. TVN i TVN 24 były obsługiwane. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:38 a to dzieki, przygladne sie poza unia dziala tylko polsat moge wykupic, w ograniczonej ofercie Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:24 Ja Choć te wcześniejsze były fajniejsze. Teraz są bardzo przewidywalne. Właściciele mają jakiś problem osobisty, pani G. ich godzi, uzdrawia, magicznie wszyscy spostrzegają brud, sprzątają, nagle potrafią gotować i kończy się zwycięstwem. Kiedyś bywało ciekawiej Ale i tak lubię. Ba, planując wakacyjne wyjazdy lubimy zahaczyć o restaurację zrewolucjonizowaną jeśli jest takowa w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:29 Ja ogladam tylkojak robi wjazd i probuje dan, ma swietne komentarze, w ogole uwielbiam jej sluchac w tym programie, nie repoli sie w tancu tylko idze jak huragan. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_bambaryla Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:39 Ba, planując wakacyjne wyjazdy lubimy zahaczyć o restaurację zrewolucjonizowaną jeśli jest takowa w pobliżu. bylem w kielcach w jakims burgerze no taki to byl burger ze w srodku bylo surowe mieso , na moje mocne zdziwienie co to qurwa jest, jakas gula odpowiedziala tylko ,my tak podajemy to powiedzialem sama sobie zryj surowe mieso i wyszedlem , dno i wodorosty Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:34 Ja. Cudownie pokazuje polską przedsiębiorczość Ale tak serio to naprawdę można wiele dowiedzieć się o prowadzeniu firmy, o zarządzaniu, o błedach jakie popełniają polscy przedsiębiorcy, i też o rozwiązaniu tych błędów. A potem można przełożyć na własny mały biznes No i zainspirowałam się kilkoma przepisami z programu, i chętnie jadamy te potrawy Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Kuchenne rewolucje 27.06.20, 21:38 Przepraszam za literowki, nie mam polskiej klawiatury, / DO PANI Z CZKAWKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Kuchenne rewolucje 28.06.20, 00:26 no ba Ja uwielbiam. Niby w każdym odcinku to samo, a jednak co innego. Odpowiedz Link Zgłoś