saszanasza
28.07.20, 10:03
Luźny temat....zauważyłam, że moja 12 latka nabyła „specyficznego” gustu, jeśli chodzi o ubiór. Generalnie wszystko powinno być bez żadnych wzorów graficznych, najlepiej w jednolitym kolorze, proste, bez falbanek i innych udziwniaczy. Wczoraj stwierdziła, że mi dziękuje, że kiedy (całkiem zreszta niedawno) chciała mieć firmowe bluzki (typu addidas, nike etc) nie kupiłam jej, bo, jak przyznała, już by ich nie nosiła🙈
Lubi kolorowe buty, ale zwraca uwagę na wygodę. pewnie to „moda„, ale chciałaby potrafić ubierać się fajnie ale w szmateksach, niestety w okolicy żadnego ciekawego nie mamy. Muszę zrobić jakiś research.
Lubi spodnie z wysokim stanem (czego ja u niej nie lubię, bo ma żyrafie nogi a w tych spodniach wygląda jakby jej nogi zaczynały się przy brodzie🙈).
Lubi ubrania z sieciówek, ale nie z sekcji dziecięcej😉 Nie chce „drogich ubrań” bo od razu przelicza, ile w tej cenie miałaby tańszych😅 Syn 18 lat również jest raczej „klasyczny”, ale ten z kolei bardzo lubi koszule w kwiaty, lniane (bo nie chce mu się prasować).
Próbuję sobie przypomnieć jaka ja byłam w wieku córki i zupełnie nie pamiętam.
Z czystej ciekawości i trochę z nudów więc pytam, jak ubierają się wasi nastolatkowie?