Dodaj do ulubionych

Zamachowski w radiu

10.09.20, 17:08
Dziś usłyszałam w radiu Nowy Świat audycję Zamachowskiego, bardzo przyjemnie mi się go sluchało. Gdzieś z tyłu głowy mialam Monikę i jej opowieści o meblu.
Ogólnie miły i interesujący z niego gość i głos idealny do radia smile
Obserwuj wątek
    • pani_tau Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:00
      Co z nim jest nie tak, że ożenił się z kimś takim jak Monika?
      • smaczna_zupa Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:08
        Też się zastanawiam...
      • bazia8 Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:29
        No właśnie. Ta Monika zupełnie nie pasuje. Może lubi byc pod pantoflem?
    • krwawy.lolo Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:16
      Do Zamachowskiego nie jestem się w stanie przekonać od samego początku.
      Już w (chyba debiucie) Wielkiej Majówce prawie zepsuł doskonały, optymistyczny i ciepły film, z fantastycznym rokendrolowym Maanamem. Wielka Majówka była czymś jasnym w obrzydliwej, siermiężnosrogiej szarzyźnie Stanu Wojennego. Chyba najobrzydliwszą rolą faceta była postać w Zawróconym. Nie trawię gościa. No, nie mogie.
      • sumire Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:34
        Zawrócony to akurat była jedna z najlepszych jego ról.
    • alicia033 Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:56
      Nie wiem, dlaczego i kiedy ożenił się z Moniką R. ale aktorem on się (nie)stety urodził.
      Po raz pierwszy kojarzę go z gruzowskiej telewizyjnej wersji "Pierścień i Róża" a na żywo na pewno z "Big Zbig Show" w Teatrze Rampa - to było przedstawienie z jedną z najdłuższych owacji stojących, jakie w życiu zaliczyłam (kto był na jakimkolwiek konciercie Joe Hendersona to wie, o czym piszę).
      • homohominilupus Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 21:46
        Uwielbiam Big Zbig Show 😍
        Niestety całkowicie zapomniany.
      • ewa_mama_jasia Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 10:01
        Za rolami filmowymi Zamachowskiego nie przepadam. Ale cenię go za występy humorystyczno - muzyczne. Kapitalnie zagrał w Big Zbig Show, rewelacyjnie w występie Grupy Mocarta w Syrenie. A piosenka "Kobiety jak te kwiaty" w jego wykonaniu jest jedną z moich ulubionych. Podobnie jak stara "Czy te oczy mogą kłamać" w duecie z Biedrzyńską. Rewelacja.
    • aandzia43 Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 22:21
      Bo bardzo dobry z niego aktor, głos ma zmysłowy i głęboki taki jakiś, i jeszcze ładnie śpiewa do tego wszystkiego. Fajny jest. Tylko ta Monika...
      • simply_z Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:01
        Ale Monika nie była taka zła.. w Europa da się lubić była całkiem sympatyczna. Niestety jest przykładem idiotki, podobnie zresztą jak Skrzynecka mimo wykształcenia, obycia itd.
        • pani_tau Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:13
          W "Europie" bardzo rzucał się w oczy totalny brak poczucia humoru i jeszcze większy brak wyczucia. Pamiętam, że w odcinku poświęconym wstydliwym kwestiom przypomniała Stephenowi Mullerowi, że Niemcy powinni się wstydzić Hitlera.
          Monika jest żywym dowodem na to, że dyplom nie gwarantuje wykształcenia a bywanie obycia.

• simply_z Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 01:11
            może masz rację, wtedy w sumie bardziej skupiałam się na gościach.
          • alpepe Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 09:47
            Ona zdaje się być lekko autystyczną.
    • znowu.to.samo Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:11
      Za bardzo smęci jak dla mnie. Głos owszem, radiowy (uroda też). I piosenki też jakieś same zmętne puszczał. I tez jak o nim pomyślę to zaraz przypomina mi się Monika😆
    • afro.ninja Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 10:00
      Myślę, że jako aktor totalny, potrzebuje tego typu partnerki. Ona się nim zajmie, poprowadzi i obudzi z drzemki, żeby mógł iść do teatru. Zamachowski zepsuł tylko Wołodyjowskiego, był straszny w tej roli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka