bazia8 10.09.20, 17:08 Dziś usłyszałam w radiu Nowy Świat audycję Zamachowskiego, bardzo przyjemnie mi się go sluchało. Gdzieś z tyłu głowy mialam Monikę i jej opowieści o meblu. Ogólnie miły i interesujący z niego gość i głos idealny do radia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_tau Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:00 Co z nim jest nie tak, że ożenił się z kimś takim jak Monika? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:29 No właśnie. Ta Monika zupełnie nie pasuje. Może lubi byc pod pantoflem? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:16 Do Zamachowskiego nie jestem się w stanie przekonać od samego początku. Już w (chyba debiucie) Wielkiej Majówce prawie zepsuł doskonały, optymistyczny i ciepły film, z fantastycznym rokendrolowym Maanamem. Wielka Majówka była czymś jasnym w obrzydliwej, siermiężnosrogiej szarzyźnie Stanu Wojennego. Chyba najobrzydliwszą rolą faceta była postać w Zawróconym. Nie trawię gościa. No, nie mogie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:34 Zawrócony to akurat była jedna z najlepszych jego ról. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 20:56 Nie wiem, dlaczego i kiedy ożenił się z Moniką R. ale aktorem on się (nie)stety urodził. Po raz pierwszy kojarzę go z gruzowskiej telewizyjnej wersji "Pierścień i Róża" a na żywo na pewno z "Big Zbig Show" w Teatrze Rampa - to było przedstawienie z jedną z najdłuższych owacji stojących, jakie w życiu zaliczyłam (kto był na jakimkolwiek konciercie Joe Hendersona to wie, o czym piszę). Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 21:46 Uwielbiam Big Zbig Show 😍 Niestety całkowicie zapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 10:01 Za rolami filmowymi Zamachowskiego nie przepadam. Ale cenię go za występy humorystyczno - muzyczne. Kapitalnie zagrał w Big Zbig Show, rewelacyjnie w występie Grupy Mocarta w Syrenie. A piosenka "Kobiety jak te kwiaty" w jego wykonaniu jest jedną z moich ulubionych. Podobnie jak stara "Czy te oczy mogą kłamać" w duecie z Biedrzyńską. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 22:21 Bo bardzo dobry z niego aktor, głos ma zmysłowy i głęboki taki jakiś, i jeszcze ładnie śpiewa do tego wszystkiego. Fajny jest. Tylko ta Monika... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:01 Ale Monika nie była taka zła.. w Europa da się lubić była całkiem sympatyczna. Niestety jest przykładem idiotki, podobnie zresztą jak Skrzynecka mimo wykształcenia, obycia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:13 W "Europie" bardzo rzucał się w oczy totalny brak poczucia humoru i jeszcze większy brak wyczucia. Pamiętam, że w odcinku poświęconym wstydliwym kwestiom przypomniała Stephenowi Mullerowi, że Niemcy powinni się wstydzić Hitlera. Monika jest żywym dowodem na to, że dyplom nie gwarantuje wykształcenia a bywanie obycia. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 01:11 może masz rację, wtedy w sumie bardziej skupiałam się na gościach. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 09:47 Ona zdaje się być lekko autystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zamachowski w radiu 10.09.20, 23:11 Za bardzo smęci jak dla mnie. Głos owszem, radiowy (uroda też). I piosenki też jakieś same zmętne puszczał. I tez jak o nim pomyślę to zaraz przypomina mi się Monika😆 Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Zamachowski w radiu 11.09.20, 10:00 Myślę, że jako aktor totalny, potrzebuje tego typu partnerki. Ona się nim zajmie, poprowadzi i obudzi z drzemki, żeby mógł iść do teatru. Zamachowski zepsuł tylko Wołodyjowskiego, był straszny w tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś