konsta-is-me 21.09.20, 07:30 Sluchajcie, jak uaktualnic email do konta? Zalogowac, sie zalogowalam ale nijak nie da się zmienić maila. Bylam jedna z najbardziej aktywnych recenzentek tam, a teraz lipa, nie moge nic napisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon_amour40 Re: Wizaz KWC 21.09.20, 13:25 Mam ten sam problem!! Próbuję i nic Do tego zlikwidowali mi stare konto na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wizaz KWC 21.09.20, 13:29 To jeszcze to istnieje?? Stara wersja byla ok, ale później czytac się tego nie dało. A fajny portal. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Wizaz KWC 21.09.20, 21:51 aż sprawdziłam, bez problemu mozna ustawienia uzytkownika, zmiana maila i hasła pomaranczowy, duzy przycisk Odpowiedz Link Zgłoś
petatoppana Re: Wizaz KWC 21.09.20, 22:02 Kiedyś KWC był bardzo fajny, jasny, przejrzysty, wszystko można było bez problemu znaleźć. Lubiłam tam pisać recenzje. Teraz ta nowa wersja jest nie do przyjęcia- zupełnie jakby ktoś bete postawił i tak zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Wizaz KWC 22.09.20, 09:52 No i jeszcze te wszechobecne "testy" gdzie tłum lasek wychwala pod niebiosa szampon bo dostały go za damo i się boją, że jak napiszą prawdę to już nic więcej nie dostaną Też żałuję, kiedyś bardzo lubiłam, teraz jest do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś