tanebo6.0 17.01.19, 16:53 wizaz.pl/Kobieta/Orbiting-nowa-okrutna-metoda-randkowania to tłumaczy kilka wątków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mildenhurst Re: orbiting 17.01.19, 16:57 Wszystko to było od dawna tylko nie miało angielsko brzmiącej nazy. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: orbiting 17.01.19, 17:00 Szczerze? Nikt mnie nie polubi za takie wyznanie, ale zdaje sie, ze sam tak postepowalem - niezbyt rozmyslajac nad tym, ze stosuje jakas taktyke. Z jednym, istotnym zastrzezeniem -nie meldowalem nigdy bardzo powazych zamiarow, jesli ich nie mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: orbiting 17.01.19, 17:13 Umawiając się i uprawiając seks z nie atrakcyjną osobą świadczy o zaburzeniach i niepochamowanej chuci. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: orbiting 17.01.19, 17:20 Ale ze ja? ten orbiting to przeciez w ogole nie to. To co Ty nazywasz to jakis inny-ing. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo6.0 Re: orbiting 17.01.19, 18:18 no_easy_way_out napisał: > Ale ze ja? > To co Ty nazywasz to jakis inny-ing. Pigging Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: orbiting 17.01.19, 17:10 Ludzie to są jednak dziwni. A jakie wątki to tłumaczy, bo nie rozumiem? P.S. Sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: orbiting 17.01.19, 18:24 "Ludzie praktykujący „orbiting” intensywnie śledzą zakochane w nich osoby w social mediach, lajkując ich zdjęcia, stories czy komentarze w mediach społecznościowych. Takie działania budzą nadzieję, że nasz ukochany nadal jest nami zainteresowany, jednak nic bardziej mylnego. " Stara jestem i nieromantyczna. Jak ktoś mi wszystko lajkuje to zaczynam podejrzewać, że zainstalował sobie apkę do automatycznego lajkowania Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: orbiting 17.01.19, 18:30 Normalny człowiek wystrzeliłby orbitera na orbitę. Chyba tylko jakieś zaburzone desperatki o zerowym poczuciu własnej wartości się nimi przejmują. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: orbiting 17.01.19, 19:11 No i właśnie na takich żerują ci psychole. Odpowiedz Link Zgłoś