Dodaj do ulubionych

Chłopcy narodowcy nas bronią.

28.10.20, 10:11
Żeby nie było jestem ateistką przeciwną każdej formie opresji religijnej, ale czy to nie oni przypadkiem mieli nas bronić przed islamistami ?Tekst linku
Obserwuj wątek
    • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 10:24
      Dlatego nie glosowałam w ostatnich wyborach, wstyd powiedzieć ale nie umiałam wybrać między islamizowaną Europą a naszymi przyjemniaczkami... jak zawsze gdy trzeba wybierać między dżumą a cholerą.
      • ritual2019 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 10:26
        Katolicyzm nie rozni sie bardzo od Islamu jesli chodzi o role i pozycje kobiety, juz o tym kiedys pisalam.
        • ariathedevil Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 10:42
          Polski katolicyzm jak widać coraz bardziej się radykalizuje i dąży do supremacji religijnej nad świecką. Żeby wyłudzać jeszcze więcej kasy, mieć jeszcze większe wpływy etc. Zresztą tak było od początku działania tej instytucji. Polecam:Tekst linku
        • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 11:56
          czyli zgadzamy się, że ciężko wybrać, czyż nie?
          • ariathedevil Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 13:25
            Nie. Co niby ma mi być ciężko wybrać ? Wybieram państwo świeckie. Żeby mi żadne katolickie, islamskie, czy uj wie jakie jakie dziady i baby nie wpierdalały się do majtek. Głosuje na lewice od lat. Chociaż pokłóciłam się o to z prawicowym braciszkiem mieszkającym wygodnie w DE, który narzekał na " ciapatych" zapytałam: kiedy raczy wracać ? Jakoś od 20 lat się nie śpieszy do tego powrotu. Mieszkamy w Pl i widać coraz wyraźniej kato-taliban . Billboardy narodowych zjebów. Pierdolenie szamanów o tym, że powinnyśmy być spokojne i uprzejme gdy zabierają nam człowieczeństwo, gwałcą nasze dzieci, mówią nam jak mamy żyć i co myśleć, itd, itp , etc Tak więc nie, nie zgadzamy się. Ja głosuję, bo nie chce pislamu w Polsce.
            • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:13
              Niestety europejska lewica ma to do siebie że jest proislamska, dlatego mnie osobiście ciężko wybrać, bo widzę i wiem jak powoli w krajach zachodnich ustępujemy miejsca ideologii niezgodnej z ideą państwa świeckiego i demokracji. Tak jak nie chcę dla Polski katolickiego nacjonalizmu tak i nie chcę uerokomunizmu proislamskiego. Ja nie głosuję w Polsce bo wybór jest między "pislamem" jak to określasz a proeuropejską lewicą, a niestety na dzien dzisiejszy proeuropejskość = przychylność islamowi i niekontrolowana imigracja drzwiami i oknami. Jak się pojawi ktoś rozsądny to zagłosuję.
              • ritual2019 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:17
                fitfood1664 napisał(a):

> Niestety europejska lewica ma to do siebie że jest proislamska,

??? Jakies konkrety?
                • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:21
                  Kpisz czy o drogę pytasz?
                  • ritual2019 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:22
                    fitfood1664 napisał(a):

> Kpisz czy o drogę pytasz?

Pytam o konkretne przyklady. Nie potrafisz ich wynienic?
                    • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:26
                      nie chce mi się, skoro jesteś aż tak nieobznajomiona z tematem , to znaczy że cię on nie interesuje, nie będę tracić czasu na przekonywanie kogoś, kto zajumuje z góry ustaloną pozycję, wg ostatnich wieści, google jeszcze działa, poszukaj sobie
                      • ritual2019 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:32
                        fitfood1664 napisał(a):

> nie chce mi się, skoro jesteś aż tak nieobznajomiona z tematem , to znaczy że c
                        > ię on nie interesuje, nie będę tracić czasu na przekonywanie kogoś, kto zajumuj
                        > e z góry ustaloną pozycję, wg ostatnich wieści, google jeszcze działa, poszukaj
                        > sobie

Czyli nie wiesz o czym piszesz, poprostu klapiesz bo tak.
                        • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:19
                          Ja wiem o czym piszę, ale nie chce mi się o tym z tobą dyskutować. Wyraziłam swoje zdanie, nigdzie w regulaminie forum nie pisze, że MUSZĘ je uzasadnić.
                          • ritual2019 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:21
                            fitfood1664 napisał(a):

> Ja wiem o czym piszę, ale nie chce mi się o tym z tobą dyskutować. Wyraziłam sw
                            > oje zdanie, nigdzie w regulaminie forum nie pisze, że MUSZĘ je uzasadni

😀😀😀 ojp.
                            • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:22
                              o, nareszcie dyskutujesz na właściwym tobie poziomie
                              • ritual2019 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:25
                                fitfood1664 napisał(a):

> o, nareszcie dyskutujesz na właściwym tobie poziomie

To jest jedyne co mozna odpowiedziec na twoj kretynski komentarz. EOT.
                                • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:38
                                  przyzwolenie na masową imigrację z krajów islamskich przy braku konieczności asymilacji i akceptacja dla zwyczajów sprzecznych z zasadami demokracji to dla mnie dowód wystarczający, poza tym hordy wielbicieli ISIS biegające wolno po ulicach Europy to już nie koszmar a rzeczywistość
      • sumire Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 10:26
        fitfood1664 napisał(a):

> Dlatego nie glosowałam w ostatnich wyborach

O, dziękujemy ci serdecznie. Bardzo serdecznie.
        • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 11:59
          Ależ nie ma za co. Każdy ma prawo do własnych wyborów.
          BTW, będę głosować we francuskich wyborach, bo tam sytuacja ciut inna i łatwiej mi się opowiedzieć.
          • sumire Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 12:02
            Niegłosowanie nie jest wyborem, tylko aktem lenistwa i wdupiemania, ale tłumacz sobie, jak chcesz, żeby się lepiej poczuć.
            • lellapolella Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 12:15
              Przede wszystkim niegłosowanie wbrew pozorom jest wyborem.
            • agonyaunt Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 12:20
              A ja nie chcę, żeby mi emigracja kraj meblowała. Nie mieszkasz tutaj, nie ponosisz konsekwencji wyboru, nie mieszaj się.
              • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:18
                Na szczęście nie ty decydujesz kto może a kto nie może głosować big_grin
            • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:15
              Jak po raz kolejny zagłosujesz "przeciw" i okaże się że ten komu pomogłaś wspiąć się na stołek to skończony xój to może zmienisz zdanie. Jak ja.
              • sumire Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:28
                Tylko raz w życiu zagłosowałam przeciw, w lipcu 2020. Uważam jednakże, że niegłosujący nie mają prawa wypowiadać się w sprawach, które olali ciepłym moczem, a ich próby dorabiania do swojego wdupiemania jakiejkolwiek ideologii są raczej żenujące.
                • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:21
                  Niełosujący mają prawo nie głosować, jeśli nie pojawił się odpowiadający oczekiwaniom kandydat. Bo niby jak to sobie wyobrażasz? Oddać głos nieważny? Szkoda czasu. I to nie jest wdupiemanie. To desperacja wywołana wieloletnim olewaniem przez klasę polityczną potrzeb obywatela. Sama jesteś żenująca.
                  • sumire Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:37
                    To jest wdupiemanie.
                    I potrzeb jakiego obywatela? Ty się boisz islamistów, kiedy jacyś wjechali do Polski?...
                    • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 18:49
                      Jakto jakiego obywatela? MNIE.
                      Od lat obserwuję rozwój sytuacji we Francji, która to ma nieporównywalnie więcej środków na wspieranie integracji a nawet asymilacji imigrantów, a mimo tego sytuację mają jaką mają. Gdy zaczniemy przyjmować przybyszów z krajów islamskich to nie łudzę się że zrobimy to lepiej. A przy polskim rządzie bardziej przychylnym polityce imigracyjnej Europy, to zaczniemy ich masowo przyjmować.
                      Ja jako obywatel UE domagam się by nasza europejska tożsamość była otoczona opieką, by nie rozmyła się w plurikulturaliźmie. W temacie imigracji są dwie skrajne frakcje plurikulturalizm i asymilacja. Jestem zwolenniczką asymilacji i mam do tego prawo. W demokracji decyduje większość. Przy obecnej polityce imigracyjnej większość w Europie mogą za jakiś czas stanowić muzułmanie.
                      • sumire Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 19:07
                        I z powodu twoich rojeń, że za jakiś czas w Europie większość mogą stanowić muzułmanie, uznałaś, że PiS będzie lepszym rozwiązaniem dla Polek. Rozumiem.
                        • fitfood1664 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 20:31
                          Nie uznałam że będzie lepszym, po prostu nie mogłam się zdecydować które będzie gorszym dlatego powstrzymałam się od udziału w wyborach, moje prawo, tak to działa, każdy ma swoje priorytety. Nie nabiorę się już na wybór mniejszego zła. Niestety czas rewiduje poglądy i nieraz mniejsze okazuje się większe. Nie będę przykładac do tego ręki. Póki co nie mam na kogo głosować, same oszołomy. Nic na to nie poradzę.
    • lauren6 Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:39
      jestemkatolem.pl/samoobrona-wiernych/lista-koordynatorow-samoobrony-wiernych/#dolnoslaskie

Możecie wysłać im smsy, żeby chłopaki pobiegali sobie po mieście.
      • lellapolella Re: Chłopcy narodowcy nas bronią. 28.10.20, 17:46
        Wiem, że to niskie, ale strasznie bym chciała wiedzieć, ile kasy zebrali, zawsze mają takie szokujące zbiórkibig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka