czerwonylucjan 07.11.20, 20:35 Czy jakas tansza gazowana mineralka smakuje podobnie? Nie pije wod gazowanych i nie znam ich smakow ale pellegrino mi posmakowana i dobrzecwchodzu gdy musze sie nawodnic a zwykla woda rosnie mi w ustach tylko ta cena.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Woda pellegrino 07.11.20, 21:27 wloska San Benedetto ale w szklanych butelkach, Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Woda pellegrino 08.11.20, 07:35 Szukam czegosc z polskich i do 3 pl za 1,5L. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Woda pellegrino 08.11.20, 08:30 Hmm chyba ja wpisze w liste zyciowych luksusow i prztne koszty na czyms innym. Ile kosztuje w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_wawerski Re: Woda pellegrino 08.11.20, 14:21 W Leclercu chyba wciąż poniżej 4 zl. Podobnie jak równie świetny, choć mocniej gazowany Perrier. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Woda pellegrino 08.11.20, 14:29 Za poltora litra, czy 0.75? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrasj Re: Woda pellegrino 08.11.20, 10:26 Moze sprobuj Kropli Beskidu Musującej albo Cisowianki Perlage? Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:20 Cisowianka, really? Ta sama, która wspiera sporą kasą (60 tys. zł) organizacje antyaborcyjne w Polsce? www.pb.pl/producent-cisowianki-nie-ingerujemy-w-prywatne-poglady-zarzadu-i-pracownikow-864911 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:22 Witaszek nie jest juz właścicielem Cisowianki. Poza tym, ekhm, ma prawo wspierać co chce, tak samo jak Piekarnia Lubaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Woda pellegrino 08.11.20, 12:28 Oczywiście, że ma prawo, tak samo jak klienci mają prawo wiedzieć, na co idą ich pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 12:33 No wiec na co idą, skoro on nie jest juz głównym udziałowcem? I zajmuje sie czymś innym. A ty nawet pojęcia nie bedziesz miała co powstało dzięki jego inwestycjom 😂 I sama bedziesz z tego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Woda pellegrino 08.11.20, 12:43 To mnie uświadom Wg KRS Witaszek jest cały czas wiceprezesem zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 14:55 Wiceprezesem zarządu spółki akcyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 14:58 I uświadamiać Cie nie zamierzam. Z bojkotem czy bez, Cisowianka miewa sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Woda pellegrino 08.11.20, 10:37 Czytałam kiedyś historię o testowaniu win przez domorosłych sommelierów, mających wysokie mniemanie nt. swojego wyrobionego smaku. Wśród podanych win była też anonimowa butelka kupażowego sikacza, który zyskał u nich bardzo wysokie oceny bukietu, koloru i innych parametrów bijąc wina ze znanych apelacji Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 10:40 co do win to się nie chwalę, bo zbyt rzadko pijam, ale był czas kiedy wody mineralne rozróżniałam doskonale, i nie to że gazowane od niegazowanych Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:08 Nie odróżnić Pellegrino od inych wód gazowanych to jak pomylić wino czerwone z białym. Pellegrino ma miliony delikatnych bąbelków. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:13 W Chorwacji też mają taką wodę z milionem delikatnych bąbelków Studenac jakiś tam się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:16 W wielu krajach świata maja dobre wody, tylko nie kupisz ich w Kauflandzie czy innym Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:17 Polska ma świetne wody. Nie trzeba zaraz szukać po "wielu krajach". No chyba że trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:20 Nie, niczego nie zaczynam. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:17 A gość chce kupić: w Polsce, tańsza nóż Pellegrino i odnoszę sie do wód tańszych i dostępnych W Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
smok_wawerski Re: Woda pellegrino 08.11.20, 14:24 Z polskich wód Ostromecko jest IMHO ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 10:45 Kup kilka butelek różnych wód i posmakuj. Lubię Żywiec Mocny Gaz, Cisowiankę Perlage, Kingę Pienińską. A, i Krystynka, cudownie słonawa, mocno gazowana- jednak tu trzeba z umiarem, bo może podnosić ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Woda pellegrino 08.11.20, 11:49 Cisowianka Perlage nie ma sensu przepłacać za wodę perier czy pellegrino jak to woda z bąbelkami Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 12:38 Nie tobie oceniać co dla kogo oznacza "przepłacać". Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 13:03 Ja jeszcze lubię periera. I moim zdaniem nie ma u nas tańszej wody o podobnym smaku. A już od kilku lat nie wypije wody z plastikowej butelki. Tylko ze szkła. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Woda pellegrino 08.11.20, 14:36 Podeszłam do sprawy naukowo. W San Pellegrino dominują siarczany, więc posortowałam tabelkę wg nich i już widać, że ciężko będzie, jeżeli chodzi o wody dostępne w ogółnej sprzedaży. Może spróbuj tej Magnevity. www.wodamineralna.netmark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Woda pellegrino 08.11.20, 15:40 moim zdaniem podobnie smakuje Muszynianka ( z zieloną etykietą) Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama