Dodaj do ulubionych

h&m problem ze zwrotem kasy...

07.12.20, 21:15
Może któraś z Was przerabiała ten problem i podpowie o co chodzi - zamówiłam ubrania online, zapłaciłam gotówką za pobraniem, część ubrań zwróciłam do sklepu, powiedzieli "zwrot będzie na konto". Wysłali maila z prośbą o podanie danych do konta, na które ma być zwrot. Loguję się na konto hm, uzupełniam dane a system twierdzi, że podaję niewłaściwe imię i nazwisko właściciela konta bankowego... Nie ma takiej opcji, bo jak się nazywam wiem... Dla potwierdzenia zajrzałam na konto i nazywam się tak jak wpisuję wink a hm uparcie twierdzi, że źle. Nie wspomnę, że krew mnie przy tym zalewa!

Ktoś miał podobną sytuację?
Obserwuj wątek
    • olkkaa_99 Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:24
      Masz drugie imie? Mialam podobną sytuacje- system wypluwał komunikat o niezgodnych danych, chodzilo o podanie drugiego imienia (nie w h&m, ale podobna sytuacja z zakupami przez net).
      • snowdust Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:28
        Nie mam drugiego
    • snakelilith Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:25
      Wyloguj się, wyczyść ciasteczka, zaloguj się jeszcze raz, skopiuj imię i nazwisko z konta i wklej tam gdzie konto bankowe i przede wszystkim sprawdź czy nie rąbnęłaś się przy jakiejś cyfrze, bo może być, że w systemie istnieje już ktoś z takim numerem konta.
      • snowdust Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:33
        Dzięki, dobry pomysł. Tylko obawiam się, że nie pomoże bo próbowałam też na telefonie...
        • snakelilith Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:49
          Hm, wiem, głupie pytanie, ale podałaś numer konta w wymaganej przez sklep formie IBAN?
          • snowdust Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:57
            Po tym co widzę to żadne pytanie nie jest głupie smile Ale tak wpisałam w dobrym formacie. Problem jest z tym imieniem i nazwiskiem. Pewnie bez infolinii i wożenia się z nimi się nie obędzie.
            • kornelia_sowa Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 22:20
              Spokojnie. Miałam kiedyś problem- duże zamówienie, zdublowałam, bo przywiesił mi się komputer.
              Szybko pomogli odkręcić
    • eowen Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:53
      U mnie system uparcie twierdził, że nie podałam dantcg, a zrobiłam to kilka razy, na komo i w aplikacji. Na infolinii potwierdzono, że nic nie widać. Musiałam wszystko skasować, odczekać chwilę, wyczyścić ciasteczka i dane wpisać z ręki. Zaskoczyło, zwrot przyszedł w ciągu 2 dni.
      • snowdust Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 21:58
        Ciekawe... może rzeczywiście też tak będę musiała zrobić, a jak nie zadziała to będę ich ścigać telefonicznie. Dzięki za odp.
        • oceandream Re: h&m problem ze zwrotem kasy... 07.12.20, 22:40
          Mialam identyczną sytuację a dzwoniłam do nich... dziś.
          Żadnego problemu z połączeniem. Wszystko wyjaśnione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka