alfa36 08.12.20, 20:02 Potrzebuję cichy budzik, żeby nie spać z telefonem przy uchu. Jaki polecacie? Gdzie toto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: Budzik - jaki? 08.12.20, 20:07 Ja śpię z telefonem, ale kiedyś miałam budzik taki najzwyklejszy, kwadratowy chiński jakiś w sklepie wszystko za 5 zł kupiony, jak dzwonił to 'pikał' i to pikanie zaczynało się od cichego i narastało. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Budzik - jaki? 08.12.20, 20:09 Nie lepiej radiobudzik, nastawiasz na godzinę budzenia ulubioną stację, włącza się i witaj o poranku Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Budzik - jaki? 08.12.20, 20:13 Najzdrowszy to budzik na baterie z mechanizmem płynącym, więc nic nie cyka. Zadne tam budziki radiowe, cyfrowe, na prąd , podświetlane. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Budzik - jaki? 09.12.20, 11:00 Tradycyjny budzik - w Tchibo. Jak poprzedni padł po 10 latach to kupiłam kilka i wyrzuciłam bo były zbyt głośne Przypomniałam sobie o Tchibo i to był z strzał w dziesiątkę. Tych z wyświetlaczem cyfrowym jakoś nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Budzik - jaki? 09.12.20, 11:02 Taki, który rozbudza „ naturalnym” świtaniem i ma delikatny dźwięk (narastający) Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Budzik - jaki? 09.12.20, 11:13 jak budzik, to tylko uciekający: Uciekające Budziki - Historia Paryska Odpowiedz Link Zgłoś