Dodaj do ulubionych

Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-)

20.01.21, 08:36
Zastanawiam sie co ten facet bierze, ze jest jest tak bardzo przekonany o swojej zajebi.stosci.

Z kazdego artykulu o nim, wywiadzie...przebija JA JA JA...jestem najmadrzejszy, najfajniejszy.
I zna wszystkue jezyki swiata. Niesamowite.
Napisal tez ksiazke, kupicie?
Obserwuj wątek
    • semihora Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:39
      Nie znoszę tego typa. Obrzydliwy, obślizgły. Fuj.
    • primula.alpicola Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:40
      Fuj.
    • tanebo001 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:41
      Zaraz! Każda baba mówi że chłop ma być "pewny siebie". A on jest pewny siebie.... Więc tak też źle?
      • sumire Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:46
        Mylisz pewność siebie z nadmiarem miłości własnej.
        A poza tym to gwałciciel.
        • ajaksiowa Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:50
          Jest aktorem więc to rozumienie nieznanych języków wynika(może)z mimiki?można go porównać.do behawiorysty zwierzęcego?😳😳
          • iwles Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:58

Rozumie język, kiedy ma podłożony obraz.
            Gdyby słuchał radia, juz by nie rozumial 🤣
            • lellapolella Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:19
              Dokładnie. Poza tym, gdyby pogadał po filmie z kimś, kto rozumie naprawdę, pewnie by się pokazało, że oglądali dwie różne produkcje. Takie pieprzenie świadczy tylko o tym, że treść jest dla typa drugorzędna, wystarczą mu tylko migające obrazki. Nie, żeby mnie to dziwiłowink
              PS. Znam faceta o podobnej opinii na swój temat i on też ogląda wszystkie filmy w oryginale, musi to być klasyczny symptom jakiejś szajbybig_grin
        • chicarica Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:01
          To on jest tym slynnym z tvp?
        • fitfood1664 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:02
          jak może być gwałciciel skoro wszystkie laski na niego lecą uncertain
          wiem, obrzydliwe
        • fitfood1664 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:06
          a tak serio, to obrzydliwy z niego staruch jak na swój wiek, widać że nie stroni... od niczego
        • astomi25 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:44
          Chyba jeszcze tego nie wiadomo?
          • astomi25 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:45
            To bylo to wypowiedzi sumire, wyzej.
            Nie wiem dlaczego sie tutaj podpielo🙄
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 13:54
          I rabuś pocztowy:

pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Jakimowicz
          • jowita771 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:25
            I jeszcze do tego złodziej.
          • cruella_demon Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 22:25
            Ha ha yebłam.
            Nie śledzę pudli, więc mnie ematka zawsze czymś ucieszy big_grin

I rabuś pocztowy:
          • iwoniaw Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 22:33
            Ale że twarz poznańskiego skupu katalizatorów? 😂😂😂
          • alina460 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 21.01.21, 00:14
            Nie bądźcie takie. Coś pozytywnego też o nim jest: Z nieformalnego związku z Joanną Gołaszewską ma syna Jeremiasza (ur. 2004). U chłopca zdiagnozowano poważną wadę wątroby, dlatego Jakimowicz zgłosił się na dawcę organu, po czym poddał się operacji[1].
            • taki-sobie-nick Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 21.01.21, 00:24
              Bo to jego syn.
    • mashcaron Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:46
      🤦
    • fomica Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:53
      Ale może on naprawde rozumie te języki, skąd wiecie że nie? A szaraki przeciętniaki zazdroszczą.
      • semihora Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:56
        Może i rozumie, ale to nie zmienia mojego odczucia, że jest ohydnym dziadem.
        • petronella Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:54
          Lubię to.
    • alpepe Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:57
      Miałam takiego znajomego, naprawdę, znajomy, zrobiłam mu kilka razy przysługę, on mnie również. Ten znajomy cierpi na rozszczepienie jaźni, czy jak się to teraz nazywa, depresję, a do tego jest alkoholikiem. Miałam okazję go obserwować po alkoholu, też był przekonany, że nie tylko rozumie, ale i mówi w obcych językach, może ten pan ma tak samo. Wypije sobie, potem ogląda telewizję i myśli, że rozumie, co tamci gadają.
      • mashcaron Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:00
        To się wydaje bardzo prawdopodobne :p
      • iwoniaw Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:33
        W "Dziejach apostolskich" jest opisany identyczny przypadek, tylko więcej osób tego doświadczało - dokładnie jak opisujesz, byli przekonani, że rozumieją i mówią we wszelkich obcych językach, a obserwatorzy postronni komentowali "spili się winem i proszę, oto efekt". 😉
        • taniarada Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:29
          iwoniaw napisała:

> W "Dziejach apostolskich" jest opisany identyczny przypadek, tylko więcej osób
          > tego doświadczało - dokładnie jak opisujesz, byli przekonani, że rozumieją i mó
          > wią we wszelkich obcych językach, a obserwatorzy postronni komentowali "spili s
          > ię winem i proszę, oto efekt". 😉
          Glosolalia to się nazywa. Glosolalię można odnaleźć w żywej tradycji Kościoła. W pierwszych wiekach jest dość rozpowszechniona, potem występuje rzadziej, pojawiając się czasem w klasztorach czy też w życiu świętych.Pozdrówka.
          • alpepe Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:34
            Oczywiście, ale to nomenklatura kościelna, dla świeckich to klasyczny przykład: popił i mu się wydaje. Najbardziej chyba w historii podobały mi się zatrucia sporyszem i wynikające z tego religijne halucynacje.
            • dzi1a Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:00
              Tak więc ten tego no ten :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18976040,grzywna-dla-dody-za-slowa-o-biblii-spisal-jakis-napruty-winem.html
              • dzi1a Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:02
                Więcej na ten temat :
                www.racjonalista.pl/kk.php/d,22
          • pani_tau Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:15
            No właśnie, i glosolalia rzadko się pojawia i Matka Boska przestała się objawiać z taką częstotliwością jak kiedyś bywało. No do czego zmierza ten świat...
            • alpepe Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 13:25
              Jak to? Objawia się na oknach i tostach, jak się objawiała, tylko ludzie jakoś nie chcą wierzyć w te cuda.
              • jowita771 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 13:59
                Oczywiście, że tak, sama widziałam w zeszłym tygodniu na naleśniku bezglutenowym.
                • fitfood1664 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 14:57
                  ja widuję twarze w moich płytkach łazienkowych, choć głowy bym nie dała że to Matka Boska...
                  • mashcaron Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:39
                    W poprzednim domu miałam takie płytki w kuchni 😅 całą historię z tych twarzy ułożyłam 🤣
                • memphis90 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:36
                  Naleśnik bezglutenowy to wymysł lewactwa, na pewno Matka Boska nie objawia się na takim bezecenstwie!
                  • jowita771 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:45
                    No jasne. Może na piance w sojowym latte też nie? Nie widziałaś mojej Maryjki na naleśniku to nie mów.
            • taniarada Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 14:31
              pani_tau napisał(a):

> No właśnie, i glosolalia rzadko się pojawia i Matka Boska przestała się objawia
              > ć z taką częstotliwością jak kiedyś bywało. No do czego zmierza ten świat...
              Jeśli masz płytką wiarę to ci się nic nie objawi i nie spełni .Wiara czyni cuda .
              • iwles Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:37
                taniarada napisał(a):

> ...
                > Jeśli masz płytką wiarę to ci się nic nie objawi i nie spełni .Wiara czyni cuda
                > .

Popros o rozum. Albo chociaż umiejętność posługiwania się językiem polskim, bo często cos ci to słabo wychodzi.
    • redwineiswhatilike Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 08:57
      Ale debil. Zresztą zawsze taki był.
      • saszanasza Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:09
        redwineiswhatilike napisał(a):

> Ale debil. Zresztą zawsze taki był.

o wlaśnie! piękne podsumowanie😉
        • taniarada Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:21
          saszanasza napisała:

> redwineiswhatilike napisał(a):
          >
          > > Ale debil. Zresztą zawsze taki był.
          >
          > o wlaśnie! piękne podsumowanie😉
          >
          > Kultura wypowiedzi na tym forum jest jej obca.
          • livia.kalina Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 22:56
            Nie jest prawdziwą damą jak tiszantul.
            • szorstkawelna Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 21.01.21, 00:09
              livia.kalina napisała:

> Nie jest prawdziwą damą jak tiszantul.
              >

🤣🤣🤣
    • fitfood1664 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:00
      Ja też lubię oglądać programy w różnych językach, z tym że w tych, które znam i rozumiem big_grin
      Nie, nie kupię, za szorstkie kartki tongue_out
      • saszanasza Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:10
        fitfood1664 napisał(a):

> Ja też lubię oglądać programy w różnych językach, z tym że w tych, które znam i
        > rozumiem big_grin
        > Nie, nie kupię, za szorstkie kartki tongue_out

Bo może on swoim aktorskim kunsztem sam sobie dubbinguje te oglądane filmy🙈
        • fitfood1664 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:21
          i tworzy dialogi...
          ma gościu jazdy big_grin
          • jowita771 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:53
            Dobrego dilera ma.
            • iwoniaw Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:41
              jowita771 napisał:

> Dobrego dilera ma.
              >

Zaraz tam dilera - substancje psychoaktywne są szeroko dostępne z państwową akcyzą w sklepach czynnych 24/7.
    • conena Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:27
      wg mnie Jakimowicz należy do zbioru mężczyzn, którzy od zawsze mieli powodzenie u kobiet i to im kompletnie przewróciło w głowie. w Młodych Wilkach jak na tamte czasy i kanony urody - nie można mu odmówić, że wyglądał zajebiście. ale to jest jego zgubą, bo poza tym niczego nie prezentuje, ma jednak odrobinę farta w życiu i karierę oraz pieniądze robi. jakość tej kariery - kwestia dyskusyjna, dla niego to jest to o co chodziło. a ponieważ jest na fali to go tylko utwierdza w tym, że ma rację, jest zajebisty i rozumie programy nadawane na kanale suahilijskim.
      nigdy nie zrozumiem kobiet, które gustują w tego typu mężczyznach, na szczęście nie muszę ich rozumieć.
      oczywiście też jestem szczęśliwą posiadaczką kolegi ze zbioru Jakimowicza i obserwuję w miarę z bliska jak mu kryzys wieku średniego nie służy. też pisior, dzięki czemu robi karierę, też za młodu miał szalone powodzenie u dziewczyn, też sodówka ogromna i przekonanie o własnej zajebistości, też obiekt nieustannej beki na imprezach, kiedy nawalony jak szpadel robi się obleśny i zaczepny. też mi się kiedyś podobał, no ale że go znam od zerówki, to jednak rozsądek zawsze brał górę. dla mnie do odstrzału, ale Jakimowicze mają wierne grono fanek.
      • piekna_remedios4 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:34
        jako 14 latka po prostu szczałam po nogach na jego widok, mialam mokre sny i cały pokój oblepiony jego podobizną. Przeszło mi po max roku i do tej pory nie mogę wyjść z podziwu jaki dziad (umyslowy) powstał z tego pięknego Cichego, wstyd mi za to, że kochałam takie coś wink
        • borsuczyca.klusek Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:47
          No nieźle, a dla mnie dla odmiany zawsze był obleśny. Typ faceta, którego się omija szerokim łukiem.
          • piekna_remedios4 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:50
            obleśny był w 1995 roku? Aha.
            • borsuczyca.klusek Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:57
              Dla mnie tak, oczywiście nie tak jak teraz i przyznaję że innym mógł się podobać. Z tego samego okresu pamiętam, że mnie atrakcyjny wydawał się Piasek. Plakatów nie miałam, ale Zlotopolskich tylko dla niego oglądałam. Zresztą Jakimowicz reż tam grał epizodycznie.
              • cruella_demon Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 22:36
                Ja sikałam po nogach na Deląga, ale nawet Szwedes, oczywiście dla mnie, był bardziej atrakcyjny.
                Natomiast oczywiście obiektywnie Jakimowiczowi w Młodych Wilkach, nie można niczego zarzucić. Za to potem równia pochyła. Ja go kojarzę z jakichś migawek z tv z Jolą Rutowicz. Oboje byli tak obleśni i żenujący, że nie mogłam na to patrzeć. Teraz jak na niego patrzę, to wygląda jak stary obleśny zapuszczony dziad. A do tego jak się odezwie...
                • borsuczyca.klusek Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 23:01
                  To był Big Brother VIP, którego jakimś cudem wygrał 😃
                  • cruella_demon Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 23:11
                    Nie mam pojęcia, ale jak sobie przypomnę tą nawet nie brzydką, ale wyjątkowo szpetną solarę, to mnie na wymioty zbiera. Oni oboje pasowali do siebie, dwa paskudne i głupie jak but oblechy.
                    A on się zestarzał do tego wyjątkowo brzydko. Nie wiem czy jakieś używki miały miejsce, ale ma pecha wyglądać jak stary styrany alkoholik.
          • jowita771 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:57
            Dla mnie też, wydawał mi się oślizgły. Widziałam, że obiektywnie przystojny, ale jednocześnie był odstręczający.
          • triismegistos Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:49
            O to to. Nie, że brzydki, ale taki obleśny właśnie.
        • triismegistos Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:48
          Pamiętam, że jak bylam nastolatką wydawał mi się obleśny po prostu. A w tym czasie wieszałam sobie w pokoju plakty Babylon Zoo i Prodigy wink
        • arwena_11 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:35
          Aż sprawdziłam z którego roku ten film. 1995. Miałam 20 lat - nigdy go nie widziałam. Znaczy nawet zaczynałam oglądać, ale nie pamiętam abym kiedykolwiek udało mi się dotrzymać do końca.

Jakimowicz nigdy mi się nie podobał. Po pierwsze nie lubię blondynów, a po drugie to był taki Ken. Ułożone włoski, wymuskany. Założenie ramoneski nie zmieniało tego faktu.

Nigdy też nie miałam czegoś takiego, że kochałam się w aktorach/muzykach. Mogłam kogoś lubić, mógł się ktoś podobać, ale żeby "sikać po nogach na jego widok" to nie.

Pamiętam jak koleżanki szalały na punkcie Metra. Chodziły po kilkanaście razy, kochały się w Kordku, Janowskim. Byłam dwa razy, raz na wersji po polsku a raz po angielsku ( ktoś miał bilety i w sumie aby się nie zmarnowały ). Fajne piosenki - ale żeby zaraz mdleć i śledzić dzieje "artystów"? No nie moja bajka.
      • asia_i_p Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:13
        Czy ja wiem? Zawsze tak jakoś było widać, że jest nienachalnie inteligentny.
        • gama2003 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:38
          On taki jakoś podobny to tego od ,, czarne oczy,,. Takiego wokalisty nawiedzonego.
          Podobny samozachwyt.

Bardzo jestem ciekawa co i jak dalej będzie z aferą gwałcicielską. Oby wygrała ofiara, ktokolwiek jej to zrobił.
          • sumire Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:49
            Nic się nie stanie. Ukrzywdzony już pozwy zapowiada.
            • fitfood1664 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:52
              najgorszy jest taki knur przekonany o własnej niezachwianej uniwersalnej atrakcyjności, będzie że ją zaatakował bo wiedział że jej się podoba
        • conena Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:05
          asia_i_p napisała:

> Czy ja wiem? Zawsze tak jakoś było widać, że jest nienachalnie inteligentny.
          >

ja po nim widzę bardziej, że to facet, który patrzy jak zarobić a się nie narobić. i myślę, że faktycznie nie jest typem, który grzeszy inteligencją z klubu mensy, ale głupi na pewno nie jest, tylko wysiłki umysłowe kieruje głupawo. on miał jakąś kryminalną historię w młodości, więc dla mnie to jest taki bazarowy cwaniak, który wykorzystał po swojemu szansę, jaką mu dały młode wilki.
          gdyby nie uroda pewnie by teraz siedział w więźniu na dłużej.

kurczę, ja nigdy w blondynach nie gustowałam, ale młode wilki dla niego głównie oglądałam, podobał mi się ten niegrzeczny chłopak, do dzisiaj go pamiętam. i nie mogę mu darować, że taki hooyowy się zrobił na starość.
          • riki_i Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:20
            conena napisała:

> ja po nim widzę bardziej, że to facet, który patrzy jak zarobić a się nie narob
            > ić.

No to akurat poczytywał bym mu na plus. Wołów roboczych nie cenię.

> dla mnie to jest taki bazarowy c
            > waniak, który wykorzystał po swojemu szansę, jaką mu dały młode wilki.

Gość w typie Hajto czy Miazgi (ex Biedrzyńskiej i Trojanowskiej).
            www.pudelek.pl/artykul/149594/tomasz_hajto_z_rozancem_na_szyi_pije_zimny_napoj_pali_papierosy_i_zabawia_dziewczyny_zdjecia/foto_1
            Rozmawiałem z nim raz w życiu, jak jeszcze zadawał się z malarką . Usiłował epatować knajpą, którą mu kupiła. Kontakt był utrudniony.

> kurczę, ja nigdy w blondynach nie gustowałam, ale młode wilki dla niego głównie
            > oglądałam, podobał mi się ten niegrzeczny chłopak, do dzisiaj go pamiętam. i n
            > ie mogę mu darować, że taki hooyowy się zrobił na starość.

Imo zawsze był taki sam, co najwyżej wyglądał młodziej.
            • padum Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:29
              Krótko po premierze młodych wilków, w osiedlowym kinie zorganizowano seans i spotkanie z Jakimowiczem i Żamojdą. Po spotkaniu można było sobie z nimi robić fotki. Miałam jakieś 15 lat... zostałam w czasie tych kilku sekund pozowania wymacana po doopie przez tego oblecha. Byłam w takim szoku, ze nie zareagowałam. Zreszta reakcje koleżanek były raczej w stylu: ale masz fajnie, ze dotykał twoich pośladków.
              I cały zachwyt Cichym prysnął.
              • riki_i Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:34
                Absolutnie się nie dziwię, ma na twarzy wypisane ,że lubi ten sport. A o jego przemocowym podejściu relacjonowała nawet Jolka Rutowicz.
            • conena Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 14:00
              aż tak nigdy nie analizowałam jego poczynań, po krótkim szale na tle młodych wilków zapomniałam o nim na długie lata.
      • chicarica Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:44
        Właśnie nie wiem czy wyglądał aż tak zajebiście. Akurat ten jego film przypadł jakoś na czas, w którym byłam w liceum i pamiętam, że zafascynowanie nim przeżywały raczej panienki w typie dresiarsko-lambadziarskim. U mnie w klasie była grupka takich dziewczyn, wożących się z jakimiś złodziejaszkami, i to właśnie one sikały za Jakimowiczem. Normalne laski, wcale nie jakieś nudne czy kościółkowe, wzdychały raczej do lidera Pearl Jam, a w ostateczności do Franza Maurera.
    • nenia1 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:48
      To dość ciekawa teoria, bo skoro nie zna języków, jak może zweryfikować, że je rozumie
      a nie że tylko mu się wydaje?
      • turbinkamalinka Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 21.01.21, 07:22
        Bo on zapomniał wspomnieć, że oglądał "Krecika"
    • jowita771 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:50
      Pewnie ogląda programy, w których za wiele nie mówią, jest tylko akcja. Znajomość języka jest też doskonale zbędna przy oglądaniu filmów pewnego gatunku, i tak prawie nie mówią.
      • hanusinamama Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:10
        Obstawiam Świnkę Pepę. MOja 3 latka ostatnio oglądała wersje hiszpańską i tez rozumiała wszystko smile
        • mashcaron Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:13
          Moja lubi oglądać Baby Bus po japońsku, też jej nie przeszkadza :p
      • triismegistos Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:51
        Ja bardzo lubię tanie kino kopane made in CHRL, szczególnie z lat 60' i 70' i po prawdzie napisy nie są konieczne, spokojnie da się oglądać w oryginale wink
        • mashcaron Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:56
          To z odgłosami "uderzeń"? I okrzykami "uuuah!" "ciaciacia" etc? 😅
          • triismegistos Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:57
            Uwielbiam <3
    • hanusinamama Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 09:52
      On jak on..ale ta kobieta co w nim widzi??
    • zuzanna_a Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:00
      mój 6 latek czasem Tsubasę Ozorę po japońsku i też wszystko kuma big_grin
      no fenomen normalnie tongue_out
    • taniarada Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:16
      Oj joj joj.Święte oburzenie .Gdyby prowadził program w TVN to już co innego.
    • vre-sna Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 10:40
      On mowi w jezyku bozym, wg niego uniwersalnym.
      Stad zna wszystkie jezyki swiata.
    • memphis90 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:29
      Myślę sobie, że pan mial na myśli:
      "niezależnie od tego czy to francuski, holenderski, polski czy inny - rozumiem tyle samo". Czyli nie za wiele.
      • sumire Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:37
        Też tak podejrzewam, zwłaszcza po lekturze tego jego oświadczenia i wniosku do prokuratury smile
        Najbardziej mi się podoba "moja osoba" odmieniana przez wszystkie przypadki. Jeśli z innymi językami ma tak, jak z polskim, to jestem w stanie uznać, że on prawdę mówi.
    • maly_fiolek Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 11:41
      Jest okropny, jak go widzę to mnie skręca uncertain.
    • gaskama Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 12:08
      Pan Jakimowicz to prawdziwy artysta na miarę naszego suwerena i naszej nam miłościwie rządzącej partii. Przyznam, że nigdy wcześniej o nim nie słyszałam. Filmu "młode wilki" nie oglądałam, o ile wiem, było to jakieś straszne dno. Teraz ten pan robi karierę, występuje nawet w tvp info (stacja do zamknięcia).
      Bohater naszych czasów. Artysta muzyk - Zenek, artysta aktor - Jakimowicz, polityk - Sasin ... no suweren dyktuje gusta narodowi. Ja się w tym nie odnajduję.
      • jasnoklarowna Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 14:55
        Cudnie podsumowane 😀
        Też się nie odnajduję.
      • chicarica Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:46
        O, to, to.
    • feel_good_inc Łejt, co w tym dziwnego? 20.01.21, 12:39
      95% treści w telewizji to scripted reality shows dla upośledzonych umysłowo. Jaka jest różnica, w jakim języku akurat leci Dżersi Szor czy Tap Madl?
    • alba27 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 13:23
      I te porównanie do kolegów aktorów 😉 żaden z niego aktor. Nie cierpię go i uważam że wygląda dużo starzej niż na 50 lat. Zawsze się zastanawiałam dlaczego taka mądra babka jak Sarapata się z nim związała.
      • taniarada Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 14:32
        alba27 napisała:

> I te porównanie do kolegów aktorów 😉 żaden z niego aktor. Nie cierpię go i uwa
        > żam że wygląda dużo starzej niż na 50 lat. Zawsze się zastanawiałam dlaczego ta
        > ka mądra babka jak Sarapata się z nim związała.
        Gdyby nie był pisiorem to byś go polubiła złotko.
        • sumire Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 14:34
          Nie ma za co lubić beztalencia z wyrokiem i lepkimi rączkami, ojczulku.
          • joana012 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:00
            Kompletnie nie mój typ ani za młodu a tym bardziej teraz. Po prostu oblech od zawsze
        • iwles Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:34
          jakoś prawie nikt go nie lubil na wieeeeele lat przed powstaniem pis-u ojczulku 🤪
      • chicarica Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 15:47
        Zniszczony piciem (ma taką zdrewniałą twarz typową dla pijących), ruchaniem i imprezowym trybem życia.
    • malia Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 16:20
      obleśny knur, dzisiaj był zamieszczony fragment jego książki, Opisywał tam jak kupował sobie kobietę za 2 tys marek i dostarczono mu dwunastolatkę. Podobno szlachetnie odmówił. Złodziej, kryminalista i oblech
      natemat.pl/335027,jakimowicz-kupil-12-letnia-tajke-bulwersujacy-fragment-z-biografii-cytat#
    • hipinka Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 16:33
      Razu pewnego miałam niewątpliwą nieprzyjemność kontaktu z tym panem w restauracji.
      powiedzieć że to buc, cham i pyszałkowaty arogant to nic nie powiedzieć
      • taki-sobie-nick Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 23:25
        ????
    • taki-sobie-nick Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 22:21
      Wszyscy celebryci piszą książki, żadna nowość.

Rozumie języki, których nie zna? Cóż, aż nie wiem co napisać, widząc tak absurdalne samochwalstwo.

Twórczości tego pana nie chciałabym nawet gdyby mnie za to płacili, tym bardziej po przeczytaniu powyższego cytatu.
      • taki-sobie-nick Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 22:23
        I jeszcze z jego gębą na okładce...
      • morekac Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 23:18
        Widocznie nawiedziła go duch od języków...
    • eliszka25 Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 20.01.21, 23:59
      Jak moje dzieci były małe, tak gdzieś do wieku 3-4 lat, to też im było obojętne w jakim języku leci bajka w tv. Namiętnie oglądali jedną koreańską bajkę i twierdzili, że jest fajna. Może Jakimowicz też jest akurat na tym etapie rozwoju 😄
      • cruella_demon Re: Jakimowicz. Normalnie niesamowite ;-) 21.01.21, 00:16
        Coś w tym jest. Dwulatkowi wszystko jedno póki fajne obrazki migają. Pięciolatek już lubi rozumieć, co mówią 😂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka