anna-orlowska 26.10.04, 20:35 co zrobić jeśli dwoje najbliższych sobie ludzi coraz bardziej się od siebie oddala... bo ja próbowałam wielu rzeczy .. i nie potrafie sobie pomóc.. -ot co ...- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justusz Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 06:46 kupic wezsze lózko. Przepraszam ale to byl tylko zart...Moze nie na miejscu ale naprawde nie wiem co mozna poradzic w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 07:55 Pomysł z węższym łóżkiem tylko na pierwszy rzut oka wydaje się niedorzeczny. No chyba, że oddalenie, o którym mówi Anna, odnosi się do jej matki, ojca, siostry...A tego nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 07:58 a ja tam lubie waskie lozeczka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 08:19 Bardzo dobrze, Mario, bardzo dobrze. A mógłbyś określić, jakie korzyści z nich płyną? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 08:21 wzajemne ogrzewanie, mniejsza powierzchnia do scielenia, jedna koldra :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 08:22 To też, ale mnie chodziło o takie bardziej duchowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 08:24 hmmmmmm - musze na forum publicznym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 08:27 Tak ogólnie mógłbyś, wątki zbyt osobiste możesz przecież zachować w tajemnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 08:36 Dla mnie wszystko jest osobiste, co sie z lozkiem wiaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: co zrobić jeśli..... 27.10.04, 18:36 anna-orlowska napisała: > co zrobić jeśli dwoje najbliższych sobie ludzi coraz bardziej się od siebie > oddala... bo ja próbowałam wielu rzeczy .. i nie potrafie sobie pomóc.. > > -ot co ...- Zycie jest sceną,a my aktorami i tak to jest,że musimy grać raz lepiej raz gorzej,nikt nikomu nie może poradzić jak żyć i co zrobić.Zycie pisze scenariusze.Zyczę powodzenia,ale nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś