Dodaj do ulubionych

Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz temat

05.02.21, 20:16
Na fali wątku o latawicy.

Ja usłyszałam kilka:

- słyszałam że jesteśmy latawicą, bo gdzieś szlam późno, zmalowana.
- i że mnie partner zostawił, bo jeździłam autobusem na rehabilitację, parę lat temu.
- i jeszcze że wymyśliłam sobie operacje x, tzn że mi się w głowie poprzestawiało i miałam fanaberię.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:20
      Że to, że dostałam się na studia to efekt znajomości mojego ojca z pewnym ministrem.
      Ojciec poznał ministra na jakimś służbowym spotkaniu. Pewnie uścisnęli sobie ręce. Podejrzewam, że 5 minut później minister już nazwiska ojca nie pamiętał.
      • cichadziewuszka Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:28
        Jesteś córką leśnika? 😜
        • daniela34 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:30
          Nie ten minister, nie ten rząd, taka młoda nie jestem
          to było kilkanaście lat wcześniej 😀
      • kocynder Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:42
        Hehehe... To sytuacja poniekąd odwrotna do pewnej mojej (odległej) kuzynki. Przechwalała się wszem i wobec, że zna Jana Englerta - tego (genialnego skądinąd) aktora, reżysera. No i kiedyś przy okazji jakiejś "wyduszono z niej, na czym owa "znajomość" polega. Otóż gdy rzeczona kuzynka bawiła w Warszawie, nasza wspólna powinowata, dziennikarka zabrała ją do teatru na premierę i małe "przyjęcie" po tejże. No i tam właśnie owa dziennikarka, która niedługo wcześniej przeprowadzała wywiad z Englertem podeszła, no i przedstawiła kuzynkę. Englert ponoć był czarujący, wymienili może dwa zdania i tyle znajomości... Ale opowiadać można... big_grin
    • angazetka Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:21
      Że jestem w związku z moją najlepszą przyjaciółką.
      • aandzia43 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 01:31
        O tak, to już w niektórych kręgach tak utrwalona plota na mój temat że niektórych już chyba nigdy nie przekonam do swojej heteroseksualności big_grin
      • canaille Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 12:50
        Moja seksualność była tak długo przedmiotem dociekań, że w czasach studenckich cała opcja LGBT z mojej klasy licealnej się przede mną wyoutowała.
        • aandzia43 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:33
          Długo się ukrywałaś i zwodziłaś opinię publiczną? wink
    • fornita111 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:25
      Ze mi ladnie w zoltych ubraniach wink To chyba najgorsze pomowienie, jakie mnie spotkalo w realu. A tu na forum, ktoras mi uparcie wmawiala, ze jestem z zawodu trenerka fitness tongue_out
    • annajustyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:27
      Że mój mąż pracuje ze mną w tym samym ministerstwie (zbieżność nazwisk, facet młodszy o 15 lat ode mnie). Ale śmiechu było 🤣🤣🤣
      • daniela34 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:32
        Z podobnych- przez błąd gospodarzy na pewnej imprezie zostałam uznana za żonę mojego przełożonego, którego na tej imprezie nawet nie było.
        • annajustyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:35
          Aaa, to i mi się zdarzyło - uznano mnie za żonę szefa. W szoku byłam, bo dzieliła nas różnica 20 lat. Dziś się dziwię, że taka naiwna byłam 😀
    • rozwiane_marzenie Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:34
      Że jestem rozwódką (bo w danej chwili nie chciałam ślubu kościelnego). A potem ludzie się dziwili i pytali mnie, jak to możliwe, że mogę wziąć kościelny.
      • annajustyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:36
        Jak to? Nieważność po 30 latach jak u Jacka...
        • rozwiane_marzenie Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 17:25
          big_grin fajne. Tylko ja biorąc kościelny miałam 20 parę, a plotka była jak miałam około 20. Czego to ludzie na wsi nie wymyślą... jak czegoś nie wiedzą, to sobie dopowiedzą big_grin
      • ginger.ale Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 00:02
        rozwiane_marzenie napisała:

> Że jestem rozwódką (bo w danej chwili nie chciałam ślubu kościelnego). A potem
        > ludzie się dziwili i pytali mnie, jak to możliwe, że mogę wziąć kościelny.

Przez zasiedzenie:p
    • beataj1 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:39
      Ze jestem żoną mojego brata. Ze dwa lata temu moja mama ktora jest jak ninja w załatwianiu rzeczy w służbie zdrowia, zalatwila mi i mojemu bratu kolonoskopie, tego samego dnia, wizyta po wizycie.
      No i sobie siedzimy w poczekalni chichrajac się z jakichs głupot a Pan doktor wzywa brata na badanie i wnioskując z tych samych nazwisk proponuje mi bym potrzymała "męża" za rękę podczas badania.
      Dostaliśmy ataku śmiechu i poinformowaliśmy Pana doktora ze jestesmy rodzeństwem i ze jestesmy na badaniach bo mama kazała. Ja mialam prawie 40 lat a brat prawie 50. Mina lekarza bezcenna.
      • mashcaron Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:44
        🤣
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:53
        Czy twoja mama jest również moją mamą?
        Bo moja zalatwila mi senatorium i zabiegi na kręgoslup, a moja siostrę notorycznie umawia na badania, raz jej nawet L4 przyniosla i recepty (czasy przedcovidowe, nikt nie słyszał o teleporadzie), gdy ta leżala prawie nieżywa w domu: ja 40+ lata, siostra 40-, mama 70-
        • heca7 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:07
          To one są chyba siostrami mojego teścia wink On ciągle wszystkich w rodzinie umawia do lekarzy, zawsze się dostaje i ma na wszystko recepty. Jak poradził mojemu mężowi leki na nadciśnienie to okazały się właśnie tymi, które lekarz później polecał wink
      • ginger.ale Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 00:03
        😃
      • zona_mi Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 00:10
        Przypomniało mi się, że kiedyś mąż zawiózł mnie do chirurga na usunięcie ósemki.
        Ten zaś po zabiegu zawołał w stronę poczekalni:
        - Może pan już zabrać córeczkę!
        A między nami było zaledwie 11 lat smile
        • hosta_73 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 09:11
          Nieźle 😂
          • fifiriffi Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 09:16
            To ja pamiętam, jak ileś lat temu. Może z 15 pojechałam z moim ojcem i najmłodszym bratem do jakiegoś erwisu , a ze byl to czas przedwiateczny, to pani mowi do mojego ojca, ze zona moze sobie wybrać stroik.
            Fakt, że miedzy mna a moim najmłodszym bratem jest 18 lat różnicy tongue_out
        • cudko1 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 08.02.21, 16:07
          otwieram drzwi sasiadowi, a ten pyta czy jest tata suspicious bylo tylko 8 lat roznicy tongue_out

zdazylo sie jeszcze w innych sytacjach
        • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 10.02.21, 18:30
          Byłam, w czasach wczesno studenckich, u ortodonty z kolegą 30 dni (!) ode mnie starszym. Zapisano nas „pan Krzysztof z córką” wink
    • mashcaron Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:43
      Przez wiele lat ( tak od ok. 15 roku życia) ciągnęła się za mną "plotka" że tworzę parę z moim najlepszym przyjacielem. Przyjaciel był gejem, długo nie wychodził z szafy, wiedziało tylko grono najbliższych mu osób. Ja w tym czasie spotykałam się najpierw z chłopakami, potem zaczęłam tworzyć związki i za każdym razem jakiś "życzliwy" donosił moim wybrankom że ja to przecież od lat z tym R. " się prowadzam". To chyba jedyna plotka na mój temat o jakiej słyszałam :p
    • alba27 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:49
      Mój ex mąż rozpowiadał, że się z nim rozwiodłam dla kochanka😉 przemilczał, że to on sypiał z koleżanką z pracy.
    • ursydia Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:49
      Że jestem w ciąży i po cichu urodziłam, bo się u mnie zawsze, także w nocy, światło pali. Naprawdę zdębiałam. Miałam jakieś 19 lat.
      • gaga-sie Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 01:24
        Dobre. Z takich akcji, to kuzynkę kiedyś podejrzewano, że jest w ciąży, bo zasłabła na przystanku. Stare baby sąsiadki wysnuły taką teorię. Ona nastolatka, do szkoły dojeżdżała.
        • konsta-is-me Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 21:35
          Poop ile razy ja się dowiadywałam że byłam/jestem w ciąży, ho ho 🤣
    • krwawy.lolo Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:50
      O mnie nikt nie plotkuje. 😢
      • piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 20:22
        plotkujemy, plotkujemy tongue_out

z bugi i z żiżi
        • krwawy.lolo Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 20:28
          smile Czuję się zaszczycony.
    • andaba Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:52
      A skąd mogę wiedzieć?
      Nie plotkuję na swój temat.

• milupaa Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 20:58
      No to na fali mężów i żon jak mialam jakieś 17-18 lat, na wakacjach nie pamiętam gdzte pewnie gdzieś nad morzem, szlam często z ojcem pod rękę, od tak jak ojciec z córką. Mama gdzieś tam z boku z moją siostrą. Potem zgorszone starsze panie z ośrodka powtarzały sobie ploty jak to dorosly pan po 40 przyjechał z młodziutka kochanka na wczasy, mama słyszała 😁
      Wielokrotnie na imprezach u znajomych insynuowano mi ciążę bo nie piłam alkoholu 😃 Któregoś razu się w końcu sprawdziło haha.
      • andaba Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:03

Serio ojcowie z córkami pod rękę chodzą?
        Jakoś mi to sobie trudno wyobrazić.
        Nigdy nie widziałam.

• antonina.n Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:10
          Ja z moim tatą chodzę pod rękę. I jeszcze mi kupuje kwiatki na dzień kobiet i walentynki z obowiązkową kartką okolicznościową😃.
          • antonina.n Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:14
            A plotka? Że żyję w trójkącie- sąsiadka podzieliła się tą wieścią z połową osiedla, gdy zaraz po swoim rozwodzie mieszkała u nas moja przyjaciółka. Niestety rzuciła nas po dwóch miesiącach😀. Dowiedziałam się przypadkiem zupełnie niedawno.
          • andaba Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:15
            Kwiatek na dzień kobiet to trochę co innego.
            A chodzenie od rękę to chyba w wypadku, gdy staruszek wymaga podtrzymania.

Nie no, nie czepiam się, tylko się dziwię.
            • milupaa Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:23
              Mój ojciec był z gatunku szarmanckich panow starej daty, przepuszczanie w drzwiach, całuję rączki, podtrzymywanie pod rękę kobiety. Córka to chyba też kobieta 🙂 Nic za tym się nie kryło.
              • andaba Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:28
                Nie no, nawet mi nie przyszło do głowy że "coś się za tym kryło", tylko jakoś tak... no nie wiem, dobre, że mój takich pomysłów nie miał. Mąż tym bardziej nie ma, nawet mnie się wyrywa (biorę go za rękę w jednej jedynej sytuacji, jak przechodzimy przez Półłanki, bo się boję).
          • milupaa Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:17
            Mój był kiepskim ojcem ale kwiatki, czekoladki czy obowiązkowe rajstopy na dzień kobiet były. Właśnie pod rękę chodziłam z nim w takim wieku około szkoły średniej. Potem już nie.
          • daniela34 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:18
            antonina.n napisała:

> Ja z moim tatą chodzę pod rękę. I jeszcze mi kupuje kwiatki na dzień kobiet i w
            > alentynki z obowiązkową kartką okolicznościową😃.

Mój kwiatki kupuje (i ciastka) na wszelkie okazje poza Walentynkami (wie, że nie lubię). Pod rękę nie spacerujemy, bo oboje chodzimy bardzo szybko, to by dość dziwnie wyglądało: para trzymająca się pod rękę i zaduwająca w tempie chodziarzy sportowych
        • tanebo001 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:12
          Nawet taki film nakręcono z Gérardem Depardieu
        • bei Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 10:57
          Ja ze swoim tak chodziłam- jak to się mówiło-służył mi ramieniemsmile
          • milupaa Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 13:00
            O to to smile
        • bywalczyni.hosteli Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 12:02
          Oczywiście, to powszechny widok. Zwłaszcza jak ojcowie są starsi wiekiem.
      • agatazieba Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 22:11
        przez lata słyszałam, że jestem w ciąży. wystarczyło nie tryskać energią albo przyznać się do bólu głowy.
      • bei Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 11:01
        Kilka razy przyjechał po mnie tata, i słyszałam, ze to mój mąż, jak zaprzeczyłam, to poszła plotka, ze to kochanek.
    • la_mujer75 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:01
      Ja jestem grzeczna, nudna, przykładna. A teraz jeszcze starawa i grubawa.
      Nie ma szans na żadne plotki sad
      • aandzia43 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 01:36
        Kochana, to żaden powód. Szalone i z dudy wzięte ploty nie wynikają z twojego prowokacyjnego wyglądu czy trybu życia tylko z chorej wyobraźni te plotki tworzących.
      • arwena_11 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 13:29
        No bo ty grzeczna dziewczynka byłaś big_grin, big_grin.
        • aandzia43 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:47
          Eee tam, grzeczna czy nie grzeczna nie ma znaczenia - plotki potrafią być historiami tak odległymi od rzeczywistości, że aż włos się jeży na głowie. Mnie kiedyś pewna pani pomówiła i puściła w obieg "info" ze uwodzę jej chłopa, typa tak odrażającego umysłowo, że na bezludnej wyspie po dwóch latach nadal bym się brzydziła. Plotka miała krótkie nogi bo kto znał jedno i drugie to go dysonans poznawczy obezwładnił big_grin
      • kocynder Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 13:47
        Pfff... Też mi powody!
        Mnie koleżanka z pracy posądziła o romans z moim lekarzem (chłopak 10 lat młodszy ode mnie, ja nie e-matkowej urody, swoje 40+ mam, o mężu własnym i kochanym nie wspominając), bo... UWAGA! Spotkawszy go na mieście (ja z koleżanką siedziałyśmy w ogródku kawiarni, on przechodził chodnikiem) powiedziałam mu "Dzień dobry"! I to wszystko! Nie, nie rzuciłam się mu w objęcia, nie patrzyłam za nim tęsknym wzrokiem... Wymieniliśmy powitanie, on poszedł w swoją stronę, koleżanka zapytała kto to, wyjaśniłam, że lekarz u którego bywam z konieczności. Koniec kwestii. A po kilku dniach w firmie zaczęło krążyć, że sypiam z małolatem, lekarzem, przystojnym jak cholera... big_grin
        • alpepe Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:28
          Widzisz, pani ci komplement sprawiła, a ty się oburzasz, pomyśl, koleżanka sądziła, że jesteś do tego zdolna big_grin
          • aandzia43 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:37
            No, posądzenie że jest się kochanką młodszego i fajnego faceta to nawet miłe może być wink
            • kocynder Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 17:33
              Wiesz, no fajny jest, nie powiem. Młodszy z dychę. Na oko oceniam, w dowód osobisty mu nie zaglądałam. Nie mam też pojęcia czy ma żonę czy żyje na kwit z pralni z kochanką czy też kochankiem i zasadniczo bardzo mi wszystko jedno. smile Za to jest świetnym specjalistą, co już jest dla mnie ważne. wink
              Clou w tym, że cała "historia romansu" wynikła z tego, że publicznie odezwałam się do mężczyzny nie będącego moim mężem.
              Więc i grzeczna La_mujer ma szanse zostać oplotkowaną.
          • kocynder Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 17:03
            A z tego punktu widzenia... No dobra, to przenoszę to z kategorii głupia plta do kategorii komplement. big_grin
            • la_mujer75 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 23:36
              Zdecydowanie to komplement smile
      • gryfna-frelka Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 17:08
        Sluchaj ja tez bylam / jestem i wyobraz sobie ze pod koniec osmej klasy sasiadka o rok starsza mowila mi ze przeciez ide do zupelnie nie tej szkoly sredniej do ktorej szlam... o.O
    • olkkaa_99 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:03
      Moj wlasny brat wysnuł teorie, ze skoro od kilku lat nie spotykam sie z nikim, to wole kobiety🤷‍♀️
    • iberka Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:12
      Że mam męża, a samotnego rodzica udaję (jedna z forumek lat temu 18 potrafiła do tego skutecznie przekonać sporą grupę przy czym owa forumka była sąsiadką z bloku obok i wiedziała, że mija się z prawdą).
      • annajustyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:15
        Kilkadziesiąt lat temu parę sąsiadek mojej mamy myślało, że jej szwagier (mąż młodszej siostry) to jej kochaś 🤣🤣🤣
        • canaille Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 13:01
          Takie znów absurdalne to nie jest - oczywiście ze statystycznego punktu widzenia, nie mówię o Waszej sytuacji.
    • enigma81 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:16
      Że w klasie maturalnej przespałam się z nauczycielem z historii, żeby zdać maturę z tegoż przedmiotu.
      • qwirkle Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:21
        enigma81 napisała:

> Że w klasie maturalnej przespałam się z nauczycielem z historii, żeby zdać matu
        > rę z tegoż przedmiotu.

A ja miałam dobre stopnie w LO, bo rodzice świńskie mięso nauczycielom wozili :p XD
        • bywalczyni.hosteli Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 12:05
          Wygrałaśsmile totalny absurd, aczkolwiek moja własna babcia chwaliła się, jak mięso nauczycielom woziła by wujek świetna szkołę skończył. Chyba lata 60te to były.
          • heca7 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:38
            Mam takich sąsiadów kilka domów dalej. Ich matka, lekarka chcąc aby synowie skończyli studia (a leniwi byli nadzwyczaj) sama jeździła za nich na wykłady i robiła im notatki big_grin A, że na tym samym wydziale studiował mój brat to ją często widywał na zajęciach wink
            • annajustyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 17:09
              🤯
    • solejrolia Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:26
      Jakieś 2-3 miesiące po zerwaniu spotkałam się ze swoim byłym chłopakiem (długo byliśmy z sobą).
      I on mnie spytał, czy to prawda, że jestem w ciąży. No, troszku w szoku byłam, szczerze mówiąc, bo akurat wtedy nikogo nie miałam, i zupełnie nie pojmuję, kto i po co puścił taką plotę, że aż doszła do mojego byłego.
    • komorka25 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 21:58
      Że odeszłam z pracy z powodu dyrektora, który był - oczywiście - moim kochankiem. A powstało to stąd, że w nowej pracy (jakieś 100 m od poprzedniej) nikt nie wiedział, że mieszkamy "przez ścianę" i często razem z nim jechałam do pracy, więc widziano jak wysiadam z jego samochodu.
    • smillla Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 22:17
      Z nieznanych mi przyczyn często padałam ofiarą plotek:
      - w podstawówce mój szkolny rywal rozgłosił, że jestem w ciąży (14 lat!);
      - niedługo potem moja matka ubolewała do znajomych, że palę trawę (paliłam kadzidełka w specjalnym stojaczku, matka uznała, że to właśnie jest to słynne palenie trawy i nagłośniła mój zgubny nałóg);
      - raz pewien ksiądz późną porą podwiózł mnie do domu, skąd wzięły się szepty o romansie (dziś domyślam się, że był gejem, to była zwykła podwózka);
      - wykoncypowano skądś, żem semickiego pochodzenia (o ile wiem, nie, ale nie miałabym nic przeciwko);
      - także że adoptowałam swoje dziecko (jedna z sąsiadek moherowych ze sprytnym spojrzeniem zagadnęła "Ale pani to sama nie rodziła!" - oj, rodziłam, rodziłam, nie do przeoczenia!);
      - że pewien nastolatek z rodziny kocha się we mnie, 40+ (tylko wysłuchiwałam dziejów jego miłości do rówieśnicy, która ma tak samo na imię, a on to imię wszędzie wypisywał, myśleli, że chodzi o mniesmile)
      Eks przedziwaczne rzeczy o mnie opowiadał...
      Ale tego dużo! Chyba sprawiam wrażenie podejrzanej. Czy jakoś tak.
      • canaille Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 12:58
        Fakt, o niektórych osobach plotkuje się więcej, bo plotka pozwala na przypisanie ich do określonego porządku, a widać komuś jest to bardzo potrzebne. Inna sprawa, że nie zawsze dowiadujemy się co inni o nas wygadują. Ale jakby co, to ja mam dziecko z Arabem.
      • piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 20:35
        "- wykoncypowano skądś, żem semickiego pochodzenia (o ile wiem, nie, ale nie miałabym nic przeciwko);"

Ja w wieku 18 lat, wkręciłam swojego ówczesnego chłopaka lat 23, że jestem żydówką ze strony matki (to podobno ważne z której strony), a pradziadek ze strony ojca był czarnoskóry. Uwierzył.

Zrobiłam to, bo miał rasistowskie zapędy i był strasznie we mnie zakochany. tongue_out
        Dłuuuuuugo nie wyprowadzałam go z błędu.
    • zona_mi Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 22:21
      W życiu chyba tylko ta, że jestem w ciąży, bo tak nagle wyszłam za mąż (po 5 latach "chodzenia").
      Na forum - że jestem wieczną_gosią, ale wypierdział to z siebie jeden z najdurniejszych trolli, więc mogłam się tylko uśmiechnąć z politowaniem.
    • 3-mamuska Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 22:36
      To ze wieku 20 lat , jestem (w tamtym czasie) alkoholiczką.
      Do dziś nie lubię alkoholu pije go sporadycznie.
      W sumie może nie istnieć.

I ze złe się prowadzę ,bo ciocia widziała jak kumpel z którym się znałam od małego ,wszedł przez balkon do mnie w biały dzień. Jemu się nie chciało iść do domu ,już nawet nie pamietam po co czy pic czy do toalety ( środek lata) mieszkał na 4 pietrze w tej samej klatce, a grali w piłkę tuż pod moim balkonem. Siedziałam na krześle gadaliśmy weszłam do mieszkania po coś. A jemu wpadł do głowy taki głupi pomysł. Wystraszył mnie wtedy dostał zjeb...kę.
      2 dni później zadzwonił brat z pouczaniem , kolejny oberwał reprymendę. Dodam ze na balkonie siedział mój synek, i oglądaliśmy jak grają.
      A potem ciotka plotkara usłyszała co o niej myśle.

A i jakiś 5 temu na imprezie poszła mi krew z nosa, zawsze leci mi tylko z jednej dziurki od suchego powietrza zima lub gdy jest gorąco/zmęczenia stresu.
      Dowiedziałam się ze pewna osoba oznajmiła ze to od ćpania. Oj dopadłam gada odpalam. Ja która nawet w życiu fajki nie paliła ,nie mówiąc o trawie czy innych brrrrr😖
      • annajustyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 22:39
        Ale tekst Ci wyszedł z taką składnia, jakbyś naprawdę coś paliła 🤣
        • bywalczyni.hosteli Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 12:06
          big_grin big_grin
          Ja w taka plotkę w przypadku tej forumki bym uwierzyła
    • vasaria Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 23:01
      Że mamy kasę bo handlujemy narkotykami wink
      • solejrolia Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 12:56
        O tak: narkotyki! Przecież! Zupełnie zapomniałam.
        Moja rodzina (rodzice a więc i ja) uprawiamy narkotyki i handlujemy nimi, i dlatego mamy kasę .
        • vasaria Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 21:33
          No masz. A myślałam, że taka plotka to rzadkość a tu widzę, że jednak nie . Więcej nas tu - dilerów - na forum 🤣🤣🤣.
    • stephanie.plum Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 05.02.21, 23:58
      że jestem porządną, miłą, dobrą osobą...
      • aandzia43 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 01:38
        big_grin
      • princesswhitewolf Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:50
        smile)
    • paniusia.aniusia Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 08:00
      Zdecydowałam się na ślub bo byłam w ciąży ale poroniłam, jednak już nie zdecydowałam się go odwoływać. To plotka, w bardzo bliskiej rodzinie.

Fakty były takie, ze od 3 lat byliśmy zaręczeni, wiosną zaplanowaliśmy ślub na zimę ( to oczywiście ten pośpiech chyba wynikający z ciąży 😁). W ciąży oczywiście nie byłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka