kanciack 26.02.05, 20:00 Naprawde wiekszy badziew niz Skoda. Jechal nim jakis kapelusznik, ktory chyba dzisiaj zrobil sobie z cala rodzinka pierwsza motowycieczke. A gdzie byl? Ano wyjezdzal z TESCO. BUHAHAHAHAHAH! Link Zgłoś Obserwuj wątek
bonifacjusz Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 26.02.05, 23:26 kanciack napisał: > Naprawde wiekszy badziew niz Skoda. > Jechal nim jakis kapelusznik, ktory chyba dzisiaj zrobil sobie z cala rodzinka > pierwsza motowycieczke. A gdzie byl? Ano wyjezdzal z TESCO. > BUHAHAHAHAHAH! > No dobrze, ale CO TO JEST? Link Zgłoś
olewin Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 00:00 Widać uparty kapelusznik .. Musiał zamówić brykę jeszcze w zeszłym roku .. Link Zgłoś
olewin Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 00:12 www.dacia.com.pl/pl/DaciaSITe/logan/price/index.html WOW .. Cennik opcjonalnego monofonicznego zestawu CD porywa .. Cena jak dla neandertalczyka Link Zgłoś
hnavi Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 00:26 To Dacia ma nawet mono CD player, myślałem, że już się takich nie produkuje... Link Zgłoś
adrian4u Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 00:46 kurka - nie czaję tego cennika - czyli nawet w "wypasionej' wersji trzeba dopłacać??????? Link Zgłoś
hnavi Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 01:05 No w wypasionej trzeba dopłacać, bo jak kupisz tą najgorszą to nawet nie możesz sobie dopłacić. Link Zgłoś
olewin Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 01:10 na tym polega wypas w wersji francuskiej ..:P Jest mniejszy wypas i full wypas .. choc i do tego jak chcesz możesz jeszcze dopłacić .. Renault Group się nie obrazi .. Link Zgłoś
hnavi Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 02:47 Francuzi są genialni!!! Wezmę sobie full wypas i nawet mogę zamówić do niego dodatki! Genialne! Link Zgłoś
mobile5 Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 10:42 hnavi napisał: > To Dacia ma nawet mono CD player, myślałem, że już się takich nie produkuje... To musi być dual-mono. Link Zgłoś
misiak.bk Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 28.02.05, 08:43 > To Dacia ma nawet mono CD player, myślałem, że już się takich nie produkuje... W nomenklaturze Renault to po prostu odtwarzacz na jedną płytę, czyli bez zmieniarki. Link Zgłoś
traktorzysta Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 07:13 Najlepsiejsza jest galeryja i zdjęcie gdzie chłopaky wyraźnie lecom na siebie ,a jedna dziewka na drugom leci tylo ,że ta łostatnia jakoś na przyrodzenie tego chłopa patrzy . W sumię jak dla mnie na wieś pod kościół to furka fool wypas . Link Zgłoś
lewarek5 Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 09:02 ... noo iii ??? cos dla Ciebie ? , wiec kupuj ! Link Zgłoś
paul_78 Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 11:26 Koszmarny jest ten pojazd. Ale najbardziej koszmarne jest to, że istnieją kraje (i to całkiem blisko Europy) gdzie takie coś może być przedmiotem porządania i sukcesem rynkowy. A odtwarzacz mono za 1400 złotych to chyba ktoś po pijaku wymyślił, albo pomylili się i dopisali jedno zero za dużo. Link Zgłoś
krol.ciemnosci WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 15:33 WOW Stary a ja Szwedk w Carafurze w Arkadii i co w związku z tym? Pod Tesco na Gorczewskiej parkuja rozne wozy nawet Mercedesy S. Standart Logan nie jest cudowny ale auto ma być w zamierzeniu TANIE wieć nie spodziewajcie się skóry i drewna. Link Zgłoś
traktorzysta Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 16:16 Temi luksusowemi samochodamy to parkujom gangsterzy wymuszajocem haracze ,albo kierowniki . Link Zgłoś
hnavi Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 27.02.05, 17:17 I te co sie nachapały wyzyskiem chłopa pańszyźnianego... Link Zgłoś
slavek2 Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 28.02.05, 09:03 Bo jedynie słusznym samochodem jest stare BMW - czym wieksze, tym lepsze. Z wyposażenia wystarczy subwoofer. Link Zgłoś
andre_234 Re: WIDZIALEM DZISIAJ LOGANA 28.02.05, 07:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=21045670 Link Zgłoś