tanebo001 16.02.21, 10:14 O posmaku musztardowym. Do tortilli z nadzieniem warzywnym. Zlituje się któraś i podzieli się przepisem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mja-15 Re: Sosu szukam 16.02.21, 10:55 Na oko mieszam jogurt i musztardę, dodaję pieprz i czerwoną paprykę, ostrą. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Sosu szukam 16.02.21, 10:57 Zapiekać to razem z tortillą czy na zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Sosu szukam 16.02.21, 11:38 Jogurt się rozpuści na ciepło. Na ciepło to raczej miód+musztarda sól i pieprz. Można dać ciut balsamico. Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Sosu szukam 16.02.21, 12:37 tanebo001 napisał: > Zapiekać to razem z tortillą czy na zimno? Na zimno. Po zapieczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Sosu szukam 16.02.21, 12:18 przeczytałam: do trolli... ja biorę miskę, ładuję tam łychę musztardy Rosyjskiej (taką po prostu lubię, ale może być inna), trochę majonezu, a trochę jogurtu naturalnego. jak ma być gęsty, to miksuję francuską musztardę + majonez + chudy twaróg, ilości na oko, musztardy zawsze można dodać. sól i pieprz. w wersji wypas do miksowania dodaję jeszcze liście bazylii i kapary. nie spotkałam jeszcze człowieka, który by tego "sosu" nie pochłaniał z błyskiem w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Sosu szukam 16.02.21, 12:41 www.calzonella.com/2015/04/sos-musztardowo-miodowy-do-saatek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama