Dodaj do ulubionych

Axkid minikid 2.0, problem z pasami

17.03.21, 13:00
Witam, mam taki problem z fotelikiem używanym przez córkę już 2 lata, że nie jestem w stanie dociągnąć pasów porządnie. Żeby je naciągnąć trzeba użyć bardzo dużej siły. Nie wiem czy było tak wcześniej bo jeździłam z córką rzadko, a mąż ma dużo więcej siły, więc nie widzi problemu. Nie wiem czy ja robię coś źle, czy coś jest popsute, ale nie chcę żeby córka jeździła źle zapięta. Może ktoś ma jakiś pomysł.
Obserwuj wątek
    • kasiaabing Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 14:40
      Moja córka miała ten fotelik.
      Może coś się tam zawinęło w środku?
      Może podjedź do sklepu w którym to kupiłaś to coś pomogą
    • turzyca Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 14:44
      Ale pasy dziecka czy mocujące?
    • eowen Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 15:06
      Mam dwa axidy i jeden dokładnie ma ten sam problem. Mąż go nawet rozłożył, wszystko raz jeszcze dociągnął, wyprostował, pomogło na chwilę. Nie wiem, skąd to się bierze.
    • thea19 Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 15:09
      trzeba zajrzeć pod tapicerkę czy coś nie wlazło albo się nie zawinęło
    • trampki-w-kwiatki Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 16:49
      Mój śmiga już trzy lata bez zarzutu. Może podjedź do sklepu, w którym kupiłaś swój fotelik i poproś o wyregulowanie pasów?
    • bywalec.hoteli Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 17:04
      Nie mogę odpowiedzieć ale chce zapytac: Jak ogólnie oceniasz ten fotelik? Dobrze wykonany?

Jak dla mnie gorsze materiały niż w Britax Romerze. Ale ostatnio na osiem gwiazdek bardzo modne te Axkidy
      • tola1992 Re: Axkid minikid 2.0, problem z pasami 17.03.21, 21:08
        Tapicerka nie do zdarcia, po praniu wygląda jak nowa,fotel po montażu na pasy nie drgnie ani milimetr, córka woli nim jeździć tyłem niż w drugim aucie przodem britaxem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka