Dodaj do ulubionych

Anonimy przez IG?

05.04.21, 21:23
Słuchajcie jakiś czas temu dostaję anonimy przez IG od kompletnie mi nieznanych fejkowych kont. To wieści w rodzaju " Uwazaj na pewną osobę, ona ci szkodzi i gra na dwa fronty" " Ona ma zlą energię" itd. Jakby chora osoba pisała. Ta osoba zna pewne fakty z mojego życia, czy nazwiska moich bliskich. Co z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • stavros2002 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 21:33
      IG Farben?
      • veronique170 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 21:41
        Chodzi o instagram.
    • egzorcystka123 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 21:41
      ale cytuje nazwiska ? bo dokładnie takie teksty wysyłają hurtowo różne internetowe wróżki i jasnowidze.
      zawsze jest tam coś o groźnej osobie w najbliższy otoczeniu , zagrożeniu czyhającym zza węgła , grożącym ci problemie finansowym . Taki standard który do każdej osoby da się dopasować .
      • veronique170 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 21:44
        Tak, podaje. Ale nie mam pojęcia skąd je zna, więc zaczęłam podejrzewać, że to ktoś mi znany robi głupie dowcipy.
        • egzorcystka123 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 21:46
          to nazwiska osób które masz w znajomych na FB ?
          • veronique170 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 21:56
            egzorcystka123 napisał(a):

> to nazwiska osób które masz w znajomych na FB ?

Tak, ale tylko ja na fb widzę moich znajomych. Chociaż jedno było nazwisko ciotki, kompletnie spoza fb.
            • stavros2002 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 22:01
              To krytyczne życiowe wyzwanie, kto i co napisał na IG Farben.
    • veronique170 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 22:31
      Po prostu ciekawa jestem..
      • egzorcystka123 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 22:39
        napisz do ciotki i zapytaj smile
    • hrabina_niczyja Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 22:42
      Ja bym uważała na twoim miejscu. Nowa laska mojego byłego też podobno dostawała jakieś anonimy, ale ode mnie podobno. A to na ig, a to na snapie. Doszło nawet do tego, że ja korzystałam z jej książki telefonicznej. Koniec końców sprawa się rypła i wyszło, że pisała sama do siebie. Jesteś pewna, że sama do siebie nie piszesz 😄
      • veronique170 Re: Anonimy przez IG? 05.04.21, 23:22
        hrabina_niczyja napisała:

> Ja bym uważała na twoim miejscu. Nowa laska mojego byłego też podobno dostawała
        > jakieś anonimy, ale ode mnie podobno. A to na ig, a to na snapie. Doszło nawet
        > do tego, że ja korzystałam z jej książki telefonicznej. Koniec końców sprawa s
        > ię rypła i wyszło, że pisała sama do siebie. Jesteś pewna, że sama do siebie ni
        > e piszesz 😄

A po co miałabym to robić? Tamta miała cel chciała Cię obrzydzić w oczach Twojego faceta. A ja nie mam teraz faceta, ani żadnych byłych wokoło, aby takie popaprane cyrki odstawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka