26.04.21, 23:00
Znacie? Polecacie? Dostałam kilka próbek serum z witaminą C i całkiem mi przypadło do gustu, ale po kilku dniach stosowania ciężko stwierdzić czy rzeczywiście jest dobre. Do tej pory nie byłam jakoś szczególnie przywiązana do kosmetyków. Uzywałam co tam mi wpadło w oko w drogerii/ aptece. Ale stuknęło mi 35 lat i chyba czas się wziąć za siebie, żeby się pewnego dnia nie obudzić cała w zmarszczkach z obwisłą skórą.
A może macie jakieś opinie na temat kosmetyków ze śluzem ślimaka?
Generalnie szukam czegoś w cenie do 100-150 zł jeśli będzie super.
Obserwuj wątek
    • seaborgium Re: Sesderma 26.04.21, 23:02
      I może polećcie mi krem pod oczy, bo po powrocie do pracy po macierzyńskim nie mogę się pozbyć sińców po oczami. Mój arnikowy żel nie wyrabia już.
    • kotter Re: Sesderma 26.04.21, 23:54
      Mam Vit-S w pomarańczowym pudełku i jeszcze nierozpakowany retinol. To pierwsze uważam za fantastyczne.
    • redwineiswhatilike Re: Sesderma 26.04.21, 23:55
      Miałam kilka kremów sesderma. Z kwasem glikolowym, z retinolem reti age. Najbardziej lubię retises 0.5.
    • ursydia Re: Sesderma 27.04.21, 00:21
      Mam dla Ciebie złą wiadomość, któregoś dnia obudzisz się z obwisłą skórą i cała w zmarszczkach. Takie życiewink
      • seaborgium Re: Sesderma 27.04.21, 06:14
        Ale ze świadomością, że coś zrobiłam, żeby temu zapobiec smile
      • triismegistos Re: Sesderma 27.04.21, 08:59
        Ale ten dzień może nastąpić wcześniej lub później.
    • primula.alpicola Re: Sesderma 27.04.21, 09:10
      Znam Glycolic Flas, zestaw ampułek z kwasem glikolowym (nakładasz wieczorem) i wit. C (na rano). Robię raz w tygodniu.
    • dorotakwiatkowska13 Re: Sesderma 27.04.21, 11:11
      Teraz używam serum C-VIT i kremu AZELAC (nawilżający, do cery naczynkowej). Według mnie są lepsze od kremów aptecznych, które wcześniej kupowałam. Kupuję w zestawach, wtedy cena jest korzystniejsza, niż pojedynczo.
    • treo.tralve Re: Sesderma 27.04.21, 12:06
      Znamy, wypróbowaliśmy różne, i jest mniej niż mierne dla nas sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka