Dodaj do ulubionych

Lewy udało Ci się. Rekord padł.

22.05.21, 20:39
Naprawdę jest w życiowej formie!
Trzymałam kciuki, tym mocniej im bardziej Niemcy i polski obrońca odgrażali się że mu nie pozwolą 😀
Strzelił na chwilę przed końcowym gwizdkiem.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 20:42
      Bramkarz, nie obrońca wink
      Dla mnie dziś ważniejszy był ostatni mecz Piszczka, ale tak, fajnie, że Lewy to zrobił.
    • lajtova [...] 22.05.21, 20:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:02
        Lajtova dzisiaj bijesz rekordy 🥂
        • lajtova Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:03
          Jak Lewy.
          • jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:18
            😁😁😁😁
      • angazetka Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:16
        Odstaw to wino, skądkolwiek jest.
    • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:13
      Dobrze, ze zdjal koszulke, ma sie czym pochwalic nie tylko sportowo wink
      • kura17 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:25
        > Dobrze, ze zdjal koszulke, ma sie czym pochwalic nie tylko sportowo wink

no, ten facet to ma swietne (ale nie narzucajace sie) cialo!
        • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:11
          Lewandowskiego uważam za wymoczka, ten facet jest dla mnie całkowicie aseksualny, ale podziwiam go za pruską dyscyplinę i lojalność wobec pracodawcy. Strzela bramki tym, którzy mu płacą. Kichając na takich bywalców, którzy chcielibyby sobie z niego coś uszczknąć, ale Lewy w polskiej reprezentacji wysilać się nie zamierza....
          • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:22
            Uroczy post. Wy to nawet z watku o sportowcu zrobicie szambo, najs. A kibice sie i tak ciesza, napierdalajta sie do woli tongue_out
            • kura17 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:30
              "Wy" to chyba nie do mnie? wink
              • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:37
                kura17 napisała:

> "Wy" to chyba nie do mnie? wink
                >

Nie, ona tak do mnie, bo patriotyczny patos w wykonaniu bywalca mnie nie wzrusza. Ale milionera kopacza najwyraźniej też nie.
                • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:40
                  Nikogo tez nie wzrusza urojona w twojej i bywalca glowie wojna polsko-niemiecka
                  • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:45
                    fornita111 napisała:

> Nikogo tez nie wzrusza urojona w twojej i bywalca glowie wojna polsko-niemiecka

Nawyraźniej CIEBIE wzrusza, bo rzuciłaś się w wir boju, choć NIE pisałam DO CIEBIE.
            • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:31
              Jesteś kibicką Bayernu? Najs. big_grin
              • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:36
                Realu. Ale Lewego lubie, czego nie zrozumiesz, bo ty nie jestes kibicka niczego, tylko milosniczka napierdalanek. Moglabys sie pode mnie nie podpinac jak sie chcesz gryzc z bywalcem? Bo mnie akurat guzik wasze wasnie obchodza.
                • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:39
                  fornita111 napisała:

> Moglabys sie pode mnie nie podpinac jak sie
                  > chcesz gryzc z bywalcem? Bo mnie akurat guzik wasze wasnie obchodza.

big_grin Ja nie podpięłam się pod tobą, więc weź może napij się melisy, czy co tam w takich chwilach preferujesz.
                  • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:40
                    Czyli drzewko tez przestalas ogarniac. Aha.
                    • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:43
                      To ty nie ogarniasz drzewka. Podpięłam się pod postem kury. Przetrzyj może okulary, bo ci chyba zaparowały.
                      • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:45
                        Wali mnie to w sumie. Tak czy siak, udalo ci sie do spolki z tanim i bywalcem zasrac watasek. Gratuluje doborowego towarzystwa, pasujecie do siebie.
                        • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:51
                          No widzisz, niby cię wali, a popełniłaś 5 wpisów po moimi postami. big_grin
                • leia33 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:47
                  A to jest jakiś obowiązek bycia kibicem? Ja nie jestem, mam wstręt do sportu wyczynowego, bo w dzieciństwie byłam zmuszana do uprawiania jednej z dyscyplin i mam uraz.
                  • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:51
                    Zrozumialas moja wypowiedz tak, ze jest obowiazek bycia kibicem? big_grin Nie, po prostu niech snake nie udaje, ze ja sport obchodzi, kiedy obchodzi ja wylacznie toczenie starczego jadu, obojetnie na jaki temat. Bo juz do wyrzygu nudna z tym jest.
            • thank_you Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:35
              Nie No, skoro tylko od napastnika zależą gole, to właściwie na boisku mogłoby grać tylko 4 piłkarzy 😂
          • luna980 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:35
            Lewy w polskiej reprezentacji nie ma z kim grać, nie ma zespołu, wypracowanych akcji, helloł to sport zespołowy.
            • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:42
              No co ty? Sport zespołowy? Z lektury tego wątku można by pomyśleć, że Lewy był dziś sam na boisku. big_grin
              • thank_you Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:44
                Zeby padł gol, to zespół musi wypracować akcje. Jest akcja MOZE byc reakcja. Bez akcji nie ma reakcji.
                Ale nawet w temacie Lewandowskiego chcesz sie napierd... .
                • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:49
                  Nie przenoś na mnie swoich emocjonalnych stanów. Niuchasz okazję, by się odegrać? big_grin
                  • thank_you Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:56
                    Odegrać? Co sobie znowu uroilas? Ze z tobą walczę albo konkuruję? Syndrom Napoleona sie leczy, snake, masz jeszcze trochę czasu. 😂
                • kkalipso Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 01:11
                  Dlaczego ty jesteś taka głupio mądra - no nie możesz przeżyć jak coś Polakowi wyjdzie.
                  • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:13
                    kkalipso napisała:

> Dlaczego ty jesteś taka głupio mądra - no nie możesz przeżyć jak coś Polakowi w
                    > yjdzie.
                    >

No nie moze przeżyć smile
                    • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 17:03
                      Myśle ze to bardzo skrzywdzona osoba.
                  • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 12:54
                    Co nie mogę przeżyć? Przecież napisałam, że go podziwiam. Odwala kawał dobrej roboty na boisku i dostaje za to bardzo dobre pieniądze. W Niemczech, grając w niemieckiej drużynie, dla niemieckiego klubu. Mówisz, że najważniejsze w tym wszystkim jest biało- czerwone piórko w doopie bywalca?
          • sofia_87 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:01
            Jest dla Ciebie aseksualny, Snake? Cóż, z pewnością z wzajemnością 😂
            • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:04
              Nie martw się. O twojej zjawiskowej urodzie on też nic nie wie i nigdy się nie dowie. big_grin
              • sofia_87 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:10
                Nie martwię się, liczy się to, że mój mąż o tym wie 😀
                • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:15
                  Twój mąż interesuje mnie jeszcze mniej niż Lewandowski. big_grin
                  • sofia_87 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:19
                    Także z wzajemnością 😂
          • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 05:14
            snakelilith napisała:

> Lewandowskiego uważam za wymoczka, ten facet jest dla mnie całkowicie aseksualn
            > y, ale podziwiam go za pruską dyscyplinę i lojalność wobec pracodawcy. Strzela
            > bramki tym, którzy mu płacą. Kichając na takich bywalców, którzy chcielibyby s
            > obie z niego coś uszczknąć, ale Lewy w polskiej reprezentacji wysilać się nie
            > zamierza....
            >
            Tylko taka dyletantka może tak pisać o Lewandowskim co podczas hymnu polskiego trzyma rękę na sercu i jest na każde zawołanie w reprezentacji.Nie każdy w twoich oczach musi być piękny, wystarczy ci że ty patrząc w lustro widzisz to.
            • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 24.05.21, 00:19
              taniarada napisał:

> snakelilith napisała:
              >
              > > Lewandowskiego uważam za wymoczka, ten facet jest dla mnie całkowicie ase
              > ksualn
              > > y, ale podziwiam go za pruską dyscyplinę i lojalność wobec pracodawcy. St
              > rzela
              > > bramki tym, którzy mu płacą. Kichając na takich bywalców, którzy chcieli
              > byby s
              > > obie z niego coś uszczknąć, ale Lewy w polskiej reprezentacji wysilać si
              > ę nie
              > > zamierza....
              > >
              > Tylko taka dyletantka może tak pisać o Lewandowskim co podczas hymnu polskiego
              > trzyma rękę na sercu i jest na każde zawołanie w reprezentacji.Nie każdy w twoi
              > ch oczach musi być piękny, wystarczy ci że ty patrząc w lustro widzisz to.

Tym bardziej, że Lewy gra w Monachium, w Bawarii, gdzie eufemistycznie mówiąc nie lubią Prusaków. A ta pisze o pruskiej dyscyplinie, żeby umniejszyć sukcesowi Roberta.
    • marianna1960 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:13
      Kogo to interesuje robi to już się nudne.
      • iwles Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:19

To nie czytaj 😛
      • zazou123 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:19
        Mniesmile
    • kura17 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:26
      nie interesuje sie sportem, pilki nie ogladam, ale Lewandowski mi imponuje - ma swietne kilka lat (wypracowane wlasnorecznie!) i bardzo sie ciesze, ze pobil ten rekord.
    • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:36
      Cieszę się, ze Lewy został najlepszym napastnikiem Bundesligi w historii smile
      I utarł nosa Niemcom, którzy ewidentnie woleli żeby to Niemiec a nie Polak dzierżył ten rekord.
      Przykładowo chyba Spiegel napisał, ze Lewy powinien umyślnie nie bić rekordu Muellera żeby pokazać swą wielkość big_grin
      Co za cwoki XD

Swoją droga, żeby Lewy umiał tez cos dać reprezentacji Polski… bo dla Polski to umie dobrze grać tylko w eliminacjach a na imprezach mistrzowskich to grał jak dotąd słabo - w przeciwieństwie do np. Ronaldo który wyciągał Portugalię do góry.
      • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:59
        ale dobrze, ze Lewy wygrał z Muellerem bo Niemcy szanują głównie zwycięzców.
        Znając życie to moi niemieccy koledzy pogratulują mi w poniedziałek, a nasza forumowa polko-niemka kipi z wściekłości big_grin
        • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:02
          Tak bywalec, na pewno ci pogratulują, bo ty biegałeś z Lewym na boisku. big_grin
    • primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:56
      Czy Duda już gratulował?
      • nickbezznaczenia Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:08
        Oczywiście!
      • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:16
        primula.alpicola napisała:

> Czy Duda już gratulował?
        Masz jakiś problem emocjonalny z Dudą?
        • primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:37
          taniarada napisał:

> primula.alpicola napisała:
          >
          > > Czy Duda już gratulował?
          > Masz jakiś problem emocjonalny z Dudą?

Gardzę nim i brzydzę się, taki mam problem.
          • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:59

> taniarada napisał:
            >
            > > primula.alpicola napisała:
            > >
            > > > Czy Duda już gratulował?
            > > Masz jakiś problem emocjonalny z Dudą?
            >
            > Gardzę nim i brzydzę się, taki mam problem.
            To masz faktycznie problem.Małe pytanko .Kim ostatnio z prezydentów się nie brzydziłaś ?Nie musisz odpowiadać.
      • jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:28
        Taaaa. Nie tylko prezydent.
        Na Onecie wkleili screeny.
        Ciekawe co na to Krysia P. z SNu, wcześniej krążył jej wpis na temat dumy polskiej i Robertowej
        • fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:33
          Lewy a duda polska, sorry, duma polska big_grin Krysce P. to by chyba dogodzil dopiero, jakby skrzydla husarskie na boisku nosil wink
          • taniarada Miej trochę kultury 22.05.21, 22:35
            fornita111 napisała:

> Lewy a duda polska, sorry, duma polska big_grin Krysce P. to by chyba dogodzil dopier
            > o, jakby skrzydla husarskie na boisku nosil wink
            Bez komentarza.
        • taniarada [...] 22.05.21, 22:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:16
          Jest odpowiedź p. Krystyny
          www.o2.pl/sport/niemcy-i-co-lewandowski-strzela-pawlowicz-pyta-6642497632930528a
          • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:52
            jasnoklarowna napisała:

> Jest odpowiedź p. Krystyny
            > www.o2.pl/sport/niemcy-i-co-lewandowski-strzela-pawlowicz-pyta-6642497632930528a
            Niemcy! I co? Cieszycie się razem z nami, z Polakami, co? – pytała Krystyna Pawłowicz na Twitterze.Kocham ją choć nie jest w moim typie .Dla mnie to blondynki zielonookie.
            • primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 05:33
              Tym zaczepnym, prostackim babsztylem też się brzydzę.
              • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 05:50

> Tym zaczepnym, prostackim babsztylem też się brzydzę.
                To znam twoje gusta,Jeśli nie sprawi ci kłopotu .Do jakich polityków nie czujesz obrzydzenia.Też spać nie możesz jak ja.
                • primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:01
                  Przeciwnie, mogłam spać ale wybrałam trening z rehabilitacją, a potem 10 km marszu z koleżanką.
                  • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:17

> Przeciwnie, mogłam spać ale wybrałam trening z rehabilitacją, a potem 10 km mar
                    > szu z koleżanką.
                    To u mnie odwrotnie .Usnąłem .Wziąlem prysznic ,drina i sobie siedzę i gadam sam do siebie.Jutro wolne bo święto..We wtorek odrobię bezruch.Staram się nie zryć za dużo.To taka dieta cud.Dalej mi nie napisałaś który z polityków nie wzbudza u Ciebie odruchów wymiotnych?Ze jesteś wysportowana to wiem i te obcasy .
                    • primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 12:17
                      Drinka z rana, to już rozumiem, dlaczego tak nieskładnie piszesz!
                      Jakie znowu wolne jutro?
                      • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 13:00

> Drinka z rana, to już rozumiem, dlaczego tak nieskładnie piszesz!
                        > Jakie znowu wolne jutro?
                        Sorrki .24/05/2021 Poniedziałek Zesłania Ducha Świętego
                        (Pfingstmontag)Jaki tu spokój na tej wiosce panuje.Land na Bawarii.Nawet pies nie zaszczeka .Tylko .dzwony z kościoła o wpół 6 i cisza .Cisza która boli.
    • mojave Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:07
      Nie udało mu się tylko ciężko na to zapracował. Wielki szacunek.
    • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:13
      Chciałoby się powiedzieć - wszyscy jesteśmy dzisiaj Robertami Lewandowskimi.Ale czy na pewno?Gwoli przypomnienia kilka faktów na temat Roberta Lewandowskiego.Primo - Robert Lewandowski jest człowiekiem, który kolaboruje z pisowskim reżimem. Przypomnę tylko, że przyjął wysokie odznaczenie z rąk Andrzeja Dudy. Tego Andrzeja Dudy.Secundo - to o Robercie Lewandowskim pisarka Manuela Gretkowska - tak, ta Manuela Gretkowska - powiedziała: "Można grać szmatą honorowo, a złotą piłką się zeszmacić".Tertio - od kopania i odbijania piłki głową Robertowi Lewandowskiemu coś z tą głową się stało. Coś złego. Wide opinia pani omc. prof. Magdaleny Środy.Quarto - to człowiek, który obnosi się swoim bogactwem (nosi zegarek za pół miliona, co wytknęła mu jedna z lewackich aktywistek. Nazwiska jej nie pomnę) w sytuacji, gdy miliony Polaków w dobie pandemii traci pracę, a kobiety są maltretowane przez mężczyzn.I taki człowiek ma być autorytetem? Zwłaszcza dla młodego pokolenia?Ja jednak zaryzykuję i napiszęsmirkerdeczne gratulacje, panie Robercie. Dokonal pan rzeczy wielkiej.
      • leia33 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 04:35
        Gdyby wynalazł lek dający nieśmiertelność - tak, to byłaby wielka rzecz. Ale piłka nożna to Izwykła gra zespołowa i to dość brudna - przekręty, machlojki, ustawki. Okropny, brutalny sport, który w naszych chorych czasach nie wiedzieć czemu cieszy się tak ogromną popularnością. Uważam też za skandal, że zwykły kopacz piłki, może trochę sprawniejszy i bardziej zdyscyplinowany od swoich kolegów zarabia pieniądze, o których profesor na uczelni może tylko pomarzyć. Nie, nie zazdroszczę, uważam to za chore, tak samo jak cały ten światek celebrytow i pseudoaktorow, którzy świetnie żyją dzięki absolutnemu zglupieniu i zdziczeniu społeczeństwa.
        • iwles Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:20

Lek dający nieśmiertelność???
        • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:25
          leia33 napisała:

> Gdyby wynalazł lek dający nieśmiertelność - tak, to byłaby wielka rzecz. Ale pi
          > łka nożna to Izwykła gra zespołowa i to dość brudna - przekręty, machlojki, ust
          > awki. Okropny, brutalny sport, który w naszych chorych czasach nie wiedzieć cze
          > mu cieszy się tak ogromną popularnością. Uważam też za skandal, że zwykły kopac
          > z piłki, może trochę sprawniejszy i bardziej zdyscyplinowany od swoich kolegów
          > zarabia pieniądze, o których profesor na uczelni może tylko pomarzyć. Nie, nie
          > zazdroszczę, uważam to za chore, tak samo jak cały ten światek celebrytow i pse
          > udoaktorow, którzy świetnie żyją dzięki absolutnemu zglupieniu i zdziczeniu spo
          > łeczeństwa.
          Kobiety nigdy nie zrozumią mężczyzn .To taka gra.Wojna płci .Ale każde bez drugiego nie ma sensu.Kobieta z kobietą.Mężczyzna z mężczyzną. Może ktoś to lubi .Ale nie ma to sensu istnienia .
    • chococaffe Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:45
      IMHO nic nie pobije 5 bramek w 8 minut
    • taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 00:08
      Fajna kobieta jesteś .Nie przemilam się nie to mi w głowie.Jak kobieta ma pojęcie o sporcie i to kopanym .To jestem pełny podziwu.Pozdrawiam serdecznie.
    • eliszka25 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:33
      Zapracował sobie na ten sukces. Super!
      • bominka Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:42
        Super się cieszę. Jak zwykle nie zawiódł 🙂
    • damartyn Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:30
      Można lubić, nie lubić ale trudno nie doceniać. Człowiek petarda. Zna się na tym co robi i robi to znakomicie. Pozostaje tylko pogratulować i każdemu sportowcowi życzyć takich osiągnięć.
      • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:58
        no jest naprawdę wybitny. Tylko dlaczego tego nie pokazał na mistrzostwach świata i Europy?
        • jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:06
          A tu niestety kłania się pojęcie gry zespołowej. Niemiecki klub ma ją przećwiczoną do perfekcji.
          A polska kadra? Śmiem wątpić.
          I o ile jestem naprawdę kibicką futbolu, lubię oglądać mecze, szczególnie z udziałem Polaków, życzę im jak najlepiej i mocno trzymam kciuki, to nie mam złudzeń że wysoko w najbliższym Euro zajdziemy. Nie ma takiej opcji, sam strzelec nie wystarczy. Musi być zgrany zespół.
          • bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:27
            Ale polska kadra potrafiła wspaniałe grać w eliminacjach do ME2016 i MŚ2018 a Lewy strzelał worek goli. Występy na ME2012, ME2016, MŚ2018: Lewy bardzo mało strzelił.
        • snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 12:59
          Dlatego, że chce zrobić takim jak ty na złość. big_grin Pazernym ćwokom, którzy chcieliby ubierać się w cudze sukcesy. To zasługa talentu Lewandowskiego i tych, którzy stworzyli mu takie, a nie inne warunki do rozwijania tego talentu. Nie Polaków, nie Polski i nie twoja.
    • krwawy.lolo Santo subito! 23.05.21, 13:18
      Ojczyzna Nasza Umiłowana posiadła kolejnego idola, leczącego stadne kompleksy. Do Lesia Łałensy i Jana Pawła Olbrzymiego dołączył zdolny turlacz kulki. Alleluja!
    • allijja Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 13:19
      rzygam "lewym", a szczególnie lansiarą "lewą"
      Kogo to obchodzi????
    • mama303 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 19:27
      o matko, i nawet tu Lewy i jego 41 bramka! Jakby strzelił 40 to nikt by nic o nim nie mówił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka