jasnoklarowna 22.05.21, 20:39 Naprawdę jest w życiowej formie! Trzymałam kciuki, tym mocniej im bardziej Niemcy i polski obrońca odgrażali się że mu nie pozwolą 😀 Strzelił na chwilę przed końcowym gwizdkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 20:42 Bramkarz, nie obrońca Dla mnie dziś ważniejszy był ostatni mecz Piszczka, ale tak, fajnie, że Lewy to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova [...] 22.05.21, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:02 Lajtova dzisiaj bijesz rekordy 🥂 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:16 Odstaw to wino, skądkolwiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:13 Dobrze, ze zdjal koszulke, ma sie czym pochwalic nie tylko sportowo Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:25 > Dobrze, ze zdjal koszulke, ma sie czym pochwalic nie tylko sportowo no, ten facet to ma swietne (ale nie narzucajace sie) cialo! Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:11 Lewandowskiego uważam za wymoczka, ten facet jest dla mnie całkowicie aseksualny, ale podziwiam go za pruską dyscyplinę i lojalność wobec pracodawcy. Strzela bramki tym, którzy mu płacą. Kichając na takich bywalców, którzy chcielibyby sobie z niego coś uszczknąć, ale Lewy w polskiej reprezentacji wysilać się nie zamierza.... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:22 Uroczy post. Wy to nawet z watku o sportowcu zrobicie szambo, najs. A kibice sie i tak ciesza, napierdalajta sie do woli Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:30 "Wy" to chyba nie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:37 kura17 napisała: > "Wy" to chyba nie do mnie? > Nie, ona tak do mnie, bo patriotyczny patos w wykonaniu bywalca mnie nie wzrusza. Ale milionera kopacza najwyraźniej też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:40 Nikogo tez nie wzrusza urojona w twojej i bywalca glowie wojna polsko-niemiecka Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:45 fornita111 napisała: > Nikogo tez nie wzrusza urojona w twojej i bywalca glowie wojna polsko-niemiecka Nawyraźniej CIEBIE wzrusza, bo rzuciłaś się w wir boju, choć NIE pisałam DO CIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:31 Jesteś kibicką Bayernu? Najs. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:36 Realu. Ale Lewego lubie, czego nie zrozumiesz, bo ty nie jestes kibicka niczego, tylko milosniczka napierdalanek. Moglabys sie pode mnie nie podpinac jak sie chcesz gryzc z bywalcem? Bo mnie akurat guzik wasze wasnie obchodza. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:39 fornita111 napisała: > Moglabys sie pode mnie nie podpinac jak sie > chcesz gryzc z bywalcem? Bo mnie akurat guzik wasze wasnie obchodza. Ja nie podpięłam się pod tobą, więc weź może napij się melisy, czy co tam w takich chwilach preferujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:40 Czyli drzewko tez przestalas ogarniac. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:43 To ty nie ogarniasz drzewka. Podpięłam się pod postem kury. Przetrzyj może okulary, bo ci chyba zaparowały. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:45 Wali mnie to w sumie. Tak czy siak, udalo ci sie do spolki z tanim i bywalcem zasrac watasek. Gratuluje doborowego towarzystwa, pasujecie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:51 No widzisz, niby cię wali, a popełniłaś 5 wpisów po moimi postami. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:47 A to jest jakiś obowiązek bycia kibicem? Ja nie jestem, mam wstręt do sportu wyczynowego, bo w dzieciństwie byłam zmuszana do uprawiania jednej z dyscyplin i mam uraz. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:51 Zrozumialas moja wypowiedz tak, ze jest obowiazek bycia kibicem? Nie, po prostu niech snake nie udaje, ze ja sport obchodzi, kiedy obchodzi ja wylacznie toczenie starczego jadu, obojetnie na jaki temat. Bo juz do wyrzygu nudna z tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:35 Nie No, skoro tylko od napastnika zależą gole, to właściwie na boisku mogłoby grać tylko 4 piłkarzy 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
luna980 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:35 Lewy w polskiej reprezentacji nie ma z kim grać, nie ma zespołu, wypracowanych akcji, helloł to sport zespołowy. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:42 No co ty? Sport zespołowy? Z lektury tego wątku można by pomyśleć, że Lewy był dziś sam na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:44 Zeby padł gol, to zespół musi wypracować akcje. Jest akcja MOZE byc reakcja. Bez akcji nie ma reakcji. Ale nawet w temacie Lewandowskiego chcesz sie napierd... . Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:49 Nie przenoś na mnie swoich emocjonalnych stanów. Niuchasz okazję, by się odegrać? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:56 Odegrać? Co sobie znowu uroilas? Ze z tobą walczę albo konkuruję? Syndrom Napoleona sie leczy, snake, masz jeszcze trochę czasu. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 01:11 Dlaczego ty jesteś taka głupio mądra - no nie możesz przeżyć jak coś Polakowi wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:13 kkalipso napisała: > Dlaczego ty jesteś taka głupio mądra - no nie możesz przeżyć jak coś Polakowi w > yjdzie. > No nie moze przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 17:03 Myśle ze to bardzo skrzywdzona osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 12:54 Co nie mogę przeżyć? Przecież napisałam, że go podziwiam. Odwala kawał dobrej roboty na boisku i dostaje za to bardzo dobre pieniądze. W Niemczech, grając w niemieckiej drużynie, dla niemieckiego klubu. Mówisz, że najważniejsze w tym wszystkim jest biało- czerwone piórko w doopie bywalca? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:01 Jest dla Ciebie aseksualny, Snake? Cóż, z pewnością z wzajemnością 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:04 Nie martw się. O twojej zjawiskowej urodzie on też nic nie wie i nigdy się nie dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:10 Nie martwię się, liczy się to, że mój mąż o tym wie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:15 Twój mąż interesuje mnie jeszcze mniej niż Lewandowski. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:19 Także z wzajemnością 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 05:14 snakelilith napisała: > Lewandowskiego uważam za wymoczka, ten facet jest dla mnie całkowicie aseksualn > y, ale podziwiam go za pruską dyscyplinę i lojalność wobec pracodawcy. Strzela > bramki tym, którzy mu płacą. Kichając na takich bywalców, którzy chcielibyby s > obie z niego coś uszczknąć, ale Lewy w polskiej reprezentacji wysilać się nie > zamierza.... > Tylko taka dyletantka może tak pisać o Lewandowskim co podczas hymnu polskiego trzyma rękę na sercu i jest na każde zawołanie w reprezentacji.Nie każdy w twoich oczach musi być piękny, wystarczy ci że ty patrząc w lustro widzisz to. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 24.05.21, 00:19 taniarada napisał: > snakelilith napisała: > > > Lewandowskiego uważam za wymoczka, ten facet jest dla mnie całkowicie ase > ksualn > > y, ale podziwiam go za pruską dyscyplinę i lojalność wobec pracodawcy. St > rzela > > bramki tym, którzy mu płacą. Kichając na takich bywalców, którzy chcieli > byby s > > obie z niego coś uszczknąć, ale Lewy w polskiej reprezentacji wysilać si > ę nie > > zamierza.... > > > Tylko taka dyletantka może tak pisać o Lewandowskim co podczas hymnu polskiego > trzyma rękę na sercu i jest na każde zawołanie w reprezentacji.Nie każdy w twoi > ch oczach musi być piękny, wystarczy ci że ty patrząc w lustro widzisz to. Tym bardziej, że Lewy gra w Monachium, w Bawarii, gdzie eufemistycznie mówiąc nie lubią Prusaków. A ta pisze o pruskiej dyscyplinie, żeby umniejszyć sukcesowi Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:13 Kogo to interesuje robi to już się nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:26 nie interesuje sie sportem, pilki nie ogladam, ale Lewandowski mi imponuje - ma swietne kilka lat (wypracowane wlasnorecznie!) i bardzo sie ciesze, ze pobil ten rekord. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:36 Cieszę się, ze Lewy został najlepszym napastnikiem Bundesligi w historii I utarł nosa Niemcom, którzy ewidentnie woleli żeby to Niemiec a nie Polak dzierżył ten rekord. Przykładowo chyba Spiegel napisał, ze Lewy powinien umyślnie nie bić rekordu Muellera żeby pokazać swą wielkość Co za cwoki XD Swoją droga, żeby Lewy umiał tez cos dać reprezentacji Polski… bo dla Polski to umie dobrze grać tylko w eliminacjach a na imprezach mistrzowskich to grał jak dotąd słabo - w przeciwieństwie do np. Ronaldo który wyciągał Portugalię do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:59 ale dobrze, ze Lewy wygrał z Muellerem bo Niemcy szanują głównie zwycięzców. Znając życie to moi niemieccy koledzy pogratulują mi w poniedziałek, a nasza forumowa polko-niemka kipi z wściekłości Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:02 Tak bywalec, na pewno ci pogratulują, bo ty biegałeś z Lewym na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 21:56 Czy Duda już gratulował? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:08 Oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:16 primula.alpicola napisała: > Czy Duda już gratulował? Masz jakiś problem emocjonalny z Dudą? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:37 taniarada napisał: > primula.alpicola napisała: > > > Czy Duda już gratulował? > Masz jakiś problem emocjonalny z Dudą? Gardzę nim i brzydzę się, taki mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:59 primula.alpicola napisała: > taniarada napisał: > > > primula.alpicola napisała: > > > > > Czy Duda już gratulował? > > Masz jakiś problem emocjonalny z Dudą? > > Gardzę nim i brzydzę się, taki mam problem. To masz faktycznie problem.Małe pytanko .Kim ostatnio z prezydentów się nie brzydziłaś ?Nie musisz odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:28 Taaaa. Nie tylko prezydent. Na Onecie wkleili screeny. Ciekawe co na to Krysia P. z SNu, wcześniej krążył jej wpis na temat dumy polskiej i Robertowej Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:33 Lewy a duda polska, sorry, duma polska Krysce P. to by chyba dogodzil dopiero, jakby skrzydla husarskie na boisku nosil Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Miej trochę kultury 22.05.21, 22:35 fornita111 napisała: > Lewy a duda polska, sorry, duma polska Krysce P. to by chyba dogodzil dopier > o, jakby skrzydla husarskie na boisku nosil Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 22.05.21, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:16 Jest odpowiedź p. Krystyny www.o2.pl/sport/niemcy-i-co-lewandowski-strzela-pawlowicz-pyta-6642497632930528a Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 23:52 jasnoklarowna napisała: > Jest odpowiedź p. Krystyny > www.o2.pl/sport/niemcy-i-co-lewandowski-strzela-pawlowicz-pyta-6642497632930528a Niemcy! I co? Cieszycie się razem z nami, z Polakami, co? – pytała Krystyna Pawłowicz na Twitterze.Kocham ją choć nie jest w moim typie .Dla mnie to blondynki zielonookie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 05:33 Tym zaczepnym, prostackim babsztylem też się brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 05:50 primula.alpicola napisała: > Tym zaczepnym, prostackim babsztylem też się brzydzę. To znam twoje gusta,Jeśli nie sprawi ci kłopotu .Do jakich polityków nie czujesz obrzydzenia.Też spać nie możesz jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:01 Przeciwnie, mogłam spać ale wybrałam trening z rehabilitacją, a potem 10 km marszu z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:17 primula.alpicola napisała: > Przeciwnie, mogłam spać ale wybrałam trening z rehabilitacją, a potem 10 km mar > szu z koleżanką. To u mnie odwrotnie .Usnąłem .Wziąlem prysznic ,drina i sobie siedzę i gadam sam do siebie.Jutro wolne bo święto..We wtorek odrobię bezruch.Staram się nie zryć za dużo.To taka dieta cud.Dalej mi nie napisałaś który z polityków nie wzbudza u Ciebie odruchów wymiotnych?Ze jesteś wysportowana to wiem i te obcasy . Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 12:17 Drinka z rana, to już rozumiem, dlaczego tak nieskładnie piszesz! Jakie znowu wolne jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 13:00 primula.alpicola napisała: > Drinka z rana, to już rozumiem, dlaczego tak nieskładnie piszesz! > Jakie znowu wolne jutro? Sorrki .24/05/2021 Poniedziałek Zesłania Ducha Świętego (Pfingstmontag)Jaki tu spokój na tej wiosce panuje.Land na Bawarii.Nawet pies nie zaszczeka .Tylko .dzwony z kościoła o wpół 6 i cisza .Cisza która boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:07 Nie udało mu się tylko ciężko na to zapracował. Wielki szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:13 Chciałoby się powiedzieć - wszyscy jesteśmy dzisiaj Robertami Lewandowskimi.Ale czy na pewno?Gwoli przypomnienia kilka faktów na temat Roberta Lewandowskiego.Primo - Robert Lewandowski jest człowiekiem, który kolaboruje z pisowskim reżimem. Przypomnę tylko, że przyjął wysokie odznaczenie z rąk Andrzeja Dudy. Tego Andrzeja Dudy.Secundo - to o Robercie Lewandowskim pisarka Manuela Gretkowska - tak, ta Manuela Gretkowska - powiedziała: "Można grać szmatą honorowo, a złotą piłką się zeszmacić".Tertio - od kopania i odbijania piłki głową Robertowi Lewandowskiemu coś z tą głową się stało. Coś złego. Wide opinia pani omc. prof. Magdaleny Środy.Quarto - to człowiek, który obnosi się swoim bogactwem (nosi zegarek za pół miliona, co wytknęła mu jedna z lewackich aktywistek. Nazwiska jej nie pomnę) w sytuacji, gdy miliony Polaków w dobie pandemii traci pracę, a kobiety są maltretowane przez mężczyzn.I taki człowiek ma być autorytetem? Zwłaszcza dla młodego pokolenia?Ja jednak zaryzykuję i napiszęerdeczne gratulacje, panie Robercie. Dokonal pan rzeczy wielkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 04:35 Gdyby wynalazł lek dający nieśmiertelność - tak, to byłaby wielka rzecz. Ale piłka nożna to Izwykła gra zespołowa i to dość brudna - przekręty, machlojki, ustawki. Okropny, brutalny sport, który w naszych chorych czasach nie wiedzieć czemu cieszy się tak ogromną popularnością. Uważam też za skandal, że zwykły kopacz piłki, może trochę sprawniejszy i bardziej zdyscyplinowany od swoich kolegów zarabia pieniądze, o których profesor na uczelni może tylko pomarzyć. Nie, nie zazdroszczę, uważam to za chore, tak samo jak cały ten światek celebrytow i pseudoaktorow, którzy świetnie żyją dzięki absolutnemu zglupieniu i zdziczeniu społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:20 Lek dający nieśmiertelność??? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:25 leia33 napisała: > Gdyby wynalazł lek dający nieśmiertelność - tak, to byłaby wielka rzecz. Ale pi > łka nożna to Izwykła gra zespołowa i to dość brudna - przekręty, machlojki, ust > awki. Okropny, brutalny sport, który w naszych chorych czasach nie wiedzieć cze > mu cieszy się tak ogromną popularnością. Uważam też za skandal, że zwykły kopac > z piłki, może trochę sprawniejszy i bardziej zdyscyplinowany od swoich kolegów > zarabia pieniądze, o których profesor na uczelni może tylko pomarzyć. Nie, nie > zazdroszczę, uważam to za chore, tak samo jak cały ten światek celebrytow i pse > udoaktorow, którzy świetnie żyją dzięki absolutnemu zglupieniu i zdziczeniu spo > łeczeństwa. Kobiety nigdy nie zrozumią mężczyzn .To taka gra.Wojna płci .Ale każde bez drugiego nie ma sensu.Kobieta z kobietą.Mężczyzna z mężczyzną. Może ktoś to lubi .Ale nie ma to sensu istnienia . Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 22.05.21, 22:45 IMHO nic nie pobije 5 bramek w 8 minut Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 00:08 Fajna kobieta jesteś .Nie przemilam się nie to mi w głowie.Jak kobieta ma pojęcie o sporcie i to kopanym .To jestem pełny podziwu.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:33 Zapracował sobie na ten sukces. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 06:42 Super się cieszę. Jak zwykle nie zawiódł 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:30 Można lubić, nie lubić ale trudno nie doceniać. Człowiek petarda. Zna się na tym co robi i robi to znakomicie. Pozostaje tylko pogratulować i każdemu sportowcowi życzyć takich osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 10:58 no jest naprawdę wybitny. Tylko dlaczego tego nie pokazał na mistrzostwach świata i Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:06 A tu niestety kłania się pojęcie gry zespołowej. Niemiecki klub ma ją przećwiczoną do perfekcji. A polska kadra? Śmiem wątpić. I o ile jestem naprawdę kibicką futbolu, lubię oglądać mecze, szczególnie z udziałem Polaków, życzę im jak najlepiej i mocno trzymam kciuki, to nie mam złudzeń że wysoko w najbliższym Euro zajdziemy. Nie ma takiej opcji, sam strzelec nie wystarczy. Musi być zgrany zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 11:27 Ale polska kadra potrafiła wspaniałe grać w eliminacjach do ME2016 i MŚ2018 a Lewy strzelał worek goli. Występy na ME2012, ME2016, MŚ2018: Lewy bardzo mało strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 12:59 Dlatego, że chce zrobić takim jak ty na złość. Pazernym ćwokom, którzy chcieliby ubierać się w cudze sukcesy. To zasługa talentu Lewandowskiego i tych, którzy stworzyli mu takie, a nie inne warunki do rozwijania tego talentu. Nie Polaków, nie Polski i nie twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Santo subito! 23.05.21, 13:18 Ojczyzna Nasza Umiłowana posiadła kolejnego idola, leczącego stadne kompleksy. Do Lesia Łałensy i Jana Pawła Olbrzymiego dołączył zdolny turlacz kulki. Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 13:19 rzygam "lewym", a szczególnie lansiarą "lewą" Kogo to obchodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Lewy udało Ci się. Rekord padł. 23.05.21, 19:27 o matko, i nawet tu Lewy i jego 41 bramka! Jakby strzelił 40 to nikt by nic o nim nie mówił Odpowiedz Link Zgłoś