Dodaj do ulubionych

Torba plażowa!!!! Poszukiwana

13.06.21, 17:23
Ciesze się, ze z poprawiłam Wam humor, a raczej słownik w moim telefonie 😜

Chodzilo mi o torbę plażową, nie płacową 😜
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:26
      A jakieś konkrety? Koszyk pleciony?
    • klementyna156 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:40
      W każdym ciuchowym sklepie niemal teraz są. Jestem teraz na wakacjach, tegoroczną torbę porwałam akurat w Tatuum, razem z kapelutkiem na słońce i z 3 sukienkami, niemal tuż przed wyjazdem. Pojemna, ładna, w "liściasty" nadruk. Mnie się podoba.
    • daniela34 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:41
      Esotiq, ale nie ma pojęcia czy będzie stacjonarnie

www.esotiq.com/pl/pl/akcesoria/torba-henderson-thailand-kremowy-17464?gclid=CjwKCAjw2ZaGBhBoEiwA8pfP_nS0ZLNGf5Gd93WIobP0mcT_kA8ca7JDgEkO6qLsIlvIgrOuwRP_3xoCY2YQAvD_BwE
      • daniela34 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:41
        www.esotiq.com/pl/pl/dodatki-plazowe/torba-florente-brazowy-14022
    • kanna Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:45
      Najlepsze mam z Tchibo, bardzo pojemne.

Z tym, ze kupowałam je na wyprzedażach na jesieni. Ale pewnie w nowych kolekcjach plażowych tez są.
    • ja_mamma Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:40
      Co roku takie torby są w Biedronce. Tu masz przykład biedronka.gazetkapromocyjna.com.pl/580/pages/21.jpg

Może zostanę tu skrytykowana za brak gustu i poczucia estetyki ale ja w tym roku zamierzam plażować z dużą torbą Ikea. Zmieści matę plażową, zabawki do piasku i inne tego typu rzeczy.
      • miruka Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 22:00
        Popieram, coś uniwersalnego, a nie kolejna torebeczka, która kiedyś wzbogaci wysypisko. Nie żebym była bez winy, mój zepsuty koszyk plażowy robo za gustowny pojemnik na papier segregowany. Pomijam, że plaży on nie widział.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:49
      Fajnie jakby nie miała tego sznurka jako uchwyt
      • krokodil123 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:55
        Też się naszukałam i o dziwo tam gdzie mi przez głowy nie przyszło szukać -home and you ciekawe wzory i kolory. Ale kupiłam uwaga z Leclerc dział damskie ubrania. Było chyba z 8-10 modeli.
        • daniela34 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:58
          Z home&you ta jest fajna
          home-you.com/pl/torba-florica-61366-mix-torb
          • moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:54
            Fajna, faktycznie. Ciekawe czy ma suwak.
    • sabek81 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:18
      Ja swoją niebiesko zolto zielona kupilam 7 lat temu w ikea z karta family wyszlo 15 zl, z materialu nieprzemakalnego , jezdzi z nami na kazde wakacje, jak sie zniszczy będę płakać😉🤷‍♀️
    • zuleyka.z.talgaru Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:26
      Ja mam CARGO.
    • ichi51e Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:35
      Temat byl wałkowany (co roku) odpowiedz jest jedna
      Torba IKEA nie ma lepszej
      • moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:31
        ichi51e napisała:

> Temat byl wałkowany (co roku) odpowiedz jest jedna
        > Torba IKEA nie ma lepszej
        >

Nawet we Władysławowie wstydzialbym się z nią iść 😜
        • chicarica Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:38
          Cała Szwecja się nie wstydzi, torba ikea robi za wszystko: plażową, zakupową, przeprowadzkową, od biedy można w niej nawet zwłoki przewieźć. Ja w tym roku drobiazgi podręczne pakuję do zeszłorocznej we flamingi, a koc, boję do pływania i inne cuda - do ikeowej, tym razem tęczowej.
          • moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:39
            Brawo Ty 😁
    • krwawy.lolo Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:36
      Ale na jaką plażę? Kamienistą, piaszczystą? Jeśli piasek, to jak drobny, w jakiej tonacji. Czy zamierzasz plażować raczej przed, czy po południu. Będzie piesek?
      Itd., itp. Za mało danych.
      • miruka Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 22:03
        W każym przypadku inną, oczywiście
    • bombalska Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 22:15
      allegro.pl/oferta/plazowa-torba-damska-shopper-letnia-zakupy-10665229199

Szkoda, ze kazda ze stron jest inna.
    • aagnes Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:35
      Najlepsza z tk maxx, taka które wiszą przy kasie, lekka, nie tak wielka jak z Ikei, pancerna, kilka lat wytrzymala, kosztuje 5 zl i są fajne wzory.
    • blaszany_dzwoneczek Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 14.06.21, 10:38
      Niebieska torba zakupowa z długimi uszami z Decathlonu, taka co przy kasach można kupić za 5 zł chyba. Jest mega duża jak na taką naramienną torbę. Wszystkie nasze do tej pory używane plażowo odpadają w przedbiegach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka