moze_sprobowac_inaczej 13.06.21, 17:23 Ciesze się, ze z poprawiłam Wam humor, a raczej słownik w moim telefonie 😜 Chodzilo mi o torbę plażową, nie płacową 😜 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:26 A jakieś konkrety? Koszyk pleciony? Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:40 W każdym ciuchowym sklepie niemal teraz są. Jestem teraz na wakacjach, tegoroczną torbę porwałam akurat w Tatuum, razem z kapelutkiem na słońce i z 3 sukienkami, niemal tuż przed wyjazdem. Pojemna, ładna, w "liściasty" nadruk. Mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:41 Esotiq, ale nie ma pojęcia czy będzie stacjonarnie www.esotiq.com/pl/pl/akcesoria/torba-henderson-thailand-kremowy-17464?gclid=CjwKCAjw2ZaGBhBoEiwA8pfP_nS0ZLNGf5Gd93WIobP0mcT_kA8ca7JDgEkO6qLsIlvIgrOuwRP_3xoCY2YQAvD_BwE Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:41 www.esotiq.com/pl/pl/dodatki-plazowe/torba-florente-brazowy-14022 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 17:45 Najlepsze mam z Tchibo, bardzo pojemne. Z tym, ze kupowałam je na wyprzedażach na jesieni. Ale pewnie w nowych kolekcjach plażowych tez są. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_mamma Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:40 Co roku takie torby są w Biedronce. Tu masz przykład biedronka.gazetkapromocyjna.com.pl/580/pages/21.jpg Może zostanę tu skrytykowana za brak gustu i poczucia estetyki ale ja w tym roku zamierzam plażować z dużą torbą Ikea. Zmieści matę plażową, zabawki do piasku i inne tego typu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 22:00 Popieram, coś uniwersalnego, a nie kolejna torebeczka, która kiedyś wzbogaci wysypisko. Nie żebym była bez winy, mój zepsuty koszyk plażowy robo za gustowny pojemnik na papier segregowany. Pomijam, że plaży on nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:49 Fajnie jakby nie miała tego sznurka jako uchwyt Odpowiedz Link Zgłoś
krokodil123 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:55 Też się naszukałam i o dziwo tam gdzie mi przez głowy nie przyszło szukać -home and you ciekawe wzory i kolory. Ale kupiłam uwaga z Leclerc dział damskie ubrania. Było chyba z 8-10 modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 20:58 Z home&you ta jest fajna home-you.com/pl/torba-florica-61366-mix-torb Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:54 Fajna, faktycznie. Ciekawe czy ma suwak. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:18 Ja swoją niebiesko zolto zielona kupilam 7 lat temu w ikea z karta family wyszlo 15 zl, z materialu nieprzemakalnego , jezdzi z nami na kazde wakacje, jak sie zniszczy będę płakać😉🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:26 Ja mam CARGO. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:35 Temat byl wałkowany (co roku) odpowiedz jest jedna Torba IKEA nie ma lepszej Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:31 ichi51e napisała: > Temat byl wałkowany (co roku) odpowiedz jest jedna > Torba IKEA nie ma lepszej > Nawet we Władysławowie wstydzialbym się z nią iść 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:38 Cała Szwecja się nie wstydzi, torba ikea robi za wszystko: plażową, zakupową, przeprowadzkową, od biedy można w niej nawet zwłoki przewieźć. Ja w tym roku drobiazgi podręczne pakuję do zeszłorocznej we flamingi, a koc, boję do pływania i inne cuda - do ikeowej, tym razem tęczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:39 Brawo Ty 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 21:36 Ale na jaką plażę? Kamienistą, piaszczystą? Jeśli piasek, to jak drobny, w jakiej tonacji. Czy zamierzasz plażować raczej przed, czy po południu. Będzie piesek? Itd., itp. Za mało danych. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 22:03 W każym przypadku inną, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 22:15 allegro.pl/oferta/plazowa-torba-damska-shopper-letnia-zakupy-10665229199 Szkoda, ze kazda ze stron jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 13.06.21, 23:35 Najlepsza z tk maxx, taka które wiszą przy kasie, lekka, nie tak wielka jak z Ikei, pancerna, kilka lat wytrzymala, kosztuje 5 zl i są fajne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Torba plażowa!!!! Poszukiwana 14.06.21, 10:38 Niebieska torba zakupowa z długimi uszami z Decathlonu, taka co przy kasach można kupić za 5 zł chyba. Jest mega duża jak na taką naramienną torbę. Wszystkie nasze do tej pory używane plażowo odpadają w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś