angazetka 19.06.21, 13:38 Któraś ematka się wybiera? Bo ja wlaśnie myślę, jak tam nie umrzeć z gorąca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Parada Równości 19.06.21, 14:44 Nie, ale bardzo spodobało mi się to zdjęcie, dzisiaj znalezione na twitterze. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 19.06.21, 18:44 Widziałam inne zdjęcia z tej kampanii i uważam, ze są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 19.06.21, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny_mizantrop [...] 19.06.21, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 12:35 Sam ze sobą się zgadzasz? To brawo chłopie, w natłoku twoich problemów, jeden problem mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Parada Równości 20.06.21, 11:00 to Andrzej Wrona jest gejem? Kobiety płaczcie bo nie dla Was 😂🤣😅 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 11:57 Jak rozumiem, ty się tak cieszysz bo się okazało, że jak znalazł jest dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Parada Równości 20.06.21, 14:51 bywalec.hoteli napisał: > to Andrzej Wrona jest gejem? Kobiety płaczcie bo nie dla Was 😂🤣😅 ma żonę i dziecko w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Parada Równości 20.06.21, 19:47 Jak ja uwazam, ze nie mozna dyskrymimować Azjatów to jestem azjatką? Myśl człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszka Re: Parada Równości 19.06.21, 16:07 Pozdrawiam z Dublina - my w tym roku nie maszerujemy, ale miasto jest tęczowe - większość instytucji jakoś uczciła okazję - tu fotki straży pożarnej i skrzynek pocztowych Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Parada Równości 19.06.21, 16:16 a ja się zastanawiałam co tak metro nadaje "nie ma miejsca na dyskryminacje!" Na parady za gorąco ale na czasie sklep lego sprzedawał wiec brałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Parada Równości 19.06.21, 22:46 Mozna tlerowac a nie dyslryminowac -i chyab tak to jest. CI zas domagaja sie wiecej niz im sie nalezy. Niedlugo powiedza ze przecie oni maja prawo mieszkac w moim domu, jedzic moim autem i co? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Parada Równości 20.06.21, 19:48 Wątpie aby ktokolwiek chciał mieszkać w twoim domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Parada Równości 19.06.21, 18:53 Może pójdę jak będzie w Lublinie. Podobno jest planowana tylko na razie termin jest tajny. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Parada Równości 19.06.21, 22:47 Co przepieknego tam konkretnie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 19.06.21, 22:53 engine8 napisał(a): > Co przepieknego tam konkretnie bylo? Brak ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny_mizantrop Re: Parada Równości 19.06.21, 23:23 Wow, jaką błyskotliwa odpowiedź. Jakież to typowe na tym forum. Żenada totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 11:35 cyniczny_mizantrop napisał(a): > ... Wow, specjalnie się przelogowales, żeby to napisać? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 12:33 Chłopak lubi jak „jest ich więcej”. W pojedynkę traci śmiałość (do kobiet). Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Parada Równości 19.06.21, 19:13 Jak dobrze, jak normalnie, jak ludzko.🌈 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Parada Równości 20.06.21, 18:55 potworia116 napisała: > Jak dobrze, jak normalnie, jak ludzko.🌈 ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 19.06.21, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 19.06.21, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 10:16 Ja chodzę, i się obnoszę. Noszę obrączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Parada Równości 19.06.21, 23:15 A ty czemu nie masz nicka "debil", tylko kryjesz się pod "engine8"? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny_mizantrop [...] 19.06.21, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Parada Równości 19.06.21, 23:40 engine8 napisał(a): > A dlaczego to sie nie nazywa parada zboczencow? Bo to nie procesja. S. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 20.06.21, 01:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 11:55 Parada zboczeńców będzie, jak ty w czymś będziesz szła. Homofobia i nienawiść do ludzi niewątpliwie jest zboczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Parada Równości 19.06.21, 23:08 Prawie wszędzie komentarze zablokowane, takie to święto tolerancji. Jeśli kogoś interesuje opinia społeczeństwa, polecam komenty w tych nielicznych miejscach, gdzie nie zostały zablokowane Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Parada Równości 19.06.21, 23:30 I było tak miło, aż przyszło kilku panów i stwierdziło, że rzyganie na środku salonu to znakomity pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Parada Równości 19.06.21, 23:35 Poprztykalam w "zglos" ale powinni byc wywaleni na zbite pyski. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Parada Równości 20.06.21, 00:46 "Poprztykalam w "zglos" ale powinni byc wywaleni na zbite pyski." Jak przystało na święto różnorodności i tolerancji. Wywalenie z ematki nic nie da, bo ideologię LGBT odrzuca zdecydowana większość społeczeństwa. Edukujcie. Społeczeństwo nie może się doczekać edukatorów Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 20.06.21, 01:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 10:17 Parada zboczeńców odbywa się w tym wątku. Sio zboki. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Parada Równości 20.06.21, 18:19 Nie musisz się "zachwycać", ale nie masz prawa wyzywać ludzi od zboków, dlatego że żyją inaczej niż ty. I nie zgadzać to się, to możesz na coś, co ciebie dotyczy lub ingeruje w twoje życie. W tym przypadku po prostu nie bierzesz udziału i nie interesujesz się tematem. Uczestnicy marszu są takimi samymi obywatelami tego kraju jak ty, mają prawo do manifestowania swojej tożsamości i domagania się równych praw i robią to. Zajmij się swoim życiem i daj żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 20.06.21, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles [...] 20.06.21, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 [...] 20.06.21, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 23:58 engine8 napisał(a): > gdzie sienie totkniesz to az sie > lepi... To nie brandzluj się, kiedy piszesz na forum. I lepić się nie będzie, i literówek mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Parada Równości 21.06.21, 00:06 Czasami mysle ze wczesniej czy pozniej ktos taki sie znow pojawi - i to dlatego ze nie ma innego wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Parada Równości 19.06.21, 23:43 W tym jeden chyba pijany w sztok. Bo bredzi, jak kowal w gorączce. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul [...] 20.06.21, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawackie-trolliszcze Re: Parada Równości 20.06.21, 08:19 angazetka napisała: > I było tak miło, aż przyszło kilku panów i stwierdziło, że rzyganie na środku s > alonu to znakomity pomysł. Czy ja dobrze rozumiem - na tej całej gejparadzie było tylko kilku panów? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 10:22 prawackie-trolliszcze napisał: > angazetka napisała > > Czy ja dobrze rozumiem Nie, ale nie przejmuj się misiu, żeby coś zrozumieć musiałbyś mieć mózg, a nie ten orzeszek który nosisz czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
kotletymielone5 Re: Parada Równości 20.06.21, 10:48 A za x lat, kiedy już będzie oczywiste, że propagowanie LGBT to kolejny zamach na naszą cywilizację, tak jak komunizm, który bronić jest już niezręcznie, przypomnisz sobie, jak gardłowałaś za tym ruchem Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 11:44 To ta bierdolnięta od siostry w Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 11:43 Już ci to forum pisało nie raz, idź do psychiatry migusiem! Odpowiedz Link Zgłoś
prawackie_trolliszcze Re: Parada Równości 20.06.21, 12:45 To już jest oczywiste, a i do pożytecznych idiotów niedługo dotrze, bo lewactwo zrobiło się ostatnio bardziej bezczelne a przy tym nieostrożne i przestaje udawać, że chodzi o jakąś tam "równość" czy "tolerancję". Ostatnio Sylwia Chutnik szczerze przyznała w wywiadzie, że chodzi o to to, żeby podważyć tradycję polskiej rodziny, co jeszcze niedawno wyśmiewały tutejsze ciemniaczki. Pederaści są tylko mięsem armatnim - jak dla bolszewików robotnicy i chłopi. Ale tymczasem lewacy złocą im rogi, więc się upajają swoją "ważnością", a psy już się cieszą, bo czują, że dostaną więcej puszek z karmą. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 13:02 Misiu, zlituj się. Nie ma czegoś takiego jak tradycyjna polska rodzina. Chyba ze masz na myśli tradycję, gdzie facet chla i znęca sie nad żoną. A zona przyjmuje to z pokorą. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 13:32 Taką właśnie ma wizję. Plus gwałcone dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Parada Równości 20.06.21, 13:26 Ona to powiedziała w bardzo jasnym kontekście, którego miłośnicy źle rozumianej tradycji nie są w stanie przyswoić, bo postrzegają w tym zamach na swoje prawo do opyerdalania żony za niedoprawioną zupę. Na temat parady równości ani ty, ani żaden z tych śmiesznych zgorszonych fumfli skamlących w tym wątku o bezczeszczeniu małżeństwa i innych farmazonach macie takie samo pojęcie, jak na temat teorii strun, więc dejcie se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
prawackie_trolliszcze Re: Parada Równości 20.06.21, 13:30 Ja nie napisałem, że do pożytecznych idiotek już dotarło, tylko, że dotrze niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 18:59 prawackie_trolliszcze napisał: > Ja nie napisałem, że do pożytecznych idiotek już dotarło, tylko, że dotrze nied > ługo. Że do ciebie cokolwiek kiedykolwiek dotrze - nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Parada Równości 20.06.21, 23:53 Za x lat kiedy zobki zniwecza wszelkie zasady etyczne i moralne na jakich ten swiat sie opiera to juz nie bedzie miec znaczenia. Wszyscy beda ja zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Parada Równości 21.06.21, 06:27 Skoro kościółkowi i biskupom to się nie udało to spoko, możesz spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 11:11 prawackie-trolliszcze napisał: > angazetka napisała: > > > > Czy ja dobrze rozumiem - "rozumiem" przy misiu to oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 19:15 >Czy ja dobrze rozumiem - na tej całej gejparadzie było tylko kilku panów? Jak zwykle nic nie rozumiesz. Angazetka, jako bardzo miła i uprzejma osoba, zaliczyła ciebie z tiszantulem do grona panów. Choć oboje wiemy, ze było to zdecydowanie na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Parada Równości 20.06.21, 10:27 Nie było mnie, ale moi przyjaciele byli. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Parada Równości 20.06.21, 10:59 Widzę, że indywidua o kruchej męskości próbują przejąć wątek. Pamiętajcie, panowie, love is love 🌈 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Parada Równości 20.06.21, 11:03 WYlogowałam się na chwilę żeby przejrzeć wszystkich którzy wpisali się w tym wątku. Ten wątek udowodnił, że mężczyźni którzy tu przychodzą to odpad ludzki. Bleeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Parada Równości 20.06.21, 11:15 "Ten wątek udowodnił, że mężczyźni którzy tu przychodzą to odpad ludzki." Rzucacie się od ściany do ściany jak na Zachodzie. Jeszcze niedawno na Zachodzie wsadzali do więzienia za homoseksualizm, dzisiaj są kary za wyrażanie sceptycyzmu. Tymczasem w Polsce wolność i rozsądek. Do więzienia nigdy nie wsadzaliśmy, krytykować można... Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 11:53 Ewidentne widać choćby po tym wątku, że rzucają się panowie o kruchej męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Parada Równości 20.06.21, 12:10 livia.kalina napisała: > Ewidentne widać choćby po tym wątku, że rzucają się panowie o kruchej męskości. Bo to jest kolejna odsłona hanusinowego wątku o pułapce na ślimaki Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Parada Równości 20.06.21, 18:27 lajtova napisał(a): > WYlogowałam się na chwilę żeby przejrzeć wszystkich którzy wpisali się w tym wą > tku. > Ten wątek udowodnił, że mężczyźni którzy tu przychodzą to odpad ludzki. > Bleeeee. Wypraszam sobie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Parada Równości 20.06.21, 18:45 I słusznie bo nie Ciebie miała na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Parada Równości 20.06.21, 14:50 Córka poszła, ja nadciśnieniowiec, bałam się Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 23:54 Interesowanie się nie swoimi dupami to wasze motto życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 23:59 Nie, to ty interesujesz się nie swoimi hemoroidami. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Parada Równości 21.06.21, 00:07 Chcialabys aby ci zyczyc aby Twoje wnuki -i to wszyskie, byly homo? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Parada Równości 21.06.21, 00:41 Twoje też mogà być i co zrobisz? Pod siebie z rozpaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Parada Równości 21.06.21, 00:45 Ja nie mam nic przeciwko, możesz mi życzyć Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 21.06.21, 07:58 engine8 napisał(a): > Chcialabys aby ci zyczyc aby Twoje wnuki -i to wszyskie, byly homo? od ciebie nie chcę żadnych życzeń, a jeśli chodzi o wnuki - ich orientacja seksualna nie ma dla mnie znaczenia. Byleby w kraju, w którym będą żyć było normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Parada Równości 20.06.21, 23:49 Kasowanie wypowiedzi w święto tolerancji? Mówią, że homoseksualizm to świat na opak, moderacja koniecznie chce potwierdzić tę opinię. Widzimy wyraźnie: jakoby uciskana grupa ma poparcie mediów i polityków, a grupa jakoby uciskająca nawet nie może pisnąć na forum. Jesteście pewni, ze tych sprzeczności nikt nie widzi? Otóż większość społeczeństwa widzi Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Parada Równości 20.06.21, 23:52 Skoro widzisz, to spierdalasz. Proste. Że też tego nie widzisz 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Parada Równości 20.06.21, 23:58 To jest ich definicja "rownosci" - To co oni glosza to jest racja i prawo a ci co sie z tym nie zgadzaja traca swoje praw do glosu. Odpowiedz Link Zgłoś