krejzimama 23.06.21, 18:03 Szwecja! Gooooooollll!!!! Wspaniały początek meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:05 krejzimama napisał: > Szwecja! Gooooooollll!!!! Komu Szwecja strzeliła gola? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama [...] 23.06.21, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:12 Olej go krejzi, kolejny gazeciarz Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:10 Z tego jak nieudolnych mamy piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:12 Palczak madagaskarski Palczak madagaskarski jest gatunkiem małpiatki, jedynym współcześnie żyjącym przedstawicielem rodziny palczakowatych. Można go spotkać na wschodnim i północno-zachodnim wybrzeżu Madagaskaru. Trudno powiedzieć czy jest bardziej brzydki, czy bardziej uroczy. Ma ciało wielkości kota, z dużą głową, krótkim pyskiem i puszystym ogonem. Uwagę zwracają jego duże uszy oraz chwytne palce u rąk i nóg. Ten mały brzydal pełni jednak bardzo pożyteczną rolę. Szuka w korze drzewa szkodników, które wyciąga długim środkowym palcem. Palczak żyje średnio 20 - 25 lat. Przed wojną został uznany za gatunek wymarły, ale w latach 60-tych został odkryty na nowo. Niestety nadal grozi mu wyginięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:14 janja11 napisał(a): > > Palczak madagaskarski > > Palczak madagaskarski jest gatunkiem małpiatki, jedynym współcześnie żyjącym pr > zedstawicielem rodziny palczakowatych. Można go spotkać na wschodnim i północno > -zachodnim wybrzeżu Madagaskaru. Trudno powiedzieć czy jest bardziej brzydki, c > zy bardziej uroczy. Ma ciało wielkości kota, z dużą głową, krótkim pyskiem i pu > szystym ogonem. Uwagę zwracają jego duże uszy oraz chwytne palce u rąk i nóg. T > en mały brzydal pełni jednak bardzo pożyteczną rolę. Szuka w korze drzewa szkod > ników, które wyciąga długim środkowym palcem. Palczak żyje średnio 20 - 25 lat. > Przed wojną został uznany za gatunek wymarły, ale w latach 60-tych został odkr > yty na nowo. Niestety nadal grozi mu wyginięcie. Janka spadaj na forum Biologia i Nuka . Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:15 A Ty na forum jestem idiota Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:26 A jak piszą do Ciebie kobiety taniarado? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:00 cosmetic.wipes napisała: > Tanie rady są do dupy. > Wpadnij na drina .Szkoda tu pisać na tym śmiesznym forum .I trzeba mieć czas.Było blisko.Mało tu kobiet co są kobiece i mają wrażliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:06 chococaffe napisała: > daj tanią radę, daj Wygramy Wytłumacz koleżankom i tym co udają kobiety .Że mnie nie można lekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:19 nigdynigdynigdy84 napisała: > A jak piszą do Ciebie kobiety taniarado? Kobiety piszą do niego tylko za pośrednictwem prawnika i żeby wnieść o zakaz zbliżania się. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:41 chococaffe napisała: > Jaka ludzka twarz! bo to jest palczak z ludzką twarzą! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:23 mdro napisała: > Proszę: > > Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:40 borsuczyca.klusek napisała: > Przecudny Trochę taki wypłoch.... Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 22:32 dyzurny_troll_forum napisała: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Trochę taki wypłoch.... > To są te oczy zielone, o których śpiewa PiSi ulubieniec , niejaki Zenon Martyniuk. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:15 Ale że Maurice też kibicuje Szwecji, czy miałaś coś innego na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 18:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta [...] 23.06.21, 18:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.dongs Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:57 Jak to??? Nie mam bachorów i lubię piłkę kopaną i nie tylko. Wczoraj cały dzień w pracy siatkówkę oglądałam. Piękny mecz z Iranem był Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:04 mc.dongs napisała: > Jak to??? > Nie mam bachorów i lubię piłkę kopaną i nie tylko. > > Wczoraj cały dzień w pracy siatkówkę oglądałam. Piękny mecz z Iranem był Jestes zawsze blisko Ja nie ogladalem .Dzisiaj mam wolne Ale w piątek 420 km dalej do pracy.Fajnie że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Jak tam ułożyło się 23.06.21, 19:25 mc.dongs napisała: > Jak to??? > Nie mam bachorów i lubię piłkę kopaną i nie tylko. > > Wczoraj cały dzień w pracy siatkówkę oglądałam. Piękny mecz z Iranem był Nie musisz odpisywać.Jak Ty się różnisz od tych kobiet .Wrażliwością i kulturą.Do następnego razu. Zawsze miło Cię widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:07 Napisal facet na forum majacym matke w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 19:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:39 Nic straconego .I tak Polacy wygrają.Oczywiście ja stawiam kolejkę .Chłopy oglądają a kobiety się nudzą.Ja bym się napił z tej rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:43 Męska wersja lajtovej. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:48 nigdynigdynigdy84 napisała: > Męska wersja lajtovej. Sama jesteś męską w swojej postaci.Nawet mnie nie znasz znudzona życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova [...] 23.06.21, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 23.06.21, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:28 magdallenac napisała: > Nie obrazaj lajtovej🤬 Magdalen ten opłatek co go żarlaś masz lekko przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:29 Mowisz o tej mace wymieszanej z woda, ktora udaje cialko Jesuska? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 18:54 Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić twoje postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 19:12 conena napisała: > Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie > określić twoje postępowanie. > Gdybym býł kobietą to bym z facetem siedział przy browarze na meczu w telewizorni Ale po co.Tu można odetchnąć pełną piersią I obcego skrytykować lub opluć. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:10 kontrowersyjna uroda, a jednak się rozmnażają.... Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 22:34 hexella napisała: > kontrowersyjna uroda, a jednak się rozmnażają.... Na swój sposób uroczy. Te oczy zielone, Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:05 mc.dongs napisała: > Przegraliśmy Świat się nie kończy.Mam nadzieję że nie klikałaś na mnie.Jesteś cudną kobietą.Mało takich na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.dongs Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:23 Coś ty. Zresztą ja nie do końca wiem o co chodzi z kasowaniem komentarzy, przecież nikt nikogo nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:41 mc.dongs napisała: > Coś ty. > Zresztą ja nie do końca wiem o co chodzi z kasowaniem komentarzy, przecież nikt > nikogo nie obraził. Tu klkanie na przeciwnika.Nie ważne czy było obrażanie.A nie było .Jesteś kobietą której bukiet kwiatów ktoś codziennie ktoś powinien przynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.dongs Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:51 Mnie ostatnio ktoś powiedział, że mam kompleks kobiecości. I miał rację Ale nie kobiecości w ogóle ale pewnego jej aspektu. Takiego zimnego wyrachowanego- nieco władczego. Jestem za ciepła i empatyczna- i mimo że to wspaniałe zalety- nie do końca w to wierzę- zwłaszcza w zestawieniu z osobami o bardziej agresywnym typie kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 21:20 mc.dongs napisała: > Mnie ostatnio ktoś powiedział, że mam kompleks kobiecości. I miał rację > > Ale nie kobiecości w ogóle ale pewnego jej aspektu. > > Takiego zimnego wyrachowanego- nieco władczego. > Jestem za ciepła i empatyczna- i mimo że to wspaniałe zalety- nie do końca w to > wierzę- zwłaszcza w zestawieniu z osobami o bardziej agresywnym typie kobiecoś > ci. Nie masz kompleksu.Jesteś cudowną pełną wdzięku kobietą .Zawsze bronię pokrzywdzonych i słabych.Kto mnie zna to wie.Nigdy żadnej kobiecie nie ubliżałem .Te skasowanie to jakaś podłość.Czytałaś to wiesz .Te co się tu wpisały to dziwne.I co im to dało wspaniało istoto? Odpowiedz Link Zgłoś
mc.dongs Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 21:23 Może ma chwilę satysfakcję że czyjeś wypowiedzi są wycięte. Podbiło to ich ego? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 21:52 mc.dongs napisała: > Może ma chwilę satysfakcję że czyjeś wypowiedzi są wycięte. > Podbiło to ich ego? Chyba tak są szczęśliwe .Nie zasługuje na tym forum na kasowanie ,Zawsze piszę o kobietach z miłością.Faceci mają gorzej .Zwłaszcza ci ci krzywdzą .Byłem wychowany w rodzinie gdzie kobiety panowały .Gdy brakło mi matki to one nauczyły mnie nauczyły wszystkiego.Kiedyś pisałem na FK i walczyłem.Teraz wolę ten portal.Piszę też na FR.Ale tylko dlatego że jest tam wspaniała kobieta.Zawsze mnie fascynowały. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 22:08 taniarada napisał: >Teraz wolę ten portal > Czy moglbys znalezc taki, ktory zabierze cie stad na zawsze? Taki portal, ze przekraczasz jego bramy i nie ma juz powrotu. Zabierz tego mc. donalda i przeniescie sie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.dongs Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 24.06.21, 07:19 A w czym ja tobie tutaj przeszkadzam? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 23.06.21, 20:19 mc.dongs napisała: > Przegraliśmy Zero zdziwienia. Polskie patałachy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawackie-trolliszcze Re: Jeeeeeesssssttt!!!! 24.06.21, 05:40 Jaka to dziwna prawidłowość - im większa gnida, tym większy entuzjazm z polskich porażek. Te prawidłowość zauważył już dawniej J.K.Chesterton: „Zawsze byłem stronnikiem polskiej idei, nawet wtedy, gdy moje sympatie opierały się wyłącznie na instynkcie (…) Moja instynktowna sympatia do Polski zrodziła się pod wpływem ciągłych oskarżeń miotanych przeciwko niej; i – rzec mogę – wyrobiłem sobie sąd o Polsce na podstawie jej nieprzyjaciół. Doszedłem mianowicie do niezawodnego wniosku, że nieprzyjaciele Polski są prawie zawsze nieprzyjaciółmi wielkoduszności i męstwa. Ilekroć zdarzało mi się spotkać osobnika o niewolniczej duszy, uprawiającego lichwę i kult terroru, grzęznącego przy tym w bagnie materialistycznej polityki, tylekroć odkrywałem w tym osobniku, obok powyższych właściwości, namiętną nienawiść do Polski. Nauczyłem się oceniać ją na podstawie tych nienawistnych sądów – i metoda okazała się niezawodną.” Odpowiedz Link Zgłoś