czerwonylucjan 18.07.21, 19:20 Co polecacie, mam od paru dni dostep. Lubilam: broadchurch, good girls, broke girls, modern family, breaking bad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Netflix 18.07.21, 19:25 Rojst, szczególnie drugi sezon. Tam niejaki Łukasz Simlat jest niesamowity. Ale w ogóle, aktorstwo pierwszorzędne. Jak wspomniałem, szczególnie w drugiej części. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Netflix 18.07.21, 19:40 Simlat jest genialny w tej roli, nie doceniałam go do teraz, serial świetny,ten drugi sezon bardziej mi się podoba niż pierwszy . Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Netflix 18.07.21, 19:48 Simlat jest tym lepszy, że nic o nim przedtem nie wiedziałem. Znaczy widziałem ten przygnębiający obraz "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" ale facet jakoś u mnie nie zaistniał trwale. Tak więc bez żadnej reklamy gość mnie powalił. A obejrzałem dopiero trzy odcinki drugiej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Netflix 18.07.21, 20:21 Simlat gdziekolwiek się pojawi, zwraca uwagę, bardzo dobry jest. Wiedziałam go w rolach drugoplanowych lub epizodycznych, w których potrafił zaistnieć, bo nadał swojej postaci jakiś wyrazisty rys. Na przykład nauczyciel wf w Belfrze albo natarczywy gość w Bilecie na księżyc czy jeden z braci w Wymyku. Gdzieś jeszcze go ostatnio widziałam, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Netflix 18.07.21, 19:44 krwawy.lolo napisał: > Rojst, szczególnie drugi sezon. Tam niejaki Łukasz Simlat jest niesamowity. Ale > w ogóle, aktorstwo pierwszorzędne. Jak wspomniałem, szczególnie w drugiej częś > ci. Zgadzam się, na razie jestem po 3 odc pierwszego sezonu. Świetnie zrobiony film, genialne aktorstwo plus wątek kryminalny połączony z obyczajowym. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Netflix 18.07.21, 20:27 krwawy.lolo napisał: > Rojst, szczególnie drugi sezon. Tam niejaki Łukasz Simlat jest niesamowity. Ale > w ogóle, aktorstwo pierwszorzędne. Jak wspomniałem, szczególnie w drugiej częś > ci. Obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Netflix 18.07.21, 20:36 Nie zawiedziesz się. Simlat jest doskonałym antybohaterem, przy tym tak ołwerkul, że nie ustępuje Clintowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Netflix 18.07.21, 19:38 Shistel, Gdzie jest mój agent, Line of Duty, Fauda Odpowiedz Link Zgłoś
antykaa Re: Netflix 18.07.21, 19:57 Atypical, Rojst, Sexify (jest naprawdę niezły), Crown, Gambit Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Netflix 18.07.21, 20:33 Virgin River jest świetny, ale denerwuje mnie zawsze kończenie sezonu w najciekawszym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Netflix 18.07.21, 21:04 No przecież tak musi być . Mnie denerwuje slodko-pierdząca relacja w 3 sezonie; za dużo lukru ale i tak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Netflix 18.07.21, 20:09 Atypowy, Line of duty (rewelacja), Dr Martin (świetny angielski humor i piękna Kornwalia), Glow (obyczajówka, początki kobiecego wrestlingu w latach 80tych), Hinterland (kryminalny z akcją w Walii i policjantem z tajemnicą) i oczywiście Mad Men - serial obyczajowy o początkach reklamy, świetnie zrobiony, pozostawia po sobie zespół odstawienny Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Netflix 18.07.21, 20:23 Jeszcze: The Crown, Stranger Things, Gambit królowej Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Netflix 18.07.21, 23:30 Obejrzałam Mad Men wszystkie siedem sezonów polecam też Ray Donovana, Banshee, Rectify, Leftovers, The Affair, Justifed Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Netflix 18.07.21, 23:31 No i oczywiście Shtisel wczoraj skończyłam trzeci sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
monia.i Re: Netflix 19.07.21, 00:19 elenelda napisała: i oczywiście > Mad Men - serial obyczajowy o początkach reklamy, świetnie zrobiony, pozostawi > a po sobie zespół odstawienny Już go chyba nie ma, niestety bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Netflix 18.07.21, 20:11 Sex Education Atypowy The Kominsky Method Strangers from Hell Derry Girls Ku jezioru Unorthodox Better Call Saul (ale gorsze od Breaking Bad) Orange is the New Black Stranger Things The Good Doctor Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Netflix 18.07.21, 20:28 Try Safe, Shetland - Brits w dobrej formie Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś