04.08.21, 12:04
Dziewczyny, czy można wykupić Netflix na miesiąc, na komputer? Moze być nawet 2x drożej niż w abonamencie, ale bardzo mi zależy, żeby był tylko na miesiąc, jak to zrobic najkorzystniej?.
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Netflix 04.08.21, 12:07
      Kup sobie doładowanie w Żabce
    • melikles Re: Netflix 04.08.21, 12:13
      Natflix na komputer???
    • hadron-plus Re: Netflix 04.08.21, 12:16
      Można, następnego dnia od razu złóż pisemna rezygnację chociaż Netflix ma dużo dobrych filmów i programów.
      • 35wcieniu Re: Netflix 04.08.21, 12:31
        Ale po co? Jak wie że chce na miesiąc to niech kupi kartę z doładowaniem i tyle. Nie trzeba wtedy z niczego rezygnować ani niczego składać.
        • moze_sprobowac_inaczej Re: Netflix 04.08.21, 12:47
          Jaka to karta? Jak to się obsługuje?
          • 35wcieniu Re: Netflix 04.08.21, 14:20
            Normalna karta z kodem albo kod z internetu. Chyba funkcjonuje też jako bon podarunkowy.
            Klikasz za ile chcesz, płacisz, dostajesz kod, i tyle- netflix podziała miesiąc i po sprawie.
          • hadron-plus Re: Netflix 04.08.21, 14:29
            Polecam serię How to sell the drugs online. Można dużo dowiedzieć się o młodych ludziach. To aktualny (a może już przestarzały) hit filmowy w Europie.
    • leosia-wspaniala Re: Netflix 04.08.21, 12:18
      big_grin big_grin big_grin

Neftlixa się nie wykupuje na czas, podpina się kartę, a N. sobie co miesiąc ściąga kasę. Musisz po prostu założyć konto, po miesiącu zrezygnować i tyle. Na jakim urządzeniu oglądasz, to przecież nie ma znaczenia, rany. Internet też kupujesz "na komputer" osobno, na tablet osobno i na laptopa osobno?
      • pasquda77 Re: Netflix 04.08.21, 12:23
        Możesz na półtora miesiąca, kup doładowanie za 60 zł i już
        • moze_sprobowac_inaczej Re: Netflix 04.08.21, 12:47
          O, dzięki, super !
    • 35wcieniu Re: Netflix 04.08.21, 12:34
      Ja tak robiłam, chciałam tylko na chwilę, pooglądać filmy, bo seriali nie oglądam więc mi nie jest potrzebny Netflix na stałe.
      Kupiłam kod do karty Netflixa chyba za 60 zł i tyle, nie pamiętam czy to było na miesiąc czy na 1,5 ale na pewno nie dłużej.
      Skończył się ten termin i tyle, z niczego nie trzeba było rezygnować, o niczym pamiętać, dla mnie najsensowniejsza opcja.
    • pyza-wedrowniczka Re: Netflix 04.08.21, 12:40
      Subskrypcję Netflixa aktywujesz i dezaktywujesz w dowolnym momencie. Możesz na miesiąc, na dwa, możesz sobie zrobić przerwę. Jak założysz konto to i podepniesz kartę, to ci ściągnie opłatę za miesiąc, potem rezygnujesz i masz z głowy. Po co kombinować coś więcej?
      • 35wcieniu Re: Netflix 04.08.21, 12:44
        Jak założysz konto to i podepniesz kartę

No właśnie wcale nie musi. I rezygnować też nie musi, jak po prostu wklepie kod na tyle i tyle.
        • pyza-wedrowniczka Re: Netflix 04.08.21, 12:57
          Dla mnie to po prostu wygodniejsze niż szukani/kupowanie osobno jakiegoś kodu. Rezygnujesz od razu po aktywacji i działa do końca okresu rozliczeniowego tylko.
          • 35wcieniu Re: Netflix 04.08.21, 14:19
            Nie wiem co tu jest do szukania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka