gaskama 13.08.21, 21:57 Festiwal muzyki chrzescianski. ... Piątek piąteczek piątunio ... kiedyś był festiwal piosenki wojskowej. Kto się kołysze przy szklance mleka? Gwiazda zagraniczna "dzikuje fśistkim" ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana.la.cerva Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 21:58 Festiwal muzyki chrześcijańskiej? Coś dla mnie! Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:01 To włącz tvpis1. Ja oglądam na Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:03 Nie no żartuje. Nie oglądam ww programów. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:05 Ja wróciłam do hotelu I wrzycilam Polonię. I odleciałam!!!! Mąż tez się wzruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:02 W Zielonej Górze był festiwal Piosenki Radzieckiej. A które to miasto skalano tym festiwalem? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:05 Częstochowa? To już wolę festiwal muzyki cyganskiej w Ciechocinku Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:58 Moi rodzice niechcący raz trafili. Do tego Ciechocinka na ten festiwal. Co się wytańczyli pod sceną to ich 😁😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:06 W sumie to mogli każde. Raczej się nie skusze na na włączenie kurwizji- śmiało spojleruj Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:07 W piatkowy pime time za naszą kasę jakaś zakonnica skacze po scenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 22:09 A pamiętacie Przystanek Jezus jako alternatywna dla Owsiakowego Woodstoka ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 23:00 O tak. Nie że oglądałam tylko pamiętam swoją reakcje na tą nazwę. Drugi raz tak mi szczena opadła jak gdzieś przeczytalam że istnieje Radio Józef. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 23:03 >W Zielonej Górze był festiwal Piosenki Radzieckiej. Sorry ale nie moge sie powstrzymac: Tamara Miansarowa Pust Wsiegda Budiet Sonce Odpowiedz Link Zgłoś
tenjedennick Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 23:43 A tak w ogóle o co chodzi? Jak chcą niech sobie festiwalują. Jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 23:48 Ale wolno się pośmiać? Czy to grzech i trzeba iść na rozmowę do biskupa? Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Jasna strona mocy ... 13.08.21, 23:49 W piątek, w porze dobrej oglądalności, w telewizji publicznej? LOL. No, chyba, że wszyscy na to czekali, jak na historię Wyszyńskiego, musiało tak być Odpowiedz Link Zgłoś