Dodaj do ulubionych

Jakiś buty

20.09.21, 19:20
Do tej sukienki? butik.kasiazapala.com/pl/wyprzedaz/699-yoshico-z-baskinka.html
Sukienka bardzo ładnie leży ( wbrew temu co ktoś pisał powiedziałabym że rozmiar wypada duży), baskinka odpinana, chyba każdy też przyzna że bardzo ekonomiczny wybór ( tylko już mniejsze rozmiary poszły).
Czółenka nude to taki zachowawczy wybór. Jest tak wygodna, że z jakąś tam niezobowiązującą góra nada się i do pracy ( bez baskinki), na wyjścia też moim zdaniem. Jakiś buty byście wybrały do tego?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:24
      Za sukienkę gdzie ponad 1/3 to poliester nie zapłaciłabym nawet złotówki.
      Fason mi się nie podoba bo do tej baskinkinto ona powinna być dłuższa, tak do kolana co najmniej, tak jak teraz ma spierdzielone proporcje.
      A buty chyba nude.
      • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:26
        Może być, ale wyglądam w niej ładnie. Właśnie czółenek nie lubię szukam bardziej niezobowiązującego looku.
    • magdallenac Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:26
      Miałaś oszczędzać Tereso! Jestem tym dobrym aniołem na Twoim ramieniu, który szepce Ci do ucha- nie kupuj nowych szmat i butów.
      • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:27
        Dzięki. Ale to szło ponad tydzień, przed moimi postanowieniami, już dawno zapłacone i zapomniane... Może i racja że odeślę.
        Ale już w sobotę dużo zaoszczędziłam: nie kupiłam kurteczki ani dżinsów 😁
        • borsuczyca.klusek Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:37
          O to ja zaoszczędziłam pół bańki, bo nie kupiłam nowego mercedesa 🙄😉
          • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:38
            👍 a widzisz? Są rezerwy !
      • borsuczyca.klusek Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:35
        Miałam pisać to samo siostro 😁
        • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:36
          😁
      • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 20:02
        No dobrze, zwracam.
    • solejrolia Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:28
      Na wyjście? Dokładnie takie, jakie ma modelka z linka.
      Albo klasyczne granatowe lub grafitowe czółenka. Żadne nude (nie mam i nie chcę mieć).
      Do pracy? To moim zdaniem nie jest sukienka do pracy, nawet po odpięciu baskinki.
      • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:30
        Ze swetrem oversize też nie? Żeby robiła za spódniczkę i tylko kolor z góry wystawał ?
        • solejrolia Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:34
          Do swetra oversize założyłabym po prostu spódnicę. (po co wbijać się w sukienkę i sweter, skoro wygodniej w spódnicy i swetrze. Po prostu. )
    • mashcaron Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:31
      Bez baskinki to bym ją nosiła do wysokich glanów i ramoneski :p
      • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:33
        Coś w ten deseń myślałam
    • hiacynta.bukiet123 Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:32
      Nie nada się do pracy.
      • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:33
        A jak zmienię pracę?
        • alpepe Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:35
          Na jaką? Na modelkę charakterystyczną? (z racji wieku)
          • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:37
            Nie, gdybym była pisarką? Nikt by mnie nie oglądał, więc by nie wiadomo było, że niestosownie ubranam .
        • hiacynta.bukiet123 Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:36
          Ja bym zmieniła sukienkę, ale co kto woli.
    • simply_z Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:42
      sukienka..jest hm...brzydka? kojarzy mi się z wielką waginą i ten kolor-oczojebna niby fuksja.
      masz jeszcze gorszy gust od Aguar ( a wierz mi, konkurencja z niej mocnasmile
      • magdallenac Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:48
        A co w tej sukience jest brzydkiego? Jakby odpiąć ten głupi ogon, to jest to zwykła, normalna sukienka przed kolano. Serio porównujesz tę sukienkę do jakichś przedpotopowych dżinsów?
      • alpepe Re: Jakiś buty 20.09.21, 20:07
        Jesteś lesbijką, simly? Pytam poważnie, bo mnie zaciekawiło skojarzenie, ja takiego nie miałam.
        • simply_z Re: Jakiś buty 20.09.21, 23:18
          nie, dlaczego? może skojarzenie z lady Gagą-kiedyś miała podobny outfit lub coś podobnego z dziwnymi akcentami genitalnymi.
    • extereso Re: Jakiś buty 20.09.21, 19:48
      Co jak co, ale kolor ma ładny. Klasyczna czerwień. Ten odcień fuksji tylko na ekranie. Ale rozumiem, że Tobie się nie podoba. Freudem poleciałaś, ja tam swoje skojarzenia skromnie dla siebie chowam 😜
    • hrabina_niczyja Re: Jakiś buty 20.09.21, 23:02
      Z szafy to jasnoszare szpilki, chabrowe, granatowe, butelkowa zieleń, śliwkę. W zasadzie każde ci pasują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka