aniber 02.12.21, 15:25 Produkt kupiony w cenie 500zł muszę wymienić na inny. Były to słuchawki. Na co wymieniłybyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosinuss Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 15:47 Ta propozycja już padła - zostawiłybyśmy słuchawki i 140 zł potraktowały jako tanią w sumie lekcję na przyszłość. ok, zapłaciłaś więcej, ale teraz będziesz zwracać słuchawki, szukać ich taniej w necie, kupisz za 500 zł coś, czego nie potrzebujesz. Parę godzin tracisz na coś bezsensownego. Koszt paliwa lub ślad węglowy, jeśli korzystasz z komunikacji miejskiej. Lepiej coś ugotuj/poćwicz/poczytaj i nie męcz innych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniber Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 15:56 Tak też pomyslalam ale...mąż ( teraz w delegacji) już robi aferę Bo on kupi przez internet w cenie 360 zl! A więc plan jest taki : 1.oddam mezowi pieniadze, 2.oklamię go, ze zwrocilam ( i wyjatkowo przyjeli! ) 3. Wymienie na cos co nie rzuca sie w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 15:59 Ciekawe,w jakich kwestiach on ciebie okłamuje... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 18:09 morekac napisała: > Zatem wymień na wibrator 100/100! Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 16:42 Wystaw na Vinted i olx trochę taniej Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 16:45 Albo na grupach FB. I dlaczego nie możesz kontynuowac tego wątku w pierwszym na ten sam temat? Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:15 >Tak też pomyslalam ale...mąż ( teraz w delegacji) już robi aferę No co za duda, a niech robi! Chciał słuchawki, dostał słuchawki. >Bo on kupi przez internet w cenie 360 zl! To niech k#^$&@a kupi, a tobie da spokój. Swoją drogą 360 na słuchawki + 500 na coś, czego nie potrzebujecie, bo byś nie pytała, to razem 860. Czyli wydaje się mu, ze oszczędzi? No cóż, klasyczny jeleń. To właśnie takich łapie się na wszelkie promocje typu: zapłać drożej i jeszcze się ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:17 No, on chyba nie wie o tej wymianie i z założenia ma się nie dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 15:57 aniber napisała: > Produkt kupiony w cenie 500zł muszę wymienić na inny. Dlaczego musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniber Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 15:59 Bo mąż robi już teraz "aferę" i bedzie mi to przez nastepnych 10 lat wypominał! A ja chcę spokoju. A więc wymienię, ukryję a mężowi oddam pieniadze i powiem, ze wyjatkowo mi zwrocili kase. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 16:39 Może prościej będzie wymienić męża? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 18:10 elenelda napisała: > Może prościej będzie wymienić męża? z pewnością zdrowiej, niż użerać się z takim palantem kolejne dziesięciolecia. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 19:26 elenelda napisała: > Może prościej będzie wymienić męża? To samo pomyślałam. Wiadomo, że 140 zł na drodze nie leży, ale żeby robić z tego aferę i wypominać partnerowi do końca życia i o jeden dzień dłużej? Zdrowiej znaleźć normalnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 16:44 Robot kuchenny. Wyciskarka wolnoobrotowa. Zegarek. Klocki lego. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 16:49 Filtry do dzbanka filtrującego. Nic więcej w media expert nie kupowałam. Tzn może kiedyś jakąś pralkę, ale drugiej nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 16:51 Po co kolejny wątek o tej samej dooopie maryni? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 17:37 na cos, co by mi sie przydalo. Skad mam wiedziec co Ci sie przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 18:06 Jak masz odkurzacz na worku, to nakupuj worków, będzie zapas na pięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 19:21 zeby tylko odkurzacz tyle przetrwal Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 18:12 Takie wątki są balsamem na moją duszę. Mimo licznych wad, czuję się w ich świetle mężem idealnym. Odpowiedz Link Zgłoś
aniber Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 18:55 Dzięki za pomysły! Worki do odkurzacza, filtry Brita, kawa kapsułkowa - jeśli bede mogla to wymienie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 19:28 Możesz też wymienić na drona dla mojego syna. Gwarantuję, że twój mąż go nie zauważy, a moje dziecko będzie szczęśliwe 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 20:43 uwazaj, bo maz to wszystko znajdzie w promocji gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
aniber Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 20:51 Chodzi o to aby zamienic te sluchawki na rzeczy codziennego uzytku, ktore wtopią się w otoczenie i mąż nie zauważy. Filtry, kawa, worki - przyda się tak czy owak. Bo gdybym wymieniła np.na nowe żelazko czy robot kuchenny - zauważyłby... Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 21:32 Ale widzisz, że Twoje odpowiedzi jasno wskazują, że Twój mąż nie reaguje prawidłowo? 140 zł to dużo kasy (no może przy tej inflacji to już nie), ale bez przesady. A z Twoich wypowiedzi, między wierszami, to jakiś strach przed mężem wyziewa. Czy jak robisz codzienne zakupy, to też się zastanawiasz czy te pomidory to może nie byłyby tańsze na bazarku? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 21:56 Kombinujesz i zupełnie tego nie rozumiem. Daj mu słuchawki i 140 PLN różnicy skoro tak musisz się rozliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 22:30 aniber napisała: > Chodzi o to aby zamienic te sluchawki na rzeczy codziennego uzytku, ktore wtopi > ą się w otoczenie i mąż nie zauważy. > Filtry, kawa, worki - przyda się tak czy owak. > Bo gdybym wymieniła np.na nowe żelazko czy robot kuchenny - zauważyłby... Patrzę i oczom nie wierzę. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniber Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 07:14 > Patrzę i oczom nie wierzę. Tak, mąż bedzie ( do konca zycia) przeżywał, ze kupilam sluchawki za 500zł. Czego wolę uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:25 Czy on jest niepełnosprawny albo chory? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:29 Mam nadzieję, że ten wątek to tak dla beki, bo jeśli nie, to jesteś ofiarą przemocy ekonomicznej. Nie wiem, czy masz tego świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:43 Też mam taką nadzieję. Ale... znałam kiedyś kobietę, której mąż nie pozwalał chodzić do fryzjera, bo on lepiej i bez wydawania kasy to robi. Tja Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 14:03 Ja niestety wierzę, że tacy są. Moja znajoma sprzed lat miała faceta, który ją tak ustawiał. Miał na wszystko najlepszy pomysł i sposób, a ona miała wykonywać polecenia. Jak jej się zdarzyło "nie wywiązać", był foch lub awantura. Kiedyś, w natłoku przedświątecznych spraw i pracy, znajoma zapomniała odebrać zamówiony prezent (dla jego, siostrenicy, dodam). Leciała po niego wieczorem po pracy, ostatniego dnia odbioru, przez pół miasta. Jej facet miał biuro tuż obok punktu odbioru tej firmy, ale prezentu nie odebrał, bo "to ona miała go odebrać, zapomniała, więc niech ma nauczkę". I ona, głupia, potem za niego wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:18 A braku tych 500 zł na koncie nie zauważy? No to jesteście chyba w miarę zamożni. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:41 aniber napisała: > Chodzi o to aby zamienic te sluchawki na rzeczy codziennego uzytku, ktore wtopi > ą się w otoczenie i mąż nie zauważy. > Filtry, kawa, worki - przyda się tak czy owak. > Bo gdybym wymieniła np.na nowe żelazko czy robot kuchenny - zauważyłby... o chryste, moj stary ma tendencje do trucia dupy, ale sam czasami daje czadu na zakupach i nie dochodzi nawet do punktu startowego twojego męża. chyba bym się wydarła raz a dobrze, tak żeby zapamiętał do końca świata, że ma nie marudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 09:08 aniber napisała: > Chodzi o to aby zamienic te sluchawki na rzeczy codziennego uzytku, ktore wtopi > ą się w otoczenie i mąż nie zauważy. > Filtry, kawa, worki - przyda się tak czy owak. > Bo gdybym wymieniła np.na nowe żelazko czy robot kuchenny - zauważyłby... Czyli jednak wibrator byłby idealny... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 20:06 Nie musisz wymieniać, to raz. Dwa - tylko Ty wiesz, czego potrzebujesz. Jak chcesz byle co, to zawsze możesz nakupić tego, co się regularnie wymienia - końcówki do szczoteczek, wkłady do maszynek do golenia, ,filtry itp. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 21:39 Chyba oba wątki wystartują w corocznym konkursie na wątek roku, jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 21:53 I pytanie powinno brzmieć: "Co mi się bardziej opłaca wymienić - słuchawki czy męża? - plizzz doradźcie"🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 22:24 Moim zdaniem zdrowiej wymienić męża. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: MediaExpert - c.d. 02.12.21, 22:30 Też się okopuję w tym obozie. Wolę droższe słuchawki niż trucie sknery przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 08:37 Pomyślałam to przy poprzednim wątku, napiszę w tym - to nie Media Expert jest twoim problemem tylko mąż. I to cholernie poważnym. Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 14:13 Dokładnie. Zaczęłabym sprawdzać możliwość zwrotu męża, a nie słuchawek Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: MediaExpert - c.d. 03.12.21, 21:09 Ja totalnie nie rozumiem, skoro słuchawki są dla męża, sam je znalazł taniej, to dlaczego ich od razu nie kupił? Za to wysłał autorkę i teraz jej truje? Niezły przemocowiec. Odpowiedz Link Zgłoś