furiatka_wariatka Re: Mam dość 26.01.22, 19:18 Jedyne co da się zrobić to dotrwać do kolejnych wyborów, pójść na nie i zagłosować. PiS wygrywa, połowa Polaków ma wywalone i nie chodzi na wybory, bo "nie ma na kogo głosować". I tym sposobem wybory wygrywa partia, która ma kilkanaście % poparcia wsrob osób uprawnionych do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Mam dość 26.01.22, 20:32 Robisz wszystko, co w twojej mocy. Jestes super. Odpowiedz Link Zgłoś
hana11 Re: Mam dość 26.01.22, 20:41 Myślę, że daje. Na efekty przyjdzie poczekać, gdy o władzy pomyśli młodsze pokolenie. Nie rewolucja, a ewolucja daje trwałe zmiany. Cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Mam dość 26.01.22, 23:33 Angazetka, wygaś trolle typu skumbrie i alicja i rób swoje. Tylko to nas może ocalić. I wspólnota, współdziałanie. I nie dać się sprowokować idiotkom, które trzymają się od wszystkiego z daleka, ale namawiają do rzucania butelkami z benzyna. Im nie zależy na Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Mam dość 26.01.22, 23:37 Kuba Wątły twierdzi, ze ma przepis (pooglądaj go na Twitterze i YouTube). Ale ja nie jestem przekonana bo w ogóle jestem przeciwna przemocy. Napisz, co o tym sądzisz. Ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Mam dość 27.01.22, 00:57 W życiu nie byłam na żadnej demonstracji, a mimo to czynnie i bezpośrednio przyczyniłam się do niedawnej zmiany przepisów w Wielkiej Brytanii. Nie podam szczegółów bo mnie wyguglacie cholery 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Mam dość 27.01.22, 01:58 Gdzieś słyszałam ostatnio ze: opozycja marnuje potencjał ludzki i się zgadzam. Tez mi się już nie chce protestować. Do nich nic nie trafia - NIC, a nie ma nikogo za kim można by iść. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Mam dość 27.01.22, 06:46 Mam podobnie. Nie ma nikogo. Na wybory chodzę by nie zagłosować na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś