Dodaj do ulubionych

Mam dość

• furiatka_wariatka Re: Mam dość 26.01.22, 19:18
      Jedyne co da się zrobić to dotrwać do kolejnych wyborów, pójść na nie i zagłosować. PiS wygrywa, połowa Polaków ma wywalone i nie chodzi na wybory, bo "nie ma na kogo głosować". I tym sposobem wybory wygrywa partia, która ma kilkanaście % poparcia wsrob osób uprawnionych do głosowania.
    • melisananosferatu Re: Mam dość 26.01.22, 20:32
      Robisz wszystko, co w twojej mocy. Jestes super.
    • hana11 Re: Mam dość 26.01.22, 20:41
      Myślę, że daje. Na efekty przyjdzie poczekać, gdy o władzy pomyśli młodsze pokolenie. Nie rewolucja, a ewolucja daje trwałe zmiany.

Cierpliwości
    • panna.nasturcja Re: Mam dość 26.01.22, 23:33
      Angazetka, wygaś trolle typu skumbrie i alicja i rób swoje. Tylko to nas może ocalić. I wspólnota, współdziałanie.
      I nie dać się sprowokować idiotkom, które trzymają się od wszystkiego z daleka, ale namawiają do rzucania butelkami z benzyna. Im nie zależy na Polsce.
    • livia.kalina Re: Mam dość 26.01.22, 23:37
      Kuba Wątły twierdzi, ze ma przepis (pooglądaj go na Twitterze i YouTube). Ale ja nie jestem przekonana bo w ogóle jestem przeciwna przemocy. Napisz, co o tym sądzisz. Ciekawa jestem.
    • sueellen Re: Mam dość 27.01.22, 00:57
      W życiu nie byłam na żadnej demonstracji, a mimo to czynnie i bezpośrednio przyczyniłam się do
      niedawnej zmiany przepisów w Wielkiej Brytanii. Nie podam szczegółów bo mnie wyguglacie cholery 😉
    • kafana Re: Mam dość 27.01.22, 01:58
      Gdzieś słyszałam ostatnio ze: opozycja marnuje potencjał ludzki i się zgadzam. Tez mi się już nie chce protestować. Do nich nic nie trafia - NIC, a nie ma nikogo za kim można by iść.
      • anilorak174 Re: Mam dość 27.01.22, 06:46
        Mam podobnie. Nie ma nikogo. Na wybory chodzę by nie zagłosować na PiS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka