Dodaj do ulubionych

Zaczynam coś nowego

10.02.22, 11:33
Jak już niektórzy wiedzą, z pracy odeszłam. Niedługo zaczynam nową, mam nadzieję, że lepszą. Ale też od jakiegoś czasu myślę, żeby odejść z forum i chyba dojrzałam do tej decyzji. Byłam tu kilkanaście lat, towarzyszyłyście mi, jak szłam na studia, jak na nich byłam i jak skończyłam, czyli przez większą część mojej dorosłości.

Ale ostatnio forum zrobiło się nieprzyjemne. Trolli nie nadążam już wygaszać. Coraz częściej robią się jatki. Zdecydowałam, że czas iść gdzie indziej.

Także, ematki, trzymajcie się. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 11:36
      Szkoda. Ale powodzenia i w pracy i w nowej internetowej przestrzeni.
    • mashcaron Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 11:38
      Powodzenia Marusiu, wszystkiego dobrego!
      • marusia_ogoniok_102 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 11:39
        Dla ciebie i zwierzyńca też! Mam nadzieję, że króliczki wrócą do bezpiecznego domku!
    • gulcia77 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 11:52
      Trzymaj się! Faktycznie, kopę lat już tu jesteśmy. Niech Ci się zawsze wiedzie jak najlepiej!
      • ajaksiowa Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 12:18
        Jak znajdziesz coś sensownego daj znać😀
    • primula.alpicola Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 12:49
      Trzymaj się marusia.
    • alpepe Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 12:53
      Chyba głupszego posta pisanego przez nie-trolla dawno nie widziałam, jakie jatki, których nie było? Na problemy z pamięcią pomoże lecytyna.
      A tak poza tym, to powodzenia i 3maj się!
      • iziula11 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 13:59
        alpepe napisała:

> Chyba głupszego posta pisanego przez nie-trolla dawno nie widziałam, jakie jatk
        > i, których nie było? Na problemy z pamięcią pomoże lecytyna.

Jakie jatki?!
        Zapomnialas zaproponowac badanie tarczycy 😉
        > A tak poza tym, to powodzenia i 3maj się!
        >
        Dołączam sie !
    • simply_z Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 13:44
      trzym sie
    • iziula11 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 13:58
      Powodzenia i trzymam kciuki za ciebie ❤🥰

No i coz, nie wracaj 🙂💋
      Na zewnatrz jest o wiele przyjemniej,idzie wiosna,ludzie zyczliwi i pomocni.
      Przutulam wirtualnie i dziekuje za twoj pobyt tu.
    • taniarada Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 14:12
      Też masz ambicję .Można swoje prywatne forum założyć jest w Twoich ustawieniach .I zaprosić swoich znajomych .W czym problem .Kobiety to honorowe zaraz uciekają.Jatki były i są bo ludzie nie dorośli do tego .Sama nawet wspomagałaś jednego faceta w chorobie tak jak i ja.I teraz mi się odpłaca gębą i nieźle trolluje .Teraz covid ludziom pomieszał w głowie .
    • turzyca Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 14:15
      Szkoda, będzie Cię tutaj brakować.
    • taniarada Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 15:17
      Myślę że nieraz tu zajrzysz Raz ,że nie brałaś udziału w nich ,a drugie zakładasz swój własny kobiecy .W czym problem .Gdybym ja zliczył ad personam od początku powstania forów GW i wtedy ,gdy funkcjonowały fora regionalne to bym się załamał .Ciekawostką jest, że ty nie znasz człowieka ,a on tak doskonale .Sporo jest tu przebierańców i takich co mają po klika nicków i parę kont.Pisząc prawie tyle lat zaliczyłem tylko jedną blokadę czasową ,bo stałych użytkowników nie banują .Ostatnio zresztą i to z powodu pewnej kobiety .I zrobił bym to jeszcze raz.Kobiety są bardzo delikatne i łatwo je zranić .I szybko dają nogę z tego powodu.Przemyśl odpocznij i wróć .Bez przesady .
      • mysz1978 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 15:33
        Jatki??? To przerzucanie się postami z krytyką i coś w rodzaju kłótni to są właśnie jatki? Może jakaś zimna jestem, ale kompletnie nie zwracam na to uwagi... W ogóle nie czytam.
        Jak jest post bezdennie głupi czyli zapewne pisany przez trolla, to też go nie czytam. W ogóle nie przejmuję się niczym co tu czytam
        • taniarada Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 15:52
          Nie za bardzo .Niektóre są chamskie .Zwłaszcza hejt .Nie wszystkie kobiety to wytrzymują .I wieją w podskokach i tyle je zobaczysz .
        • m_incubo Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 16:35
          Oczywiście wiesz z góry, że post jest bezdennie głupi, więc go nie czytasz. Bez czytania to wiesz big_grin
          • iziula11 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 17:31
            m_incubo napisała:

> Oczywiście wiesz z góry, że post jest bezdennie głupi, więc go nie czytasz. Bez
            > czytania to wiesz big_grin
            >

Posiadacze penisa tak maja,do tego wiedza lepiej i wciaz pouczaja kobiety co maja robic,myslec,czuc.
            Coz poradzisz,taki juz los tych z penisem.
            • chococaffe Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 17:43
              Posiadacze penisa tak maja,

Na szczęście w realu nie spotykam takich
    • szafireczek Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 16:29
      Wszystkiego dobrego Marusiu! Poza tym jak mawiała hrabina Grantham w Dowwnton Abbey - "Jestem kobietą (...). Mogę być tak niekonsekwentna, jak zechcę". Może więc jeszcze wrócisz...
    • ga-ti Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 16:40
      Jatki? Ostatnio nudno bardzo. Czasem trafi się wesoły troll, a raczej troll potraktowany na wesoło, który uruchomi zdolności oratorskie i poetyckie Forumek - jakaś chwila rozrywki.
      Czasem stała Forumka wrzuci posta, który wiadomo, że będzie obśmiany, no tak już jest, life wink
      A po za tym to nudno i w kółko to samo.
      Ale i tak wciąga big_grin

Powodzenia Marusia smile
    • pampelune Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 17:12
      marusia_ogoniok_102 napisała:

>
      > Także, ematki, trzymajcie się. Dzięki.

Hej, za to muszę przyznać że jak widzę wątek zakładany przez Ciebie to jestem na stówę pewna, że będzie ciekawy i bez jadu. Mam nadzieję, że jednak wrócisz, jak każda rasowa ematka tongue_out
      Proszę, wymyśl wtedy jakiś łatwy do rozszyfrowania nick, w rodzaju Ruda_102, bo ja nie rozpoznaję forumek po stylu, a będzie mi Cię brakować. Wszystkiego dobrego!
    • chococaffe Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 17:43
      Baw się dobrze!
    • nangaparbat3 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 18:13
      Też się trzymaj, niech C się wiedzie, a jak od nas odpoczniesz, może zajrzysz?
      • grey_delphinum Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 18:16
        Szkoda. Może za jakiś czas zatęsknisz?

Powodzenia!
    • no_name33 Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 18:42
      Powodzenia.

Jestem tu 13 lat i nie wiem dlaczego zaglądam tu kilkanaście razy dziennie.

Chyba lepiej mi się żyło wcześniej. Przed erą forumową. Ale nie umiem się odciąć.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Zaczynam coś nowego 10.02.22, 21:01
      A co z yym forum nie tak?
      Jestem tu od 2004 i jest inaczej ale ciekawie, teraz bardziej politycznie i światowo, wczesniej były nawalanki odnosnie dziubusi i kochanic, potem emigracyjnie.
      Lubię to miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka