larix_decidua77 17.02.22, 19:13 Możecie podrzucić jakąś komedię? Wszystko co włączam jest dołujące a potrzebuję odskoczni. Chciałabym żeby było zabawne, nie musi być na najwyższym poziomie. Dostępne: netflix, hbo, player, canal+. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agonyaunt Re: Coś śmiesznego? 17.02.22, 19:26 A rzuć jakiś tytuł, który Cię rozśmieszył, będzie łatwiej coś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: Coś śmiesznego? 17.02.22, 19:47 Boję się😄, zaraz się dowiem, że mam żenujący gust. Lepiej jak rzucicie swoje propozycje a ja sobie poczytam opisy. Potrzebuję rozrywki, nie chcę płakać na komedii dzisiaj. Czyli bardziej Kac Vegas niż O północy w Paryżu. Chociaż to drugie jest lepsze. Ale jak ktoś ma coś bardziej ambitnego , to też poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Coś śmiesznego? 17.02.22, 20:22 E, w potrzebie gust może być żenujący Może coś z Peggiem? Nie wiem czy są na platformach, ale poszukaj sobie Hot Fuzz, Shaun of the Dead. Paul - na tym płakałam ze śmiechu, to nie wiem czy chcesz Jak Kac Vegas to Harold & Kumar. Wszystko o Stevie (bo Sandra jest dobra na wszystko). Odpowiedz Link Zgłoś
mak_z_figa Re: Coś śmiesznego? 17.02.22, 20:35 Eurovision Song Contest: Historia zespołu Fire Saga. Chyba kandydował do najgorszego filmu roku ale mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
vvillovv Re: Coś śmiesznego? 17.02.22, 20:49 Juliusz www.filmweb.pl/film/Juliusz-2018-795665 Odpowiedz Link Zgłoś