Dodaj do ulubionych

Mask Singer - TVN

07.03.22, 14:21
Oglądałyście? Co sądzicie? Jedno jest pewne dla mnie: Joanna Trzepiecińska świetnie wygląda.
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 14:25
      ja bylam pewna że to zona Cezarego Żaka
      • argentea Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 15:27
        Joanna Trzepiecińska? Nie smile
        • ajaksiowa Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 15:43
          Nie poznałam jej,a taka fajna babka była🤔🤔
    • asiaiwona_1 Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 15:47
      Oglądałam. Mam mieszane uczucia. Program taki raczej pokroju "gwiazdy tańczą na lodzie" czy taki inny co skakali do wody czy jakoś tak.
      Myślę, że raczej celebrytów z pierwszych stron gazet raczej pod tymi maskami nie zobaczymy.
      • argentea Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 16:12
        No ja właśnie też mam mieszane, dlatego założyłam wątek. Najpierw, z zapowiedzi, myślałam, że to będzie coś skrajnie głupiego. Potem jednak zobaczyłam coś uroczo bajkowego i surrealistycznego w strojach uczestników. Jury też w sumie mi pasuje. Denerwuje mnie montaż - przebitki na widzów reagujących nadmiernie emocjonalnie, nieadekwatnie do sytuacji, zaśmiewanie się i zrywanie boków nie wiadomo z czego.
    • gdanskamarylka Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 16:21
      Kamińska sztuczna, zresztą podobnie jak entuzjazm publiczności. Te przebitki na widzów są słabiutkie.
      • fifiriffi Re: Mask Singer - TVN 11.03.22, 09:25
        gdanskamarylka napisała:

> Kamińska sztuczna, zresztą podobnie jak entuzjazm publiczności. Te przebitki na
        > widzów są słabiutkie.
        >
        Oj tak... to był "hit"
        🤣🤣🤣
    • megwhite25 Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 16:50
      Jak zobaczyłam Joannę Trzepiecinska zastanowiłam się czemu nagle ja wygrzebali i skąd. Od wielu lat nie słyszałam nic o niej ani o jej działalności.
      Sam program jest bardzo głupiutki . Żadnej wartości. Jak jury pytało osoby w kostiumach to odpowiedzi były bez sensu. Żadna to zabawa. Mieli dawać wskazówki a jest to tylko glupiutkie show.
      • kiddy Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 10:28
        Trzepiecińska jest znakomitą aktorką teatralną, występuje stale w Teatrze Polskim.
    • smoczy_plomien Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 16:59
      Dla mnie spoko. Idealnie absurdalne, żeby oderwać myśli od rzeczywistości. Największą słabością może być jakość "gwiazd". Tego pierwszego co odkryli to nie kojarzę zupełnie i zgadywanie takich typów nie ma zupełnie sensu.
      • mondaymorning1987 Re: Mask Singer - TVN 09.03.22, 17:41
        Grał w serialu Pajęczyna, dobry serial.
    • kanna Re: Mask Singer - TVN 07.03.22, 22:44
      Im dłużej się patrzy, tym bardziej niestrawne...
      Publiczność nagrana w innym momencie, te same przebitki "reakcji" pokazywane po parę razy. Dośc żałosne.

Detektywi - grają zbyt mocno, typy z księżyca, reakcje mocno przesadzone.

Jedyny powód, dla którego zaglądałam, to ciekawość - czyli kto pod tymi maskami jest.
      I tu kompletny samobój na sam koniec - zamiast kogoś (choć trochę ) znanego - gostek znany z tego, ze jest mężem aktorki i grał w jednym serialu! Nie rozpoznawalny z twarz ani wcale (musiałam go wygooglować).
      • argentea Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 11:11
        A kto to był?
        • kanna Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 11:24
          No proszę Cię ... właśnie napisałam, ze nie rozpoznaje. Wiec tym bardziej nie zapamiętuje :p
          • argentea Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 11:29
            A smile)))
      • megwhite25 Re: Mask Singer - TVN 11.03.22, 10:40
        Zgadzam się , gwiazdy ukryte pod kostiumami to powinna być pierwsza liga.
    • kloi0505 Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 11:21
      Celebryci, TVN i Polsat pouczają nas, że mamy nie kupować za dużo. Ale że sami produkują tony syfu na potrzeby idiotycznych programów to nie widzą. Szkoda, że ktoś to ogląda.
    • cosinuss Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 11:56
      włączyłam będąc w niedzielę u mamy. Ostatnie 10 minut. No nie da się odzobaczyć. Ktoś przebrany jak tort, jury obstawiające, ze to Gowin i tłum skandujący " zdejmij maskę". Poziom żenady wywalony w kosmos. Zbliżyliśmy się w stronę japońskich programów. Ja cosinuss wieszczę: za 3 lata tłum będzie skandował "zdejmij stanik" a za 5 "i majtki też".
      • mid.week Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 12:16
        Jest jeszcze 99 - costam, włączyłam a tam 99 dorosłych ludzi i każą im się tarzać po ziemi za piłeczkami. Ujęcia na wypięte zadki, opadnięte spodenki, na gościa który się turla, na starsza panią, która pomyka na czworakach... Do drugiej konkurencji nie dotrwałam.
    • mid.week Re: Mask Singer - TVN 08.03.22, 12:13
      Byłoby spoko gdyby nie śpiewali 🙉
    • mondaymorning1987 Re: Mask Singer - TVN 09.03.22, 17:40
      Obejrzałam, żeby skupić uwagę na czymś innym niż 👑 i ⚔️ i dla odmóżdżenia w sam raz, szkoda Banasiuka, bo dobrze zaśpiewał.
    • nowyniknik82 Re: Mask Singer - TVN 09.03.22, 21:48
      Nie lubię programów ze śpiewem, ale to jest tak kiczowate że aż mile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka