hande 10.05.22, 20:13 Chłopak 17 lat , dziewczyna 14 i rodzice, polećcie coś żeby wszyscy byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Na co do kina? 10.05.22, 20:20 Jeśli w multipleksie, to dosłownie każde może na coś innego iść. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:17 nawet mój 9ciolatek mówi, że Sonic jest, cytuję : "dla maluchów"... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Na co do kina? 10.05.22, 20:39 Ja byłam z synem na Doktorze Strange'u, ale my jesteśmy fanami Marvela. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Na co do kina? 10.05.22, 20:41 I co? Bo słyszałam, że straszniejszy niż inne marvele... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:06 Nam się podobał, ale może rzeczywiście trochę bardziej mroczny niż inne filmy. A BC w świetnej formie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:24 Wybieram się jutro Z Beniem polecam jeszcze Zwariowany świat Louisa Waina. Może obejrzeć rodzina, choć film raczej smutny, ale piękny . Benio fenomenalny. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Na co do kina? 11.05.22, 22:57 O tak, Zwariowany świat Louisa Waina też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Na co do kina? 11.05.22, 23:16 O, dzięki. Chętnie skorzystam z polecajki. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:00 Właśnie miałam napisać żeby NIE iść na Wikinga, bo jest nudny jak flaki z olejem. A już Wszystko Wszędzie Naraz omijać szerokim łukiem, rzadko zdarza mi się wyjść z kina w trakcie filmu, ale to przebiło głupotą wszystko co dotąd oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:07 koronka2012 napisała: > Właśnie miałam napisać żeby NIE iść na Wikinga, bo jest nudny jak flaki z oleje > m. Synowi sie podobało > A już Wszystko Wszędzie Naraz omijać szerokim łukiem, rzadko zdarza mi się wyj > ść z kina w trakcie filmu, ale to przebiło głupotą wszystko co dotąd oglądałam. o tak! 🙈 ten film był tak bezdennie głupi, ze w pewnym momencie rzeczywiście spełnił swoją rolę, bo aż popłakałam się ze śmiechu z powodu tego, co zobaczyłam🙈 Zupełnie nie wiem skąd te świetne recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Na co do kina? 11.05.22, 22:04 Wszystko Wszędzie Naraz jest specyficzne, ale w ogólnym rozrachunku to mi się jednak podobało. Tam była cała masa różnych smaczków, tyle że to nie jest komedia Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:28 Wiking jest okropny. Ciemny, mroczny, ponury. Jak o ludziach pierwotnych. I stanowczo za dużo wizji. Do tego Aleksander aktorsko nie dorasta do pięt braciom i ojcu. I Anna Taylor Joy w też kompletnie mnie zawiodła. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:19 Na cokolwiek co sie mamie - ktora oczywscie pojdzie z nimi, sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Na co do kina? 10.05.22, 21:23 To się chyba nie da... No chyba że jakaś francuska komedia akurat będzie, one jeszcze dają radę pogodzić wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Na co do kina? 11.05.22, 17:05 Byłam. Benio boski nawet w stanie rozkladu😄. A serio, bardzo fajna rozrywka, efekty na bogato😲 Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Na co do kina? 12.05.22, 08:13 Bawiłam się świetnie. Wizualnie super. Żałowałam, że nie byłam na 3D. Tak jak nie lubię horrorów, to tutaj te elementy grozy pasowały i były nieprzegięte. Byłam z dwójką nastolatków (14 i 15 lat). Po seansie pytałam, czy choć trochę się bali. Odpowiedzieli, ale bez większego przekonania: nieee. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Na co do kina? 11.05.22, 17:12 Jesli chlopak lubi kino akcji, dziewczyna polska komedie, a jedno z rodzicow francuska komedie, a drugi film niszowy - to sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Na co do kina? 11.05.22, 17:55 Moja córka była na Dr Strange. Teraz też wchodzi 2ga część Top Gun. Może się w kinie fajnie oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Na co do kina? 11.05.22, 20:05 ło jeżu. A za jakie grzechy taki zestaw musi isc razem do kina???? Nieźle musiały nastolaty nabroić Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Na co do kina? 11.05.22, 21:04 A może lubią się i lubią razem chodzić do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Na co do kina? 11.05.22, 23:15 ja zrozumiałam, że to para: chłopak ze swoją dziewczyną i do tego rodzice. Dziwna randka, ale ok, jeśli ktoś lubi. Jeśli to po prostu rodzeństwo + rodzice, no to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Na co do kina? 11.05.22, 21:03 Nieznośny ciężar wielkiego talentu - bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Na co do kina? 11.05.22, 22:12 Doktor Strange w multiwersum obłędu Odpowiedz Link Zgłoś