jammer1974 14.05.22, 17:14 Czy bylybyscie sklonne zdradzic meza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jammer1974 Re: Zdrada 14.05.22, 17:25 daniela34 napisała: > Partnera. Nie. Bardzo slusznie Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 14.05.22, 17:23 stephanie.plum napisała: > a co, masz jakąś ofertę? Nie, dlaczego. Z ciekawosci pytam. Bo jednak partner po 20latach moze sie troche znudzic. Choc sie go kocha i nie zamierza zmieniac za skarby swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 14.05.22, 17:33 no właśnie partner ten sam od 1994 roku pańskiego, nie zdradziłam go 20 ani 10 lat temu, teraz miałoby mi się zachcieć? :~D Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 14.05.22, 17:42 no właśnie ja też nie wiem, jakoś się żaden wart grzechu osobnik nie pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 14.05.22, 19:39 Wszystko może się znudzić. Nawet życie może się znudzić. Ale jak ktoś podjął się jakiś zobowiązań to dobrze by było ich dotrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Zdrada 14.05.22, 21:59 Byle się potem nie okazało, że ktoś przeoczył, że umowa została jednostronnie wypowiedziana przez drugą osobę Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 14.05.22, 17:25 la_bonne_cusine napisał(a): > To byłoby niezależne ode mnie 😂 Hahaha, tak troche jednak zalezne. Ale tak odrobinke Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zdrada 14.05.22, 17:23 Nie rozumiem pytania. Jak to skłonne? W sensie mam sobie zaplanować zdradę? Od tak, czy w ramach zemsty, czy też z innego powodu? Jakiego? Osobiście wierzę w umowy, więc skoro z mężem się umówiliśmy na wyłączność i ta umowa cały czas obowiązuje, to się nie zastanawiam nad taką opcją, czy byłabym skłonna zdradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 Re: Zdrada 14.05.22, 17:26 Ulec sytuacji to - nie oszukujmy sie - większość by mogla Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 14.05.22, 17:29 kaska_800 napisała: > Ulec sytuacji to - nie oszukujmy sie - większość by mogla Bravo za szczerosc! Tez mi sie tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 Re: Zdrada 14.05.22, 17:52 Dlatego ja z siebie świętej robić nie zamierzam. Wiem, że mój mąż (prawie jakby nim nie był, tylko na papierze w sumie) też,, używa" tam, gdzie żyje, więc sorry, ja nie będę rezygnować, jak mam okazję, nawet jak na początku chciałam byc zayebiscie święta i idealna Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 15.05.22, 20:30 strach pomyśleć, gdzie on tak "używa". Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 Re: Zdrada 15.05.22, 20:33 No tam, gdzie mieszka. Dobrze wiem, że święty nie jest i nie przestał uprawiać seksu, tym bardziej, że jest jak wyżej: małżeństwo bardziej na papierze, a już w ogole od dawna było nie za dobrze między nami. Więc miałby żyć jako przykładny mąż? Nie, w takich przypadkach nawet nie ma co na to liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
tenjedennick Re: Zdrada 14.05.22, 19:52 To ten "rosyjski" styl, gdzie orkowie gwałcą na Ukranie, a ich kobiety temu przyklaskują. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Zdrada 16.05.22, 01:48 Nie mów za większość tylko za siebie. Osobiście bym nie mogła i znam sporo takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zdrada 14.05.22, 17:27 Ulec to ja mogę ochocie na lody mimo diety. Do cudzego łóżka nie wpada się przypadkiem, bo tak akurat się sytuacja ułożyła. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 14.05.22, 17:30 arthwen napisał(a): > Ulec to ja mogę ochocie na lody mimo diety. Do cudzego łóżka nie wpada się przy > padkiem, bo tak akurat się sytuacja ułożyła. Lodom tez nie ulega sie przypadkiem. Tez mozna spokojnie odmowic. Pytanie co jest silniejsze, uzaleznienie od cukri czy poped sex Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zdrada 14.05.22, 17:36 Oczywiście, że można odmówić. Tym niemniej wcale nie chodzi o to czy człowiek bardziej pożąda cukru czy seksu, tylko o konsekwencje tego ulegnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Zdrada 14.05.22, 17:41 Ale te lody to zazwyczaj tu i teraz, ktos oferuje albo pogoda sprzyja. Ze zdrada to chyba wiecej gimnastyki i przemyslen. Choc moze i niektorym zdarzaja sie zdrady typu: zaoferowal, pogoda sprzyjala, ciezko bylo odmowic, no skusilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Zdrada 14.05.22, 17:47 Jednorazowe ulegnięcie lodom to jeszcze nie katastrofa i nie przekreśla efektów całej diety. Jednorazowy seks pozazwiązkowy to jednak przeważnie koniec związku. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Zdrada 14.05.22, 22:47 to zalezy czy się wyda czy nie. Zazwyczaj skok w bok jest skutkiem końca związku a nie przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zdrada 14.05.22, 23:18 Jednorazowy seks pozazwiązkowy zazwyczaj nigdy się nie wydaje i związek ma się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 14.05.22, 23:32 "Jednorazowy seks pozazwiązkowy to jednak przeważnie koniec związku." Oczywiście, że niekoniecznie. Może się w ogóle nie wydać. Może się wydać, a związek jednak przetrwa, różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Zdrada 14.05.22, 18:59 Dobrze to ujęłaś, mi sprawia satysfakcję moja silna wola Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 14.05.22, 21:37 "Lodom tez nie ulega sie przypadkiem." Heh, był tu opisywany taki co się ocknął w łazience, będąc lodem traktowany😅 Odpowiedz Link Zgłoś
hannah_weaver Re: Zdrada 15.05.22, 10:29 primula.alpicola napisała: > "Lodom tez nie ulega sie przypadkiem." > > Heh, był tu opisywany taki co się ocknął w łazience, będąc lodem traktowany😅 I to po same Pomidory 🍅🥒🍅 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Zdrada 14.05.22, 17:31 Co to znaczy skłonne? Nie, nie planuję zdadzić męża, i nie bardzo sobie wyobrażam w ogóle, bo jestem ciągle na etapie zakochania i motyli. Czy byłabym w stanie w jakichś sprzyjających okolicznosciach? Chcę myśleć, ze nie, ale tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 14.05.22, 17:39 triismegistos napisała: >Chcę myśleć, ze nie, ale tyle o sobi > e wiemy na ile nas sprawdzono. > Dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Zdrada 14.05.22, 22:48 przecież nie masz męża, żony ani nawet psa, żeby go z kotem zdradzić Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Zdrada 14.05.22, 23:50 Dmuchana też się nie liczy. Nawet ta droższa. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zdrada 16.05.22, 13:11 Zdaję się, że sama kobieta dala ci to bardzo wyraźnie do zrozumienia, ogierze 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 14.05.22, 17:37 Uważam, że zdrada to świństwo. Zawsze i w każdych okolicznościach. A ja staram się żyć przyzwoicie. Na tyle by co rano móc bez problemu spojrzeć w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Zdrada 14.05.22, 23:34 Mnie tam nie podniosła, ja mam poprzeczkę na tym samym poziomie. Zdrada to świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela1976 Re: Zdrada 15.05.22, 20:32 A gdyby mąż/partner odmawiał Ci seksu od 10 lat. Bo tak. Bo on nie ma ochoty. Bo czego żona wymaga od niego po 20 latach wspólnego życia... I gdybyś ty libido miała na normalnym poziomie i gdyby seks śnił ci się po nocach itd. borsuczyca.klusek napisała: > Uważam, że zdrada to świństwo. Zawsze i w każdych okolicznościach. A ja staram > się żyć przyzwoicie. Na tyle by co rano móc bez problemu spojrzeć w lustro. > Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 15.05.22, 20:35 Zawsze można się rozstać jeżeli małżeństwo przestało być satysfakcjonujące. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zdrada 15.05.22, 21:38 Można nie chcieć się rozstawać, ale wtedy można uzgodnić z małżonkiem, że z wyłączności się rezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zdrada 16.05.22, 19:27 No tak. Właśnie o to chodzi - wcale nie trzeba zdradzać ani się rozstawać, można się dogadać (oczywiście, o ile drugiej stronie to też będzie pasować) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 15.05.22, 21:47 "A gdyby mąż/partner odmawiał Ci seksu od 10 lat. Bo tak. Bo on nie ma ochoty. Bo czego żona wymaga od niego po 20 latach wspólnego życia... I gdybyś ty libido miała na normalnym poziomie i gdyby seks śnił ci się po nocach itd." Uznałabym to za wypowiedzenie umowy i bez żadnych wyrzutów poszukałabym kochanka, i nie, nie widziałabym powodu żeby męża, "psa ogrodnika", pytać o pozwolenie czy informować. O ile oczywiście istniałyby powody dla których chciałabym, mimo braku satysfakcji seksualnej, trwania tego małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Zdrada 16.05.22, 10:46 Jeszcze bardziej Cie lubie Borsuczku! Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Zdrada 14.05.22, 17:46 Tak, gdybym miała innego męża to bym go zdradziła z obecnym Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Zdrada 14.05.22, 17:48 Nie, sprawdzone było, nie uległam, przyrzekałam, panuję nad swoją biologią Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Zdrada 14.05.22, 17:49 Nigdy. Jestem wręcz patologicznie monogamiczna 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Zdrada 14.05.22, 17:54 Oczywiście, że nie. Jestem zbyt leniwa, żeby komplikować sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Zdrada 14.05.22, 18:41 Nie, absolutnie. Gdybym trafiła na osobnika, który pociągałby mnie do tego stopnia, że miałabym chęć zdradzić wiałabym gdzie pieprz rośnie. Za dużo się naoglądałam rozpadów udanych małżeństw tylko dlatego, że ktoś się skusił na skok w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Zdrada 14.05.22, 23:37 Ja też. Wiałabym. Wybacz, że popsuję powagę oświadczenia, ale skojarzyło mi się to z pewną popularną piosenką: A gdybym chciał cię zjeść - to co byś powiedziała? A ugryźć gdybym chciał, czy coś byś przeciw miała? Wiałabym...wiałabym...wiałabym...wiała.... A na poważnie - no, wiałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Zdrada 14.05.22, 18:50 Nie, nie potrafię sobie wyobrazić siebie zdradzającej. I mam nadzieję, że mi się to nie zmieni, pod wpływem żadnych okoliczności z przyszłości, bo jednak zdrada nie jest ok, i fatalnie bym się z tym czuła. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Zdrada 14.05.22, 18:50 Nie, ale też mam taką jakość kontaktu, że serio nie wyobrażam sobie lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Zdrada 14.05.22, 18:50 W wieku 50 lat rozwalić sobie wygodny związek? Dziękuję, ale nie. Przed ślubem testowałam do wypęku, sama namiętność mi nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Zdrada 14.05.22, 18:51 Odmówiłam. Ale póki cokolwiek czuję do faceta, nie umiem nawet flirtować z innymi. Wolę czyste układy, rozstanie, jak nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zdrada 14.05.22, 19:44 Co to w ogole za pytanie - od dawna wiadomo,że ematka jakżona cezara. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 14.05.22, 21:39 Skłonna..? Nie, nie planuję, ale głowy nie dam, gdyby coś. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 14.05.22, 22:09 Tak, z Jaredem Leto, Nikolajem Lie Kaasem i Wolodymyrem Zelenskim. Partner wie, zgodził się. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Zdrada 14.05.22, 22:13 No, do Zelenskiego ustawiła się już pokaźna kolejka więc mogłabyś się nie dopchać 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 14.05.22, 22:16 Dlatego zacznę od Lie Kaasa, najmniej znany Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 15.05.22, 00:58 homohominilupus napisała: > No, do Zelenskiego ustawiła się już pokaźna kolejka więc mogłabyś się nie dopc > hać 😅 Potwierdzam. Tez w niej stoje. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 15.05.22, 10:04 No wiem, terminy odleglejsze niż na operację na NFZ 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Zdrada 15.05.22, 10:07 Ale wiesz że jest specjalna pula miejsc dla mówiących po ukraińsku? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Zdrada 15.05.22, 17:53 g.r.uu napisała: > Ja znam a Wy jak chcecie :p Ej gru, nie tylko Ty masz słabość do facetów w mundurze, wiesz? Zajmij mi miejsce w kolejce ładnie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 15.05.22, 20:25 a to w pościeli trzeba wykazać się elokwencją? coś tam umiem po ukraińsku, w razie czego. no i nie wiem, czy Zełenskiego pierwszym językiem nie jest jednak rosyjski (proszę mi się tu nie oburzać, normalna rzecz że są Ukraińcy rosyjskojęzyczni, mam takich w domu!) Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 15.05.22, 20:32 Ja po rosyjsku też niet, ale Zelenski po angielsku trochę gada, ja też, a jak nie, to zostaje badi lengłydż. 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Zdrada 15.05.22, 20:41 Rosyjski też znam :p Miałam na myśli premię za postawę patriotyczną Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Zdrada 15.05.22, 10:18 Prawdę mówiąc gdyby mąż zdradził mnie z Żeleńskim nie robiłabym mu wyrzutów 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 15.05.22, 10:22 Ja byłabym zazdrosna, bynamniej nie o swojego faceta. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 15.05.22, 12:58 martini.n napisała: > Ja byłabym zazdrosna, bynamniej nie o swojego faceta. 😁 Hahaha. To zupelnie jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Zdrada 15.05.22, 12:57 triismegistos napisała: > Prawdę mówiąc gdyby mąż zdradził mnie z Żeleńskim nie robiłabym mu wyrzutów 🙄 Ja chyba tez. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zdrada 15.05.22, 15:07 Bogowie, co wy macie z tym Zelenskim? Ja rozumiem, że facet stanął na wysokości zadania, że stał się pewnym symbolem, ale nadal ni hu hu mnie w żaden sposób nie pociąga, tym bardziej, że go przecież nie znam, a z fascynacji chłopcami z plakatów wyrosłam jakieś 20-25 lat temu... W każdym razie miejsca w kolejce wam przynajmniej nie zajmuję, bo stać w niej nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 15.05.22, 17:56 Ale przecież nie ma obowiązku, żeby cię Zelenski pociągał Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 15.05.22, 20:21 ciiiicho, ja się też zapisuję na listę społeczną do Zełenskiego, ale mój ślubny nie może wiedzieć, bo jeszcze zechciałby wbić się na trójkącik, a ja jednak wolę tete a tete... :~) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zdrada 15.05.22, 20:22 ale wiesz ze bedziesz o głowę wyższa? rozpatrzylas juz odpowiednie pozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 15.05.22, 20:26 ale ja przecież nie muszę stać na baczność? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zdrada 15.05.22, 20:30 a jak zagniesz kolana to się dopasuje 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 15.05.22, 20:43 ja to w ogóle giętka jestem, ale wiesz, co. jak tę giętkość lubię wykorzystywać, to moja prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zdrada 15.05.22, 20:40 fakt... no ale litości, daj popuścić wodza fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 15.05.22, 20:43 No nie wiem dla mnie wizja trójkąta z dwoma facetami jest 🤢🤢🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Zdrada 15.05.22, 21:08 borsuczyca.klusek napisała: > No nie wiem dla mnie wizja trójkąta z dwoma facetami jest 🤢🤢🤢 > A wiesz ze dla mnie nawet nie? Prędzej z dwoma facetami niż z kobietą i facetem, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 15.05.22, 21:14 To ja zdecydowanie biorę drugą kobietę i faceta 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zdrada 15.05.22, 21:22 Klusek, jestes bi, podobają Ci się kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 15.05.22, 21:26 Bywalec i myślisz, że akurat tobie się będę zwierzać? 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Zdrada 15.05.22, 21:39 Ja też wolałabym dwóch facetów. Kobiety potrafia mi się podobać, ale nie seksualnie. I w mojej fantawersji to wygląda tak, ze obsługujemy sie nawzajem, więc taka podwójna obsługa calkiem spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 Re: Zdrada 15.05.22, 21:17 borsuczyca.klusek napisała: > No nie wiem dla mnie wizja trójkąta z dwoma facetami jest 🤢🤢🤢 > Dlaczego to dla Ciebie opcja po,, moim trupie"? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zdrada 15.05.22, 21:22 Głównie ze względu na wizję konieczności obsługi dwóch 🍌 🙄 Gdyby zajęli się między sobą a ja bym mogła poleżeć i popatrzeć to w sumie czemu nie 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zdrada 15.05.22, 21:29 A ja jestem hetero ale jeśli by to miało być raz w życiu to mógłbym spróbować zarówno KKM jak i MMK 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zdrada 15.05.22, 22:00 Zmywarka by nie brała udziału w takim trójkącie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 15.05.22, 21:52 Ależ coś Ty! To oni obsługiwaliby Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 16.05.22, 07:54 borsuczyca.klusek napisała: > Też niedobrze 🙄 > Nie dogodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zdrada 15.05.22, 21:50 borsuczyca.klusek napisała: > No nie wiem dla mnie wizja trójkąta z dwoma facetami jest 🤢🤢 Dla Ciebie to wszystko jest "zboczeństwo"🙄 > Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Zdrada 14.05.22, 22:51 jammer1974 napisała: > Czy bylybyscie sklonne zdradzic meza? Tak, kiedyś to zrobiłam. Teraz przy obecnym nie mam takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś