kot_filemon88 31.05.22, 09:36 Jaka jest wasza ulubiona partia ciała i którą lubicie trenować? Moja to chyba kostki i ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:43 zeby sie lepiej czuc, zeby latwiej zyc i zeby ladniej wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:44 A ja się jest z siebie zadowoloną? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:49 zadowolenie z siebie nie wyklucza lepszego samopocucia i latwiejszego zycia. Mnie serio zbudowanie miesni w barkach, plecach i klatce piersiowej znacznie ulatwilo zycie. Mialam np takie jedno bolesne miejsce w barkach i napiecie zniknelo. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:57 Może, jak się nie miało wcześniej mięśni... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 10:01 No wiesz, nie da sie nie miec miesni barkow. Mozna je wzmocnic, rozbudowac. U mnie bylo jakies stale napiecie, ktore spowodowalo wlasnie to miejsce - taki punkt twardy jak ze stali. Ok, bolesne to nie bylo, to po prostu bylo i jak mi sie nie chcialo isc do roboty, to szlam do lekarza i mowilam, ze mnie o tu boli i pokazywalam. I dziwna rzecz - posylali mnie na masaze, a zaden lekarz, nawet moj wysportowany ortopoda, nie poslal mnie na trening. Miejsce zniklo w kazdym razie na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Ulubiona partia ciała 02.06.22, 05:58 nicknanowyrok napisała: > A ja się jest z siebie zadowoloną? Zadowolony raczej .😊 Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:42 Barki, moze dlatego ze mialam b slabe miesnie barkow wczesniej. I w zyciu bym nie przypuszczala, ze ak latwo mi pojdzie. A teraz niektore koszule sa seksownie przyciasne, szczegolnie kiedy sie pochylam albo przyciagam rece do klatki piersiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:46 Jak się nie wstydzisz, to może wstaw zdjęcie, myślę że barki to ważna część ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:50 ok, jak mi ladne wyjdzie. Bo tu fajne zdjecia, a ja w robieniu sobie zdjec jestem b slaba Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:42 Jak się trenuje kostki??? Lubię swoje nogi, zarówno uda i łydki które fajnie wyglądają dzięki bieganiu. I stopy też mam ładne ale ich nie trenuję 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:46 Wpiszę się w modę na ćwiczenia i zacznę ćwiczyć mój ulubiony drugi palec prawej nogi, bo mi ostatnio drętwieje Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 09:48 Ja to nawet lubie cwiczenia na brzuch, ten bol cos w sobie ma Za to rece mam slabe i nie lubie ich cwiczyc, bo wtedy sie przekonuje jak sa slabe... takie bledne kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 10:02 A jak ćwiczysz ręce? A w zasadzie moim pytaniem jest czy taśma może zastąpić ciężarki Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 10:05 Pojecia nie mam. Ja to robie biedapompki i malymi ciezarkami macham, tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:39 > A jak ćwiczysz ręce? A w zasadzie moim pytaniem jest czy taśma może zastąpić ciężarki Może zastąpić. W ogóle, ani ciut ciut nie potrzebujesz ciężarków by mięśnie zbudować. I nic nie buduje mięśni tak ładnie, jak pompki (i ich wariacje), drążek i setki różnych planków Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ulubiona partia ciała 01.06.22, 18:46 Dzięki. I tak trudno mi się zebrać, a tasmę można wrzucić do walizki, a ciężarki...cóż Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 10:09 Ja to najbardziej lubię ćwiczyć dłonie (niekoniecznie w ojczyzny obronie) I dlatego tylko tę część ciała ćwiczę. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 10:09 nogi plecy ramiona - ale tylko gdy pływam bebzon chętnie bym komuś oddała, żeby potrenował za mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 10:58 Ramiona, matko jakie mam piekne mięsnie, nie moge się napatrzyć znowu patrzę, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 13:31 Ryzykowne, zaraz sie dowiem, ze wcale nie sa cudne, a jeszcze mam nieugruntowany, świeży zachwyt, po latach kompleksów, jeszcze nie czas na upublicznianie bicków. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 14:06 Ja trenuję wyłącznie te nieulubione partie. Po co trenować doskonałość? Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:13 Płuca i serce. Najbardziej lubię biegać 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:15 mózg, może między innymi dlatego, że go nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:20 Pośladki - lubię małe ale wytrenowane dupki. I przerwa między udami ma być ... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:28 ja bym chciala miec inny umysl, scisly. Chcialabym skonczyc astrofizyke i badac komety, ostatnio czytalam b ciekawy wywiad o tym, co wyrabiaja komety. I czesto nie wiadomo tez dlaczego. Mniej skromne marzenie to jeden dzien rozumiec matme i wiedziec, jakie to uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:50 Ja bardzo lubie moje nogi, ale ich specjalnie nie trenuje A trenowac lubie brzuch i posladki, bo uwielbiam jak mnie bola po treningu (mam wtedy przy kazdym ruchu swiadomosc dobrze wykonanej pracy ) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Ulubiona partia ciała 31.05.22, 16:54 ramiona/ręce ..jako ta najpróżniejsza nawet się pochwale, bo te widoczne mięsnie to efekt mojej pracy, a nie dar od losu podciągam się na drążku+ hantle Odpowiedz Link Zgłoś