znowu.to.samo 31.05.22, 20:05 Pani już chyba zarzuciła Dąbrowską Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkanienaturalnie Re: Karoliny Szostak jojo 31.05.22, 20:17 Ja tam nic nie widzę. Ma taką sylwetkę, że niby nie wygląda super szczupło, jednak ładna twarz rekompensuje większe wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Karoliny Szostak jojo 31.05.22, 20:18 W sumie to w tym rozmiarze też nieźle wygląda. Był moment że już za dużo schudła i źle wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Karoliny Szostak jojo 31.05.22, 21:59 O, wreszcie wiem, jak wyglądają te plastry po masażu kobido Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Karoliny Szostak jojo 31.05.22, 22:33 Ale raczej mało kto chodzi w tym po ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Karoliny Szostak jojo 01.06.22, 09:10 znowu.to.samo napisała: > Ale raczej mało kto chodzi w tym po ulicy > Rekomendują, aby mieć je na twarzy min 6h, wiec choćby dojście do samochodu to już „chodzenie w tym po ulicy” Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Karoliny Szostak jojo 31.05.22, 22:52 Ja nadal się dziwuję...w jakim celu te taśmy po masażu? .ani razU nie wyszłam z gabinetu z plastrami....To mnie w jajo zrobiono czy ki pierun ?? Gabinet masażu bardzo profesjonalny....🙄🤔😳 Odpowiedz Link Zgłoś