Dodaj do ulubionych

Milion dolarów

06.06.22, 10:55
Tak chciałam wyglądać w najbliższą sobotę. Wesele, dawno nie widziana rodzina, ja lżejsza o prawie 10kilo. Wymarzona kiecka wisi w szafie, wszystko dopięte na ostatni guzik. I wczoraj poszłam na rower.... I zjaralam się na raka jak pracownik budowy (w sensie nierówno). Kiecka na jedno ramię, a spod spodu wyziera biało czerwone ciało. Jakbym koszulkę miała na sobie. Rany boskie co robić drogie bravo! Solarium? Żeby to się choć trochę podrownalo? Samoopalacz? Będzie jeszcze gorzej. No dramat
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Milion dolarów 06.06.22, 11:00
      Do soboty to zblednie i ma szansę niezle wygladac. Nie kombinowałabym ani z solarium ani z samoopalaczem.
      Kup piankę panthenol i/lub aloesową Equilibrę i smaruj ze trzy razy dziennie.
    • zuzanna_a Re: Milion dolarów 06.06.22, 11:04
      A widzisz, los czuwa nad Panną Młodą, że jednak ona będzie wyglądać jak milion big_grin

A tak serio, chyba samoopalacz na to co nietknięte, resztę skóry smarować tymi wszystkimi specyfikami na oparzenia, dodatkowo potem jakiś puder na to co najbardziej czerwone, ale i tak sie nastaw że szału nie będzie.

Z Solarium bym nie ryzykowała. Solarium nie opali cię na raka, więc to się nie wyrówna, a musiałabyś perfekcyjnie przykryć to co już spalone, żeby nie wyjść z poparzeniami II stopnia więc generalnie nastawiałabym się na inną kieckę, która zakryje to coś zepsuła tongue_out
    • daniela34 Re: Milion dolarów 06.06.22, 11:27
      Smaruj się środkami na oparzenia to do soboty przestaniesz być czerwona. Solarium to kiepski pomysł, zostaw już tę biedną skórę. Ewentualnie pod koniec tygodnia oceń kolor i wtedy próbuj z jakimś specyfikiem brązującym. A jak nie to zmiana sukienki/szal strategiczny udrapowany 🙃
    • pyza-wedrowniczka Re: Milion dolarów 06.06.22, 11:32
      A może spróbować wyrównać to rajstopami w sprayu? Nie próbowałam na inne części ciała, ale one pokrywają całą powierzchnię i trochę wyrównają różnice.
    • cisco1800 Re: Milion dolarów 06.06.22, 11:49
      Z kiecki nie zrezygnuje, bo wszystkie za duże big_grin pozostaje chyba szal i czekanie aż towarzystwo zamroczy się szampanem big_grin mam jakiś fluid CC do ciała, może to dobry pomysł. Niech tylko trochę ten rąk zejdzie to wypróbuję
      • kk345 Re: Milion dolarów 06.06.22, 14:37
        A opalanie natryskowe ci tego nie wyrówna?
        • cisco1800 Re: Milion dolarów 06.06.22, 22:48
          A nie wiem. Nigdy nie próbowałam. Boję się że już wogóle zepsuje
          • 3-mamuska Re: Milion dolarów 06.06.22, 22:57
            cisco1800 napisał(a):

> A nie wiem. Nigdy nie próbowałam. Boję się że już wogóle zepsuje

Szybciej samoopalacz zepsuje, niż opalanie natryskowe tylko musisz dobra wybrać z dobrymi opiniami.
    • heca7 Re: Milion dolarów 06.06.22, 14:39
      Teraz nie mówi się milion dolarów tylko jak kanister benzyny wink tongue_out
      A tak poważnie to panthenol i do soboty zblednie.
      • dominika9933 Re: Milion dolarów 06.06.22, 17:36
        Do soboty się wyrówna. Odradzam solarium, choć ja przed wakacjami chadzam, o zgrozo, i opalanie natryskowe. Będziesz wyglądać jak milion, dowolnej walutysmile. Miłej zabawy.
    • mama-ola Re: Milion dolarów 06.06.22, 19:04
      Przecież do soboty to kupa czasu, na pewno czerwone zblednie. Oby tylko skóra nie zaczęła Ci schodzić. A światło w sali weselnej i tak będzie takie, że wszystko wyda się inne.
    • hrabina_niczyja Re: Milion dolarów 06.06.22, 19:22
      Opalanie natryskowe.
      • dominika9933 Re: Milion dolarów 06.06.22, 20:20
        Nie, nie chodź na opalanie natryskowe.
        • cisco1800 Re: Milion dolarów 06.06.22, 22:51
          Opalanie natryskowe kojarzy mi się ze sceną z Friendsow, kiedy próbował tego Ross 🤣
          • dominika9933 Re: Milion dolarów 06.06.22, 22:54
            Naprawdę, odradzam. I wiem co mówię.
            • cisco1800 Re: Milion dolarów 06.06.22, 23:12
              A możesz rozwinąć?
        • hrabina_niczyja Re: Milion dolarów 06.06.22, 23:41
          A czemu? Ja czasami korzystam i nie narzekam. Szybki i dość zdrowy sposób na opaleniznę.
    • taki-sobie-nick Re: Milion dolarów 06.06.22, 23:15
      Phi, myślałam, że jest do wygrania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka