Dodaj do ulubionych

portale randkowe

15.06.22, 21:01
kur...ie oszustwo i nie piszę o tinderze czy innych darmowych.
Dlaczego jest tak mało informacji w sieci , przecież to świetny materiał na artykuł.
Randki sms za grubą kasę. Prymitywne naciąganie niewykształconych inceli...chore i bez serca.
Obserwuj wątek
    • kasiaakasiaa Re: portale randkowe 15.06.22, 21:02
      zafascynował mnie ten temat i tego jak ludzie są w stanie płącic grubą kasę setki czasem tysiace zł/miesiąc żeby poczatować z nierealnym loginem.
    • tanebo001 Re: portale randkowe 15.06.22, 21:46
      To pikuś. Ciesz się że nie trafiłaś do szkoły uwodzenia. On skrzywiają facetom psychikę.
      • borsuczyca.klusek Re: portale randkowe 15.06.22, 21:52
        Opowiedz nam o swoich doświadczeniach 🙄
        • tanebo001 Re: portale randkowe 16.06.22, 00:02
          Tak nisko jeszcze nie upadłem. Ale w czym rzecz. Jest popyt jest podaż. Jest ogromny popyt kiepskiej jakości mężczyzna na kobiety. Pojawili się więc tacy którzy zapełnili tą lukę. Teraz na youtube jest tego tylko co dziewczyn kręcących tyłkiem. Cała masa obleśnych typów robiących kasę na desperatach. Obejrzałem kiedyś sławny filmik Gargamela - mówiono o nim nawet poza you tubem. Zauważcie że film jest sprzed 3 lat a ostatni komentarz sprzed 2 dni

• snajper55 Re: portale randkowe 16.06.22, 00:01
      kasiaakasiaa napisała:

> kur...ie oszustwo i nie piszę o tinderze czy innych darmowych.
      > Dlaczego jest tak mało informacji w sieci , przecież to świetny materiał na art
      > ykuł.
      > Randki sms za grubą kasę. Prymitywne naciąganie niewykształconych inceli...chor
      > e i bez serca.

No nie wiem. Mój znajomy po rozwodzie poznał na takim portalu kobietę, mieszkają razem, wyglądają na szczęśliwych.

S.
      • kasiaakasiaa Re: portale randkowe 20.06.22, 12:31
        na tych płatnych sms-owych za 5zeta za wiadomość.
        Przeciez to sciema , zwykłą praca konsultantek odpisujących na wypociny inceli
        • snajper55 Re: portale randkowe 20.06.22, 12:37
          kasiaakasiaa napisała:

> na tych płatnych sms-owych za 5zeta za wiadomość.
          > Przeciez to sciema , zwykłą praca konsultantek odpisujących na wypociny inceli

I konsultanci odpisujący na wypociny incelek?

S.
        • ritual2019 Re: portale randkowe 20.06.22, 12:40
          Nawet nie wiem o czym ty piszesz. Jakie platne smsy?
          • tanebo001 Re: portale randkowe 20.06.22, 13:03
            pewnie chodzi o erodate.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka