krwawy.lolo 02.07.22, 12:47 mnie napadł. Jakimś cudem wlazł mi na nogę. Zdrapałem go z łydki, oślizgłej po nim, fuj! Czy ślimaki, jak psy, kopulują z odnóżami ludzkimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 13:51 Jak w starym dowcipie o mrówkach idących przez pustynię. Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 13:06 krwawy.lolo napisał: > Jakimś cudem wlazł mi na nogę. Musiał być bardzo szybki. Albo ty spałeś po promilach. > Czy ślimaki, jak psy, kopulują z odnóżami ludzkimi? Nie. Ten ślimak zmierzał po twojej nodze do najbliższego otworu nadającego się do kopulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 14:02 A na dodatek jakaś gadzina zderzyła się ze mną i użarła oczywiście. Na szczęście nie posiadam alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 17:35 Nie kopulują z odnóżami ludzkimi za to żrą padlinę więc ten tego. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 18:07 Miałem zamiar napisać coś obrzydliwego ale się powstrzymałem. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 18:50 Ja myślę, że juz za późno, co się stało, to się nie odstanie. Urosną Ci takie purchle na nodze, potem bedzie trochę bólu i zostaniesz tatusiem. Oby nie były podobne do mamusi... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 18:56 Znaczy, skoro zostałem wydymany przez ślimaka, jestem potencjalną mamusią? Czy może jedynie moja noga? Jeżeli dziecko będzie podobne do nogi ... Gubię się trochę w tej genetyce. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 19:19 przetrzyj czosnkiem i zaaplikuj cieciorke (to cieciorka byla ?), powinno pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 19:27 Ślimaki o strasznie lewackie stworzenia i pojęcie plci traktują bardzo płynnie. Więc tak, jak najbardziej możesz zostać mamusią. To może być ciekawy eksperyment - kudłaty bejbi slimak... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 19:35 Będę sobie musiał kupić test w aptece. A jak mi się zrobi gula pójdę na USG. Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Ślimak bezdomny 02.07.22, 19:40 krwawy.lolo napisał: > Będę sobie musiał kupić test w aptece. Co się będziesz wykosztowywał na testy. Poczekaj na okres. Jeśli się nie pojawi to znaczy że jesteś w błogosławionym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś