Dodaj do ulubionych

Z dobrego serca polecam

27.08.22, 11:06
Chcę się odwdzięczyć za tyle trafnych porad kosmetycznych. Zrobiłam sobie zaffiro, kilka dni temu. Owal się zarysował wyraźnie, nie mówię już o skokowej różnicy w wyglądzie szyi. Spodziewałam się efektu, ale nie takiego.
Obserwuj wątek
    • swiecaca Re: Z dobrego serca polecam 27.08.22, 11:20
      a co to? czy boli i ile kosztuje?
      • extereso Re: Z dobrego serca polecam 27.08.22, 11:37
        Nie boli, kosztuje ok 1200 ( twarz, szyja, dekolt). Poczytaj co to, szybciej będzie 😊
        • taje Re: Z dobrego serca polecam 27.08.22, 12:01
          O, widzisz efekty już po kilku dniach? To rzeczywiście nieźle.

Ja 5 dni temu miałam Morpheus8 (rodzaj radiofrekwencji mikroigłowej) i koloryt skóry faktycznie ładny ale zmian w owalu póki co nie widzę. Bolało jak cholera, nawet z maścią znieczulającą.
          • extereso Re: Z dobrego serca polecam 27.08.22, 12:06
            Może po miesiącu jeszcze porównamy, jak będziemy pamiętać. Pani mówiła, że efekty u niektórych są od razu u niektórych po miesiącu. Ja się nie mogę napatrzeć, zwłaszcza na szyję i dekolt, ale na twarzy też wyraźna różnica.
    • mayaalex Re: Z dobrego serca polecam 27.08.22, 16:58
      Ja moge bardzo polecic profhilo. To nie jest tradycyjny wypelniacz wiec nie daje efektu napompowania twarzy czymkolwiek, ale wyglada sie lepiej.
      • extereso Re: Z dobrego serca polecam 27.08.22, 17:04
        Ja wszystko jeszcze uzależniam od możliwości używania sauny po.
    • n-ell Re: Z dobrego serca polecam 28.08.22, 12:19
      exterso, a polecisz miejsce?
      • extereso Re: Z dobrego serca polecam 28.08.22, 12:29
        Ja byłam w Ciechocinku, podczas pobytu, który się właśnie kończy. Trafiłam jeszcze na jakąś promocję, więc robiono mi jeszcze inne zabiegi. Salon na 700 lecia. Myślę, że zimą powtórzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka