xantostrephomonas 26.09.22, 17:52 Jak w tytule. Nigdy nie miałam takowej i jestem zielona w kwestii na co zwracać uwagę. Chce używać do robienia fal bardziej niż do prostowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritual2019 Re: polećcie prostownicę do włosów 26.09.22, 18:34 Dyson corrale- mam, jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: polećcie prostownicę do włosów 26.09.22, 21:44 Używasz do prostowania? Czy niszczy włosy, czy za taką cenę jakąś magia temu zapobiega? Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: polećcie prostownicę do włosów 27.09.22, 07:02 Uzywam do prostowania, krecenia, robie fale. Nie niszczy wlosow, przecienie, wygladaja po jej uzyciu zdrowo, maja polysk. Jak dla mnie jest warta swojej ceny i juz innej bym nie chcia. Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: polećcie prostownicę do włosów 27.09.22, 07:16 Kurczę, waham się czy ją kupić, czy airwrap. Mam zakodowany straszny lęk przed prostownicą a z drugiej strony rano mam mało czasu a włosy mi odstają w każdą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: polećcie prostownicę do włosów 27.09.22, 07:30 Ja za chwile bede jej uzywac. Nie wiem skad lek przed prostownica. Ta zreszta faktycznie jest inna, mam porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xantostrephomonas Re: polećcie prostownicę do włosów 26.09.22, 19:45 A coś nie o bardziej budżetowego😂 tak do 500 zł.... Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.pole Re: polećcie prostownicę do włosów 27.09.22, 08:18 xantostrephomonas napisał(a): > A coś nie o bardziej budżetowego😂 tak do 500 zł.... Parowa Babyliss Steam Shine Styler ( ale możesz używać bez pary) Płytki są chyba najszersze bo 39mm, zaokrąglona metalowa obudowa płytek do lokowania, grzebień do prostowania. I uwaga cena około 350 zł - jeśli się nie mylę. Przerabiałam Remingtony ale za każdym razem ciągnęły (przypalały) mi włosy. Miałam też droższą z Phillipsa z funkcją nawilżania ale zepsuła się bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: polećcie prostownicę do włosów 26.09.22, 20:03 Remington sleek&curl S6500 Klasyczny model od lat na rynku,z zaokrąglonymi płytkami specjalnie do robienia fal. Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: polećcie prostownicę do włosów 26.09.22, 23:14 O, podepnę się bo tez chciałam kupić ostatnio. Zastanawiałam się nad prostownicą parową, ma ktoś? Mój budżet tez dysona nie uniesie Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.pole Re: polećcie prostownicę do włosów 27.09.22, 08:21 Mam. Babyliss ( tj wyżej napisałam). Sprawdza się. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: polećcie prostownicę do włosów 27.09.22, 08:01 Ja od lat mam tanią prostownicę Babyliss z ceramicznymi płytkami i jestem z niej zadowolona. Mogłaby się popsuć to bym wymieniła na model do prostowania i kręcenia loków, ale jest nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś