iza232 04.10.22, 23:02 Do cery tłustej. Lekki, matujący i najlepiej że średniej półki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dni_minione Re: Naprawdę DOBRY krem bb 04.10.22, 23:27 A CC też może być? Bourjois CC jest świetny, używam już z 7 lat, ale coś poznikał z półek ostatnio, nie wiem czy nie wycofują Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 05.10.22, 07:14 Mówisz o tym w beżowej tubce? Niestety wycofali, a szkoda bo mi pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Naprawdę DOBRY krem bb 05.10.22, 10:17 dni_minione napisała: > A CC też może być? Bourjois CC jest świetny, używam już z 7 lat, ale coś poznik > ał z półek ostatnio, nie wiem czy nie wycofują Tez go uwielbiam, a nie ma go już w drogeriach😓 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Naprawdę DOBRY krem bb 05.10.22, 12:52 dni_minione napisała: > A CC też może być? Bourjois CC jest świetny, używam już z 7 lat, ale coś poznik > ał z półek ostatnio, nie wiem czy nie wycofują Tez go uwielbiam, a nie ma go już w drogeriach😓 Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Naprawdę DOBRY krem bb 05.10.22, 08:32 Nie używam wiec i nie mam co polecić, ale mogę odradzić. Nie daj sie nabrać na nachalny marketing pat&rub, to coś jak farba olejna na twarzy. Najgorszy kosmetyk w moim życiu chyba Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: Naprawdę DOBRY krem bb 05.10.22, 08:41 polecam Eveline, Royal Snail krem BB z filtrem SPF 10 przeciw niedoskonałościom tylko ten stary, w złotej tubce, kupiłam kiedyś zupełnie przypadkowo i zostałam przy nim na długie miesiące wyszła teraz jakaś nowość Eveline BB, w tubce bladoróżowej - tej nie znam, więc nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: Naprawdę DOBRY krem bb 05.10.22, 10:26 CC Hean . Świetny. Fajnie kryje, dobrze nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 14.01.23, 15:12 Kupiłam kiedyś skuszona dobrymi opiniami, ale na mojej twarzy jest jak tynk. Uwydatnia każdego pora, każdą mini zmarszczkę, zbiera się w zagłębieniach i nie"pracuje" z twarzą, pękajak tynk dosłownie. I konsystencję ma jakąś tępą. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 06.10.22, 15:21 No właśnie. Piszecie o starych wersjach, które były udane i poznikały. Mnie spotkało właśnie to samo. Parę lat używałam bb Garniera 5 w 1. Dobrze służył mojej skórze, był idealny, dobry cenowo i ogólnie dostępny. Jego nowa wersja jest nieudana, dlatego szukam czegoś całkiem innego. Dlaczego zmieniają na gorsze coś, co jest dobre?? Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora40 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 06.10.22, 15:37 Ja używam bb z bidermy. Ale on nie matuje, musiałabyś czymś przypudrować. Ja mam alergiczna skórę a ten mnie nie uczula i nie zapycha. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 13.01.23, 18:55 A ktoś zna: Eveline, Better Than Perfect, Moisturizing & Covering Foundation (Nawilżająco-kryjący podkład). Szukam czegoś, przyzwyczajona do Max Factor, Lasting Performance Make - Up, ale chciałabym zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Naprawdę DOBRY krem bb 13.01.23, 20:42 Better Than Perfect robi mocno pudrowe wykończenie i taki trochę tępy mat. Podkreśla też suche skórki. Przy cerze mieszanej, ze strefą T to kiepski wybór, nos się wyświeca dość szybko. Za to policzki i reszta wygląda jak pustynia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 15.01.23, 20:11 Hmmm, ten max factor jednak nic takiego nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
calmdown Re: Naprawdę DOBRY krem bb 14.01.23, 09:12 Również mój ulubiony, ale innych nie próbowałam 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Naprawdę DOBRY krem bb 15.01.23, 20:07 Missha ma bardzo dziwne kolory, wyraźnie na rynek azjatycki. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_up Re: Naprawdę DOBRY krem bb 15.01.23, 20:09 Ja uwielbiam, on nieczęsto jakoś przesadnie kryjący wiec fajnie się wtapia w skore Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Naprawdę DOBRY krem bb 15.01.23, 22:14 Mnie pasuje, jestem bladziochem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Naprawdę DOBRY krem bb 13.01.23, 23:43 Używam skin79 (w użyciu mam 2 rodzaje), bardzo je lubię ale nie mam tłustej cery, tylko naczynkową. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Naprawdę DOBRY krem bb 14.01.23, 13:00 aurinko napisała: > Używam skin79 (w użyciu mam 2 rodzaje), bardzo je lubię ale nie mam tłustej cer > y, tylko naczynkową. Wszystkie skin79 były unie strzałem w 10 Nawet nie wiem,.który najlepszy Miałam różowy,.pomarańczowy i złoty Chętnie do nich wrócę.jak.zuzuje wszystkie swoje podkłady Ostatnio do naczynkowej znalazłam cudo od.ziai Przypadek,.ktoś.mi probke podarował, ale byłam w szoku jak to się pięknie rozprowadza i na skórze leży Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Naprawdę DOBRY krem bb 14.01.23, 00:02 Embryolisse BB Cream Secret De Maquilleurs Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Naprawdę DOBRY krem bb 14.01.23, 09:17 I żeby nie zalatywał Dianą Spencer. Odpowiedz Link Zgłoś