samanta1010 01.11.22, 07:55 polecam audiobook upadek gigantow. super produkcja (chyba ze 30 aktorow czyta). duzo historii, ale i romansu. Ken Follett napisał chyba w 2010 (a ja myślałam, że on umarł z 50 lat temu 🫣) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.nasturcja Re: upadek gigantow - polecam 01.11.22, 19:47 Audiobook polega jednak na tym, że lektor czyta książkę dokładnie tak, jak została napisana. Te wszystkie słuchowiska na głosy są koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: upadek gigantow - polecam 01.11.22, 20:00 panna.nasturcja napisał(a): > Audiobook polega jednak na tym, że lektor czyta książkę dokładnie tak, jak zost > ała napisana. Te wszystkie słuchowiska na głosy są koszmarne. Książki na głosy też są czytane "jak zostały napisane" - po prostu dialogi są czytane różnymi głosami. Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: upadek gigantow - polecam 01.11.22, 20:04 Słuchowiska są fantastyczne. Taki Dick i „Czy androidy śnią…” - miodzio. A Wiedźmin to po prostu majstersztyk. Mam na telefonie i puszczam sobie czasem randomowo po kawałku. To taki mój otulacz wewnętrzny. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1010 Re: upadek gigantow - polecam 01.11.22, 21:30 ten audiobook jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: upadek gigantow - polecam 01.11.22, 23:56 Zależy. Ostatnio na audiotece słuchałam przy sprzątaniu słuchowisko o pogrzebie. Nie pamiętam tytułu. Ostatnia wieczerza albo coś w ten deseń. Bardzo fajne. Umarł ekscentryczny pisarz i szurnięta rodzinka wyprawiała mu pogrzeb. Przyjemnie się słuchało. Odpowiedz Link Zgłoś