znowu.to.samo Re: Znacie mój problem 01.11.22, 22:09 Ale dziwnie piszesz, jak jakiś boot Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Znacie mój problem 01.11.22, 23:15 wypraszam sobie, ja jestem botem i ładnie piszę Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Znacie mój problem 02.11.22, 08:36 Twoj mąż uwaza, ze masz za małe cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Znacie mój problem 02.11.22, 15:06 Męski wkład w wątek dokładnie taki, jakiego można było się spodziewać: finezyjny i zabawny🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
morska-ton Re: Znacie mój problem 02.11.22, 12:52 Jak dziecinny to już taki pozostanie :p Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:18 Znowu? Idz do watku auto-moto i zobacz kto tam kogo grillowal a kto bronil. Rozpedzilas sie z klamaniem. Bardzo to wszystko nieladne. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:19 piataziuta napisała: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Wiadomo. Ale nigdy nie cięły tak szybko - jako bezpośrednia adresatka wirtualny > ch "nagan", raczej umiem ocenić co odbiega od "normy", co nie. > Tną szybko, bo akurat są i czytają na bieżąco. Pewnie nawet nikt nie zgłaszał, bo szczerze to nie było co zgłaszać. > Może lepiej uważaj, żeby ta Twoja koleżaneczka, znowu nie przyczyniła się do gr > illowania Cię za jakieś bzdety, pod wpływem nagłej zmiany nastroju. > Złamała mi wtedy serduszko, ale wstałam, poprawiłam koronę i potrafię być ponadto 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:22 Kiedy ci zlamalam serduszko i czym zas? Jednym zdaniem, ze trzeba byc zaburzona, zeby pisac na auto-moto? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:44 Ja w ogóle proponuję zamknąć temat forum auto-moto w ciężkiej skrzyni i wyrzucić klucz. Napieprzanie się o to co kilka miesięcy jest zupełnie niekonstruktywne 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:47 A nie, nie, nie. W pamietnym watku cie wlasnom piersiom bronilam z czystej sympatii i nawet latalam po innych watkach grajac larum: berga bije mila forumke, chodzcie pomoc bronic. A teraz zostalam ta zla i przesladujaca. Ha- i kto tu komu zlamal serce? Wez sie, ze tak to ujme. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:55 W tamtym wątku tak, ale ziuta cały czas pije do tego drugiego z początku roku. W którym jatka wybuchła jak burza w szklance wody zupełnie z niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:59 Ale nie ja ja wywolalam. I przyklad z auto-moto ktos zupelnie inny rzucil, ja na ten post tylko odpowiedzialam. Piszac to co napisalam i lamiac ci tym samym serce (tzn mam nadzieje, ze jednak zartujemy, chociaz szczerze mowiac juz nie jestem pewna. Przestalam "czytac" nastroje forumowe i ironie i sarkazmy chyba. Nie jest dobrze.) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:03 Ja tu zawsze żartuję, mną się w ogóle nie przejmuj 🙄😉 Ale zobacz, że nie po raz pierwszy ten temat wywołał jakąś niezdrową reakcję. Taki forumowy lord Voldemort 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:04 We mnie co innego wywolalo reakcje akurat Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:07 No właśnie nie wiem czy to był żart które reakcje są niezdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta [...] 02.11.22, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Znacie mój problem 03.11.22, 16:15 Tak...z tego latania po róznych watkach za forumkai to znana jesteś fornita Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 03.11.22, 18:00 Lepiej byc znana z tego, niz z kupowania fikcyjnych lekow. Przynajmniej nie zmyslam jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta [...] 02.11.22, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:41 Tylko, że w tym akurat wątku bijesz na oślep 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:46 Dobra, nadrobilam i mam parę pytań Borsuczyca, dlaczego uważasz, że zonazpoznania jest nieśmieszna i nie ok, a zonazrzeszowa śmieszna? Na moje oko to obaj panowie (tfu) sobie tu grabią? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:53 Rozumiem, że można obu nie darzyć sympatią. Ale jeden pisze zawsze pod swoim nickiem, nawet gdy ma bana można go zidentyfikować po kilku wpisać i mimo, że bywa upierdliwy to potrafi też dyskutować jak człowiek. Drugi natomiast ma kilka może kilkanaście nicków, którymi sobie żongluje jak mu akurat pasuje. Co jakiś czas usiłuje się podszywać pod kobietę (na szczęście nieudolnie) a jego sposób dyskusji to chamskie dopierdalanie się. Oczywiście to tylko moja opinia i ktoś może mieć inaczej 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:56 Ja drugiego identyfikuje po jednym zdaniu. A pierwszy się właśnie.po chamsku dopieprza. A to, jak prześladuje maszkarona do której uderzał i która go wysłała na drzewo jest obrzydliwe. Obaj zasłużyli równo. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:59 Aha, mylisz się, pisząc, że drugi pisze zawsze pod jednym nickiem, chyba że ma.bana. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:00 O widzisz to tego nie przyuważyłam 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:59 Taaak. Przyklad dyskusji "jak czlowiek" to uprzejma I meeytoryczna porada skierowana do mnie, bym "zajęła się swoją nadwagą." I to nie chodzi o to, czy do mnie czy nie do mnie, bo w tym stylu rozmawiał z innymi forumkami również. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:05 Dokładnie. Widzieliśmy jak odpowiada na merytoryczna dyskusje. "Wyślij mi zdjęcie w bieliźnie." Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:08 Dodajmy, że na długo przed sprawą syna maszkarona, łaził za nią i doczepiał się w sposób łagodnie mówiąc niekulturalny. Więc tego ten. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Znacie mój problem 03.11.22, 16:17 Z którym z nich można podyskutować??? Chyba za krótko jestem na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Znacie mój problem 02.11.22, 17:57 Nie jestem borsuczycą, ale się wypowiem. Wątek jest dla mnie całkiem śmieszny. Nie wiem dlaczego zainsynuowanie, że fornita to żonazpoznania, uznano za wielką potwarz. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:03 Nie jest to potwarz sama w sobie. Mnie drazni twoje zafiksowanie na mnie. Nie pierwszy to raz. Jest w tym twoim niby-to-zartobliwym dowalaniu sie do mnie cos co mnie autentycznie brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:06 Ok, juz wiem, snejki mi przypominasz. Taka kula sniezna agresji, sama sie nakrecasz w tym. Chyba, ze to nie agresja a twoj unikalny styl bycia, nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:14 Zafiksowanie to - znowu - nieadekwatny termin. Musisz mieć mocno wybujałe ego (co pasuje do pozostałych zaburzeń). Już wielokrotnie uzasadniłam, co mną kieruje - niechęć. Jeśli cię brzydzi, to słusznie - znaczy, że jednak trochę czytasz emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:15 I z tej niecheci tak za mna lazisz i tropisz moje urojone tozsamosci? Ok, ma to sens Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:26 fornita111 napisała: > I z tej niecheci tak za mna lazisz i tropisz moje urojone tozsamosci? Ok, ma to > sens Nie tylko. Myślę, że masz też przynajmniej ćwierć mózgu i istnieje kilka procent szans, że nabierzesz autorefleksji. Idę stąd, bo mnie to męczy. Baj. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:26 Bardzo proszę mojegomałżonka który pisze tutaj teraz pod zmienionym nickiem udając kobietę żeby odłączył się od sieci internet i doczyścił po sobie urządzenie sanitarne. Mężu wiem że marzysz o narciarstwie niestety z powodu twojej postawy w zakladzie pracy jest to dla nas zbyt drogie hobby i to co robisz w łazience nie zastąpi ci go a mnie przyspoży pracy, Proszę też żebyś przestał sobie i mnie robić wstyd rządając od kobiet zdjęć bez ubrania. Wiesz że nie masz im się czym odwdzięczyć. Jesteś wątły lecz z nadwagą i nie przekonałam cię do bokserek zamiast do białych niegdyś slipków. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:42 To jedyny błąd, który widzisz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Znacie mój problem 02.11.22, 18:42 On "rząda", a one mowią: NIE. Nierządnice jedne! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Znacie mój problem 02.11.22, 19:13 Jest dobra, ale nie tak dobra jak Jopowa. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Znacie mój problem 03.11.22, 09:24 legendarna forumka. znaczy się, jedna z. od lat nieaktywna, ja tu jestem wieki, ale na żywo jej nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotelowy.boom [...] 03.11.22, 11:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Znacie mój problem 03.11.22, 18:55 Ja jopową kojarzę ale chyba nie z emamy. A rodzinę Lubiczów pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Znacie mój problem 02.11.22, 20:08 Na razie to dwie forumki się pokłóciły o zupełnie inną historię,. nie związaną z tym wątkiem, ale skoro mówisz że się ematki nakręcily (Ty nie jesteś ematką? to na pewno masz swoje powody Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Znacie mój problem 03.11.22, 09:26 ja myślałam, że żona bywalca też jest zmyślona, a tu proszę, proszę, kobita z krwi i kości. zaskoczenie roku! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Znacie mój problem 03.11.22, 16:24 Jedyna prawdziwa rzecz z jego opowieści...no moze jeszcze ten skradziony wózek Odpowiedz Link Zgłoś