Dodaj do ulubionych

co myslicie o MLM?

27.02.06, 14:52
Witam wszystkie mamy. Dlugo mnie tu nie bylo.
Mam takie pytanko dotyczace marketingu wielopoziomowego.
Czy ktoras zwas dziala w takim marketingu siecoiwym i ma pasywny dochod?
Co wogole sadzicie na ten temat? Jest warto sie w to wciagac czy to tylko
strata czasu.
Obserwuj wątek
    • aniak25 Re: co myslicie o MLM? 01.03.06, 18:20
      Ja pracuje w opariu o MLM i bardzo sobie chwale. Stabilnosc i staly dochod jak na etacie a kasa jak we wlasnym duzym biznesie. Sama jestem sobie zaglem sterem i okretem, pracuje kiedy chce itd., no ale trzeba miec troche samodyscypliny i po prostu pracowac. Na poczatku trzeba sie przylozyc a pote juz samo leci. Tylko sprawdz jakie firmy pracuja na MLMie i czy twoja jest w porzadku bo iwem ze wiele firm mowi jeszcze ze to MLM a tak naprawde robia piramide. Podstawowa sprawa to taka czy placa ci od glowy ktora sciagniesz do firmy czy musisz sama cos zrobic. Zobacz tutaj www.pssb.pl jacy sa czlonkowie. Oni pracuja na MLM raczej wszyscy aczkolwiek zarobki sa rozne. Ja ponad 10lat bylam sobie konsultantka avon ale nigdy zadnych pieniedzy nie zarobilam a teraz zmienilam firme i szybko zaczelam zarabiac pozadne pieniadze.
      Zycze powodzenia
      • sandraa1 Re: co myslicie o MLM? 02.03.06, 11:15
        A moglabys mi powiedziej w jakier firmie jestes?
        Jesli nie chcesz na forum to mozesz na maila
        sandraa1@gazeta.pl
      • piotr_aga Re: co myslicie o MLM? 24.08.06, 18:15
        zgadzam sie z aniak25
        w avonie niestety nie ma mozliwosci zarobku
        bylam w tej firmir i nie za bardzo ja sobie chwale

teraz jestem w oriflame i jestem zachwycowna :)

pozdrawiam wszystkie czytające :)
      • patrycja0608 Re: co myslicie o MLM? 28.11.06, 12:37
        Witaj:)
        A mogłabyś mi przybliżyć tą firmę w której jesteś, bo estem zainteresowana.
        Jestem mamą 15 miesięcznej Patrycji:) Pozdrawiam:) Mój adres: julia1210@wp.pl
      • unidot_pl Re: co myslicie o MLM? 11.09.18, 12:30
        Cześć,
        Możliwe, że zainteresuje kogoś nasze rozwiązanie.
        Dochodowe dla samotnych rodziców, idealne dla
        rodziców prowadzących działalność gospodarczą?
        Korzyść nawet 30000PLN/rok

Kontakt: biuro @ unidot . pl
        • awpacan Re: co myslicie o MLM? 26.09.18, 08:36
          osobiście uczestniczyłam w 2 mlm-ach sprzedających rózne produkty i niby gwarantujących zyski za polecenie, za zakup etc. ale to nie bylo dla mnie, nie mialam dosc motywacji aby co pare tygodni przypominac sie 'halo czekam az cos zakupicie' bo jesli nikt nic nie kupi albo kupi malo to nie zarobisz. obecnie weszlam w ankiety ktore po trosze oparte sa na zasadach mlm ale tu przynajmniej nikogo do niczego nie zmuszam, chce zarabia nie to sama tez dam rade wyciagnac 200zl miesiecznie na wypelnianiu ankiet, tyle ze trzeba byc w porzadku i poswiecic te 20min dziennie na ankiety i w profilu napisac jasny obraz sytuacji, nie polecam badanieopini.pl i nie polecam imas ankiety bo rzadko cos przychodzi nie zarobi sie grosza by wyplacic sobie pieniadze.

polecam za to opinie.pl - duzo czesto ankiety latwo osiagnac 50zl, a potem to juz motywacja sama przychodzi.
          rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76525813

w razie problemow z zarobieniem annapacanow@wp.pl piszcie podpowiem doradze. jako mama 2 dzieci do 5lat ktora sama je wychowuje mowie wam ze da rade miec pare groszy dla siebie nie bedac na sztywnym etacie.
    • wesolutka3 Re: co myslicie o MLM? 19.03.06, 07:46
      Praca w tym systemie jest fajna, daje wiele możliwości ale taką pracę trzeba
      lubić. Nie każdy może zajmować się MLM. Praca w MLM to tak jakby prowadzić
      własny interes z wszelkiego jego plusami i minusami. jednak wybierając firmę ,
      która sie zajmuje MLM warto wziąść pod uwagę: jaki produkt i co oferuje, jakie
      są warunki współpracy, co możemy zyskac a co stracić. No i samemu zadać sobie
      pytanie: czego ja oczekuję od firmy i ile mogę dać z siebie. Ja znalazłam w MLM
      sposób na życie. Dla mnie to idealne rozwiązanie w dobie wielkiego bezrobocia.
      Pozdrawiam.
      • mvpc Re: co myslicie o MLM? 22.03.06, 11:18
        Samo sedno.Trafnie i na temat .Pozdrawiam
        • faquin Re: co myslicie o MLM? 24.08.06, 15:09
          Ja myślę, że MLM jest dobrym sposobem na zarabianie pieniędzy. Jeszcze lepszym
          jest stworzenie własnego MLM :)

Wojtek
          --
          www.euroeska.com.pl/wolnosc-finansowa/robert-kiyosaki
    • piotr_aga Re: co myslicie o MLM? 24.08.06, 18:14
      ja sama mam bardzo dobre zdanie o MLM

sama jestem konsultantką jednej firmy i dzieki niej mogę zarobić swoje pieniadze
      dokladnie, zgadzam sie ze w dobie bezrobocia jest to swietna forma zarobku

sama zaczynam budowac swoja grupe, idzie mi coraz lepiej ;) i coraz wiecej
      zarabiam :)

jak najbardziej polecam :)
    • justa_79 Re: co myslicie o MLM? 14.09.06, 20:37
      ja również polecam jak najbardziej - świetny pomysł dla mam, które nie mogą
      ruszyć się z domu na dłuższy czas. jeśli chodzi o sprzedaż kosmetyków, to na
      pewno znajome czy sąsiadki same je od nas odbiorą, jeśli będą znały naszą
      sytuację. zresztą, do sąsiadek to i samemu można się wyrwać na chwilę. ale MLM
      to oczywiście nie sama sprzedaż, to przede wszystkim budowanie grupy - można
      się zdziwić, jak wiele w tej kwestii można załatwić przez Internet ;) to medium
      umożliwia stały kontakt z całą grupą, do tego darmowe ogłoszenia na wielu
      stronach, jedyne, po co trzeba wyjść z domu, to wysłać umowę i katalogi
      tradycyjną pocztą. a przy poważnym zaangażowaniu w budowę grupy można zarobić
      naprawdę ładne pieniądze.

a teraz nic nie ryzykujesz, bo wpisowe do Oriflame jest w promocji i wynosi 1
      zł. katalogi na początek dostajesz gratis. gdybyś chciała wiedzieć coś więcej,
      pisz do mnie na mail gazetowy lub gg 2364557. a na mojej stronie można obejrzeć
      prezenty dla nowych konsultantów: my.oriflame.pl/justine
    • nicolaya79 Re: co myslicie o MLM? 19.09.06, 14:16

• justa_79 Re: co myslicie o MLM? 22.09.06, 20:06
        cały dzień spędzasz z dzieckiem - OK - ale czy tylko z dzieckiem, nie masz
        kontaktu z innymi ludźmi i światem zewnętrznym? nie wierzę. na pewno wychodzisz
        z nim na spacery, widujesz codziennie sąsiadki itp.

co do katalogów, to powinnaś je bez problemu dostać od osoby, która Cię
        zapisuje, oczywiście pod warunkiem, że trafisz pod opiekę odpowiedniej osoby.
        • a_gadek Re: co myslicie o MLM? 22.09.06, 20:19
          ja również prosze o namiary na jakieś fajne firmy.... prawdę mówiąc jestem
          zapisana w ori ale póki co kupuje jedynie na własne potrzeby nigdy nie
          próbowałam czegoś więcej... warto spróbować??? jak budujecie swoje grupy, jak
          długo to trwa?
    • marta_ewa Re: co myslicie o MLM? 25.09.06, 15:37
      Ja pracuje w MLM i bardzo sobie chwale .Zarobki bardzo dobre,zreszta firma ma
      dobry produkt ktory swietnie sie sprzedaje.Osobiscie polecam to uczciwa
      praca ,a mozna duzo zarobic lub poprostu dorobic .Pozdrawiam Marta
      • a_gadek Re: co myslicie o MLM? 25.09.06, 17:42
        marta_ewa napisała:

> Ja pracuje w MLM i bardzo sobie chwale .Zarobki bardzo dobre,zreszta firma ma
        > dobry produkt ktory swietnie sie sprzedaje.Osobiscie polecam to uczciwa
        > praca ,a mozna duzo zarobic lub poprostu dorobic .Pozdrawiam Marta

marta jaka to firma??? czekam na maila w tej sprawie.pozdr
    • grazyna_s Re: co myslicie o MLM? 09.10.06, 09:27
      Ja też tak pracuję. Jestem tez konsultantką BARDZO DOBREJ firmy kosmetycznej.
      Firmy która daje a nie bierze! I nie dość że można zarobić to jeszcze do tego
      daje satysfakcję.
      Grazyna
    • niemieckajakosc Re: co myslicie o MLM? 09.10.06, 18:17
      Witam,
      Jestem mama rocznego Bartusia. Pracuję w niemieckiej firmie typu MLM i szczerze
      mówiąc nie widze się w innej pracy. Produkty polecam począwszy od sąsiadek i
      mam w piaskownicy, po panie w przychodni.. a co do tworzenia sieci, to pracuję
      dwa dni w tygodniu"na wyjezdzie" i wtedy z Bartusiem jest babcia. Wszystko sie
      da pogodzic. Pewnie dlatego mi się to tak spodobalo, bo firma ma w ofercie
      takze kosmetyki dla maluszków i ma mi kto je reklamowac:)
      Pozdrawiam.
      • roksana1985 Re: co myslicie o MLM? 27.06.19, 21:03
        a to jest zdanie klucz "wtedy z Bartusiem jest babcia"
        • rybkazlota363 Re: co myslicie o MLM? 07.07.19, 17:27
          Organizuje szkolenia biznesowe (w tym również z tego rodzaju biznesu) i uważam, że model MLM`u jest świetny, natomiast mało kto go "ogarnia". Później ludzie dołączają do pierwszego lepszego bo nie mają wiedzy czym się kierować w wyborze odpowiedniego MLM`u, bo przeciez nie mają czasu na dogłębne sprawdzenie ich wszystkich (jest ich kilkaset :) ).
          Jakby ktoś miał ochotę zarabiać w ten sposób i się porykał pomiędzy 2 firmami albo zastanawia się czy jest to dla niego to w 15 min mogę wyjaśnić wątpliwości. To jest naprawdę proste, tylko osoby, które to Wam tłumaczą mają cel -> przekonać Was do swojego MLM`u, a nie dać wiedzę do świadomego wyboru.. Smutne.. serio.. i jeszcze uważają, że wartością jest człowiek, na pierwszym miejscu... Sama tego słucham od 5 lat i faktycznie, ze ścianą czasem nie warto rozmawiać, za to lubie rzucać w nią piłką, fajnie wtedy można pograć.. i tak powstał squash :D hehehe
          Pozdrawiam, Złota Rybka
          Dla chętnych mój e-mail prywatny: beatakowalska123321@wp.pl
    • jurek383600 Re: co myslicie o MLM? Droga do rozwoju osobistego 11.10.06, 12:11
      KONCEPT.--------

Oto parę krótkich informacji, które dotyczą nowej formy
      zarobkowej, nieznanej dotąd w całej Europie. W dzisiejszych czasach dotkniętych
      bezrobociem, zmniejszaniem etatów, pustych kas, wzrastających kosztów, ciągle
      rosnących podatków, coraz niższych rent i emerytur, wielu ludzi ma potężne
      obawy przed przyszłością i paniczny wprost strach przed utratą swojego miejsca
      pracy, lub upadku swojej własnej firmy. W oparciu o właściwe metody i
      prawidłowy "rozkład jazdy" istnieje, nawet w dzisiejszych czasach, w których
      miejsca pracy są wszystkim, oprócz tego, ze są zapewnione aż do emerytury,
      możliwość posiadania stałych i pewnych dochodów. Wszystkie informacje,
      które chcielibyśmy przekazać, maja pomóc w stworzeniu sobie wstępnego obrazu o
      proponowanej przez nas szansie. Oczywiście te parę informacji nie może
      zastąpić osobistej rozmowy. W razie zainteresowania i chęci poznania konkretów
      na temat poszczególnych możliwości, jak pracujemy, oraz jakie konkretne
      korzyści można osiągnąć, proponujemy osobiste spotkanie, na którym ze
      szczegółami zostaną omówione wszystkie sprawy. Na razie życzymy przyjemnej
      lektury naszej krótkiej informacji. W oparciu o markowe produkty poprzez
      niecodzienny koncept do nieprzeciętnych sukcesów. Reprezentujemy światowy
      koncern, którego wzrost jest szybszy od Microsoft i w amerykańskiej prasie
      fachowej tytułowany jako "The Next Coca Cola" .Jest to historia sukcesu,
      której kontynuacja następuje w Europie, a od 24.06.2006 również w Polsce.
      poprzez wprowadzenie na rynek europejski: - nowej marki, która zostaje
      poznawana przez Europę dzięki reklamie w telewizji, radio i prasie- poprzez
      sieć kawiarni podobnych do "Starbucks - Café"- oraz filmów nakręconych w
      Hollywood. Powstaje możliwość uzyskania udziału w zyskach opartych o tę
      ekspansję. Proszę sobie wyobrazić, że Coca Cola startuje teraz w Europie,
      znany wszystkim film "Titanic" wchodzi teraz do kin, sieć kawiarni Starbucks
      właśnie otwiera swoją pierwszą filię, a Państwo zarabiają na każdym kliencie,
      na każdym sprzedanym bilecie w kinie, oraz na każdej osobie pijącej w kawiarni
      kawę, czy jedzącej ciastko. Jak? Poprzez koncept marketingowy, oparty na
      udziałach w zyskach (Acces Marketing). Producenci oraz wiele firm handlowych
      otwierają nowe, skuteczniejsze drogi do uczynienia swoich produktów znanymi.
      Wielu z nich doszło do wniosku, że najlepszą drogą ku temu, są zadowoleni z
      produktów klienci, dający tym produktom pozytywne referencje. Dlatego powstają
      możliwości zarobienia nie na sprzedaży, ale daniu pozytywnych referencji
      używanym przez siebie produktom. Możliwość ta daje wielu ludziom szanse na
      uzyskanie dodatkowego dochodu, jak również wypracowania sobie całkowitej
      niezależności finansowej. Nie mamy tu na myśli posiadania akcji jakiegoś
      przedsiębiorstwa, formę wypracowania sobie określonych części swoich udziałów,
      poprzez obrót z rynku, który dzięki nam powstał. Posiadając te udziały
      korzystamy nie tylko z zysków przedsiębiorstwa , powstałych dzięki nam, lecz
      partycypujemy również w obrotach, które nie są od nas zależne, a są częścią
      koncepcji
      przedsiębiorstwa, takich jak: - sieć kawiarni ( nie mamy wpływu na to kto
      idzie się napić kawy, czy zjeść ciastko)- produkcje filmowe ( nie mamy
      wpływu na ilość sprzedanych biletów kinowych, czy DVD)- handlu detalicznym (
      chodzi o zyski ze sprzedaży produktów sprzedawanych w sklepach -nie mamy
      wpływu na to, kto w tych sklepach się zaopatruje.) W oparciu o wypróbowany
      system, w skład którego wchodzą między innymi takie elementy jak: - Live
      Call Center- czyli , automatyczny system informacji, Back Office czyli
      Biuro – online, Werbepool / kontakty kampanie reklamowe, sprawdzony system
      szkoleń- zapewniamy naszym partnerom profesjonalny i stabilny rozwój ich
      przedsiębiorstw. Nasza koncepcja sprawdziła się już na wielu rynkach na całym
      świecie W związku z naszym wejściem na rynek polski, proponujemy ambitnym
      zaangażowanym osobom współpracę w naszym koncepcie. Omówienie szczegółów wymaga
      jednak bezpośredniego kontaktu telefonicznego i osobistej rozmowy. W celu
      umówienia terminu naszego spotkania prosimy o krotki e-mail potwierdzający
      zainteresowanie. Niezwłocznie po tym skontaktujemy się z Państwem.
      KONTAKT: i zapytanie
      e-mail: > j.stolarski3 wp.pl
      skype >383600 < potrzebne i ważne
      tel 0607 222 809
    • kosmetykimoje Re: co myslicie o MLM? 02.12.06, 19:00
      Jak najbardziej polecam. Dzialam w jednej z firm MLM od ponad roku. Od lutego
      tego roku bardzo intensywnie. Siedzialam w domu z malutkim Wojcieszkiem, ktory
      dzis ma 1,5 roku i nie wiedzialam co zrobic ze soba w domu, bo ile czasu mozna
      dzien w dzien robic to samo, czyli prac, zmywac, gotowac itd.
      Pewnego dnia pojawila sie moja koleznaka i opowiedziala mi o Oriflame.
      Jestem niedowiarkiem, wiec wszystko co mi opowiedziala traktowalam z
      przymruzeniem oka; do momentu kiedy nie poszlam na spotkanie marketingowe do
      firmy. Zobaczylam tam mnostwo ludzi, ktorzy byli po prostu zafascynowani ta
      forma zarabiania. Wzielam sie do roboty i dzieki pomocy mojego sponsora
      zaczelam zarabiac pieniadze. Idzie mi naprawde niezle.
      Zapraszam na moja strone internetowa: www.my.oriflame/kosmetykimoje
    • ella08 Re: co myslicie o MLM? 08.12.06, 21:25
      Witam. To świetna sprawa pod warunkiem, że trafi się na dobrą firmę. Pracowałam
      w kilku sprzedawałam kosmetyki i chemię, ale musiałam się nieżle nabiegać i
      zarabiałam grosze. Znalazłam firmę która, ma tylko jeden produkt. Jest
      zużywalny więc ciągle są zamówienia a najważniejsze każdemu potrzebny.
      Najważniejsze jest to, że czym wiącej zarabiam tym mniej pracuję. Służę pomocą
      jeśli ktoś jest zainteresowany.
      • awitold Re: co myslicie o MLM? 05.01.07, 10:28
        czy moge poprosic o info na priv
        • mysia86 Re: co myslicie o MLM? 10.01.07, 15:25
          Ja też proszę o info- ale tylko sprawdzone i pewne wiadomości
          • hanunia2 Re: co myslicie o MLM? 10.01.07, 21:18
            Witam ja pracuję w MLM od 3 lat i jestem bardzo szczęśliwa. Mam pieniądze mam
            przyjaciół oraz cały czas czegoś się uczę.Jestem niezależna nie mam szefa nad
            sobą pracuję kiedy mi odpowiada.Na takiej zasadzie działa oriflame.Sprzedaję
            kosmetyki oraz buduję grupę konsultantów którzy robią to co ja i z tego
            majaaaaa kożyści.Jeżeli ktoś by chciał więcej wiedzieć zapraszam na mojego
            maila lub gg 815095
      • a_gadek Re: co myslicie o MLM? 13.02.07, 15:29
        ella08- co to za firma? jestem bardzo ciekawa... jakby co pisz na gazetowego, z
        chęcią dowiem sie wiecej ....
      • agulka295 Re: co myslicie o MLM? 15.02.07, 19:22
        WITAM bardzo prosze o więcej informacji na temat pracy w MLM. POZDRAWIAM AGA.
    • jurek383600 Re: co myslicie o MLM? 29.12.06, 22:23
      E-COMMERCE
      BIZNES PRZYSZŁOŚĆI
      CZYM SIĘ ZAJMUJEMY?
      Tworzymy kanały dystrybucji internetowej dla wielu producentów metodą :
      TRI TECHNOLOGY
      • Bez ryzyka
      • Bez dużego wkładu początkowego
      • Status niezależnego właściciela biznesu
      • Samodzielny wybór godzin pracy
      • Pasywny dochód
      • Nieograniczone możliwości zarobków
      • Nieograniczone terytorium działania
      OTO CO SIĘ OBECNIE DZIEJE NA ŚWIECIE
      Producenci i detaliści wiedzą, że Internet jest miejscem, w którym ludzie coraz
      częściej będą robili zakupy, umieszczają swoje produkty i usługi na rożnych
      stronach internetowych. Ci sami producenci i detaliści próbują nas ściągnąć na
      swoje strony używając wielu sposobów marketingowych, które nie zawsze są
      skuteczne.
      „Sukces w biznesie będzie zależał od tego, jak dobrze potrafimy połączyć
      elementy ludzkiej potrzeby bliskiego kontaktu w świecie wysokiej technologii.”

John Naisbitt
      „ Internet jest narzędziem, które zostało stworzone pod słowo mówione. „

Bill Gates

CO SIĘ WYDARZYŁO
      Pod parasolem firmy Alticor wielu dużych producentów markowych firm, umieściło
      swoje produkty i usługi na jednej stronie internetowej tworząc olbrzymi Giga
      Market; są to takie firmy, jak: GERBER, KNORR, MASTERFOOD, NUTRILITTE
      PHILIPS, CASIO, SONY, SIEMENS, SHARP, NESTLE, PANASONIC, THOMSON . Chcieli oni
      również stworzyć internetową firmę marzeń, dlatego podpisali kontrakty z
      kilkoma kluczowymi partnerami w zakresie technologii takimi jak MICROSOFT,
      INTEL, FRI MULTIMEDIA IBM COMPAQ, TADACH.
      T E C H N O L O G I A
      Wyszli naprzeciw zapotrzebowaniu na rynku i udostępnili tę szanse każdej
      kupującej osobie , budując trzy kanały dostępu :
      * Wysoka technologia - komputer i Internet
      * Średnia technologia - fax
      * Niska technologia - telefon i operator
      JAK ZARABIAMY PIENIĄDZE ?
      - Producenci płacą nam za stworzenie rynku konsumentów
      TWORZYMY RYNEK TRZEMA SPOSOBAMI:
       KROK 1 - Producenci płacą nam za każdy zakupiony z tej strony produkt,
      przypisując każdemu z nich pewna liczbę punktów, które później przeliczane są
      na pieniądze. Koncepcja to im więcej punktów, tym więcej pieniędzy.
       KROK 2 - O produktach i usługach, które polubimy i które nam
      odpowiadają mówimy innym ludziom.
      A OTO JAK ZAROBIĆ DUŻO PIENIĘDZY:

Osoby, które potrafią zbudować społeczności internetowe i potrafią je
      przyprowadzić na strony internetowe do katalogów, będą milionerami 21 wieku.

Michael
      Dell
       KROK 3 - Możemy powiedzieć o tej możliwości innym ludziom tworząc
      społeczności internetowe.
      Firmy, te zdają sobie sprawę, że słowo mówione, jest najbardziej efektywna
      formą reklamy.
      Kiedy zatem powiemy innym o tej możliwości i oni zaczynają kupować przez tą
      stronę otrzymujemy punkty za każdą rzecz kupowana przez nich i przez
      społeczności internetowe, które oni stworzą. Koncepcja to im więcej punktów tym
      więcej pieniędzy.

DLACZEGO LUDZIE PRZYŁĄCZAJĄ SIĘ DO NASZEGO ZESPOŁU ?
      Ponieważ chcą:
      • Mieć więcej czasu dla swoich rodzin
      • Spłacić długi
      • Zbudować dochód emerytalny
      • Osiągnąć lepszy styl życia
      • Wyeliminować negatywne czynniki związane ze swoją pracą
      • Pomóc innym
      • Uniknąć stresu
      • Zabezpieczyć się finansowo
      • Być swoim własnym szefem
      Niezależnie od tego jak wielki jest twój cel, dwie rzeczy są bardzo ważne w
      budowaniu twojego biznesu:
      KLUCZE DO SUKCESU
      1. OBRÓT
      > Zdobądź kod dostępu (zakup zestaw wstępny)
      > Zbuduj listę (ludzi którym pokażemy tę koncepcje)
      > Informuj innych o tej możliwosci
      > Bądź konsumentem swojego sklepu (Internet, telefon, katalog)
      > Zapoznaj się z koncepcją gęstości punktowej (PUNKTY WARTOŚCI)
      > Poznaj grupy produktów o dużej WP
      > Staraj się osiągnąć 100 punktów osobistego obrotu
      2. EDUKACJA
      > Program rekomendowanych kaset
      > Program rekomendowanych książek
      > Otwarte plany (Open) /prosta informacja dla nowych osób/
      > Seminaria Budowy Biznesu (BBS)
      > Seminaria weekendowe (konwencje)
      P R Z Y K Ł A D
      Jeśli przedstawisz koncepcje sześciu rodzinom, które będą robiły przykładowy
      obrót 100 punktów Twoje wynagrodzenie wyniesie 250 zl
      I dalej 30 rodzin =1.800zl) ( 100 rodzin =8000 zl)
      ( pomóż 3 osobom , a uzyskasz 30.000 zl / miesiąc)
      Uwaga! Ten przykład zakłada, ze każda rodzina konsumuje produkty około 600 zl
      w skali miesiąca = 100 punktow wartości
      T R I T E C H N O L O G Y
      PRODUCENCI SPONSOR KORPORACYJNY LUDZIE-my
      1. PRODUCENCI zabezpieczają nas w towary
      < Ekskluzywne- doskonalej jakości dobra cena
      < Katalogowe – tylko tu dostępne
      <Sklepy partnerskie – dostępne na rynku (wygoda)
      2. SPONSOR KORPORACYJNY zabezpiecza nam dostawy
      Wysoka technologia (Intrenet) strona
      WWW Srednia technologia – telefon
      Niska technologia – Fax poczta
      3. ZESPOLY LUDZI - to my je budujemy poprzez:
      Zakupy własne
      Polecanie
      Budowanie zespołów konsumenckich
      N E T W O R K 21
      Pomoc osobista
      Narzędzia do marketingu –Internet
      Materiały edukacyjne
      Seminaria budowy biznesu
      Krajowe i międzynarodowe konwencje
      Kieruj zapytania na skype > jurek383600 < lub na pocztę >
      jurek383600@gazeta.pl
      List motywacyjny.
      • a_gadek Re: co myslicie o MLM? 13.02.07, 15:33
        jurek!!!!
        napisz więcej na maila gazetowego! z chęcią dowiem się wiecej! czekam na
        kontakt;-)
        • bejoy Jurek pisze o AMWAY n/t 13.02.07, 21:44

--
    • mamaroksany Re: co myslicie o MLM? 13.01.07, 12:05
      ok, piszecie że to fajna forma i takie tam, piszecie o "pożądnych pieniądzach"
      ale jakiego rzędu to zarobki? żadna się nie chce przyznać...
    • liderka3 Re: co myslicie o MLM? 21.01.07, 12:48
      Ja pracyję w Avonie. Od 4lat jestem konsultantką ale rok temu
      postanowiłam "rozwinąć skrzydła" i spróbować swoich sił jako lider sprzedaży
      (koordynator). pieniążków z miesiąca na miesiąc coraz więcej, ciekawa praca,
      sama ustalam sobie godziny. No i te wszystkie pozostałe atrakcje: konferencje,
      nagrody itd
    • caro19 zapytanie do ella08 30.01.07, 14:08
      jeżeli możesz, to podpowiedz mi jak zrobić to o czym piszesz.magdym@op.pl
      • violbug Re: zapytanie do ella08 14.02.07, 23:34
        Dziewczyny!Jak czytam te wasze posty, to płakać mi się, że jesteście tak naiwne
        i wierzycie w te bzdury(świetne zarobki, sama decydujesz,kiedy pracujesz itp.)
        Koń by się uśmiał.
        • zorina Re: 20.02.07, 01:28
          To ty sobie popłacz, a koń niech się smieje :P

Dla mnie dobre zarobki i niezależna praca to nie bzdury tylko norma i
          oczywistość. Mam trzech synów i nie wyobrażam sobie pracy "od...do..." z
          urlopem "w wymiarze..xyz".
        • jurek383600 Re: zapytanie do ella08 odpowiedź violbug 02.05.07, 17:13
          Koń będzie się smiał jak przejdziesz na zasiłek MOPSU
        • justa_79 Re: zapytanie do ella08 23.05.07, 12:46
          to Ty sobie płacz, a my zarabiamy. to właśnie potrafią ludzie w tym kraju,
          narzekać, zazdrościć innym i płakać. ja wolę żyć inaczej.
    • liderka3 szukam pracy w MLM 15.02.07, 21:03
      czekam na propozycje. Odpadają suplementy, leki i praca przez internet
      gg 2436276
      • mchopka Re: szukam pracy w MLM 19.03.07, 16:41
        Ja tez poproszę o jakąś ofertę
        kinga.p0@onet.eu
      • jerry_2000 Re: szukam pracy w MLM 27.03.07, 11:15
        Może spróbujesz w tym MLMie www.mentor-cosmetics.pl ? Ja działam tam już jakiś
        czas i jeśli chodzi o początkujących- ta firma jest idealna. Obsługa przez
        internet, jasny plan marketingowy, bardzo dobre produkty codziennego użytku,
        wciąż rozwijająca się oferta. Do tego spotkania, cotygodniowe promocje.. etc.
        • berman7 Re: szukam pracy w MLM 14.02.14, 20:45
          Zapraszam do kontaktu michal83j@interia.pl osoby zainteresowane dobrym MLM...Wszystko wyjaśnie drogą emailową lub telefoniczną.Od dawna spokojnie żyje z internetowego marketingu, który(w moim przypadku) ciągle rośnie,Zapraszam chętnych...Prosze w tytule napisac MLM BIZNES.Pozdrawiam wszystkich
      • berman7 Re: szukam pracy w MLM 14.02.14, 20:43
        Zapraszam do kontaktu michal83j@interia.pl ...Wszystko wyjaśnie drogą emailową lub telefoniczną.Od dawna spokojnie żyje z internetowego marketingu, który (w moim przypadku) ciągle rośnie,Zapraszam ...Prosze w tytule napisac MLM BIZNES.Pozdrawiam serdecznie
    • jurek383600 Re: co myslicie o MLM? 25.03.07, 20:58
      Można o to spytać P Dorotę Stalińską i wiele innych osób które potrafią używać
      rozumu i go we włąściwy sposób używać. To jest biznes przez duże B! Biznes
      który potrafi zamienić pieniądze które wydaje każdy na wszelkie potrzeby domowe
      W dobrym biznesie MLM zamieni się na fundusz inwestycyjny
    • jurek383600 Re: co myslicie o MLM? 22.04.07, 21:30
      Witam serdecznie, Intelgencję rozpoznaje się jak zarabiasz pieniądze.
      A mądrość po tym jak je wydajesz
      • martelinka Re: co myslicie o MLM? 23.04.07, 22:47
        ja pracuję w MLM od roku i nie powiem złego słowa - pewnie dlatego ze trafiłam we właściwym czasie do właściwej firmy:)Ty też mozesz!! pytania? chętnie odpowiem :) pozdrawiam
    • hektor-achilles Re: co myslicie o MLM? 14.01.19, 23:28
      Poszukuję zaangażowanych Ludzi do mojego Zespołu. Zajmujemy się działem medycyny kwantowej.
      Trzy miesiące temu wszedł Ten produkt do Polski. Jedyne na rynku, bezkonkurencyjne hologramy kwantowe. Główna siedziba w Atlancie. Otwieramy dopiero Europę więc pole do popisu ogromne.
      Praca dodatkowa metodą MLM a produkty rewelacyjne!
      Zapraszam Ciebie do obejrzenia prezentacji oraz planu wynagrodzeń żeby przybliżyć czym się zajmujemy i jak wygląda współpraca:
      aegeateam.pl/jak-zaczac-wspolprace/
      więcej info: kostekszelag@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka