7katipo Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 01:26 Taka noc, że może jeszcze kto przyjdzie... 🤩😍😛 Krzysztof Zalewski - Przyjdź w taką noc (Official Live Video) Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 01:48 ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 01:57 Królowa? 😳 Abba - Dancing Queen (Official Music Video Remastered) Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 02:10 I będą żyli długo i szczęśliwie. Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, dobranoc ABBA - Happy New Year (Video) Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 01:34 No dobra. Północ minęła sobie była. To ja jeszcze o północy. I dobranoc. Fajnie było. Najlepszego w Nowym. 😘😘😘 The Stranglers - Midnight Summer Dream Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 01:38 Sorry, ale ja muszę patriotycznie skontrować naszym polskim odpowiednikiem, który moim zdaniem jest genialny: www.youtube.com/watch?v=jS3c7555Xe4 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 10:33 Zrobilam swoim watkiem liste gości i tyle z mojego sylwestrowania bylo. Nawet szampana nie otworzylam, stetryczalam dokumentnie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 11:23 Ale może posłuchałaś sobie trochę? Może teraz, wstecznie sobie odsłuchaj 😋 Do Trzech Króli Ci zejdzie 😉😊 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 12:16 7katipo napisała: > Ale może posłuchałaś sobie trochę? > Może teraz, wstecznie sobie odsłuchaj 😋 > Do Trzech Króli Ci zejdzie 😉😊 No slyszalam ze sie działo i w Zakopanem i w Polsacie. Poszukam "fragmentow wybranych" w necie, zeby popkulturowo nie byc do tylu ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 17:36 Ja wstecznie słucham z ogromną przyjemnością. Dzięki wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
zonkli Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 11:51 hehe, ja zdążyłam tylko herbatę wypić Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 11:59 > stetryczalam dokumentnie to mądrość życiowa, nakazująca umiar w zarywaniu nocy 🤡🤡🤡 moje bezalkoholowe musujące też nie zostało otwarte, oglądaliśmy Biały szum, kawałek Ojca Chrzestnego i położyliśmy się niedługo pózniej niż po standardowym weekendowym seansie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 12:48 I jak ci się podobał Biały szum? Bo my zaczęliśmy oglądać to coś, co mialo być schräge Komödie i stwierdziłam, że nie. Pół godziny czekałam, aż się to rozkręci i miałam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 13:48 Mnie się podobał bardzo, lubię filmy z takim przesterem, poza tym Adam Driver to jeden z moich ulubionych aktorów. Kolejny plus to przyjemna satyra na środowisko akademickie 🤡 Z kolei mąż oglądał jednym okiem, walorów nie docenił. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 18:40 No mój przyjaciel stwierdził, że sobie sam obejrzy kiedyś, on też lubi tego aktora. Ja czekałam na KOMEDIĘ. Ani razu się nie zaśmieliśmy, a wczoraj oglądaliśmy Gosford Park, przypadkiem i co chwila się śmialiśmy, choć to raczej nie komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 12:09 Jaka piękna niespodzianka w 2023 Nie mogę się nacieszyć 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sylwester forumowy 01.01.23, 12:12 Sorki, miałam być na tutejszym Sylwestrze, ale pochłonął mnie real - zupełnie spontaniczna impreza, w kuchni, a przecież takie właśnie są najlepsze 🙈😁🥂🍾🎉 Odpowiedz Link Zgłoś