jozefrobotnik 09.01.23, 23:59 Tyle lat człowiek tu żyje a nie wiedział że ma w mieście rodzinnym takie gówno. odwaga.org.pl/ Jak można ludziom wmawiać, że się wyleczą z homoseksualizmu, no jak???! Czy ten kościół już wszędzie musi się wpier..lic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georgia.guidestones Re: :O 10.01.23, 00:13 Tam jest katolicka uczelnia, znana Ci chyba wylegarnia oszolomow (vide dzban Cz4rnek). Aktywisci z fundacji prowadzacej osrodek sa w wiekszosci po teologii albo innej rownie przydatnej życiowo filizofii przyrody nie(d)ożywionej. W Kosciele nadal sredniowiecze w podejsciu do homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: :O 10.01.23, 09:42 Kul jest, swego czasu rekruyowalam się tam, bo jako jedyni mieli filologie angielska ze specjalizacją inną niż nauczycielska. Dużo później dowiedziałam się, że tam się Czarnek zrodził. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:36 jozefrobotnik napisał: > Kul jest, swego czasu rekruyowalam się tam, bo jako jedyni mieli filologie angi > elska ze specjalizacją inną niż nauczycielska. > Dużo później dowiedziałam się, że tam się Czarnek zrodził. Znam tą uczelnie .Patrz a ten emeryt nie czepia się Ciebie za pisownię 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: :O 10.01.23, 11:38 jozefrobotnik napisał: > Kul jest, swego czasu rekruyowalam się tam, bo jako jedyni mieli filologie angi > elska ze specjalizacją inną niż nauczycielska. > Dużo później dowiedziałam się, że tam się Czarnek zrodził. Nauczanie niewidomych? Kilkoro znajomych tez startowalo, ale chyba nici z tego + specjalizacja z tyflo byla raz na kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:50 Ruch Światło-życie uważali ich za sektę ,ale sektą nie jest . Przemysław Czarnek dr .hab. masz zaszczyt .Kiedyś mu pomnik postawią . Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: :O 10.01.23, 00:32 No tak dlaczego od razu pomyślałam o Lublinie 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 00:45 Lublin miasto. Dawniej trolejbusy .Ojciec miał tam brata ,jeździłem na wakacje .Ciotka i wujek nie żyją ,Dwie kuzynki we Włoszech ,zresztą cała rodzina moja rozwalona po całym świecie .Teresa przyjechała i sprzedała mieszkanie w zeszłym roku .Mieliśmy się spotkać ,ale guzik wyszło z tego . Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 01:04 Nie wiedziałem .Teresa ,Urszula .Miło wspominam Lublin . Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: :O 10.01.23, 09:44 Ej, akurat cebularze są spoko, w sw.Michale robili z nich coś przypominającego pizzę 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: :O 10.01.23, 12:57 borsuczyca.klusek napisała: > I cebularze 🤢 > Wielbię. Dobry cebularz z chrupiacymi brzegami to moje comfort food. Dobrze, ze Lidl wprowadzil do oferty i cebularz trafia pod strzechy mieszkańców innych miast. W Lublinie jest Muzeum Cebularza. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: :O 10.01.23, 11:09 teodor-k napisał: > Lublin miasto. Dawniej trolejbusy .Ojciec miał tam brata ,jeździłem na wakacje > .Ciotka i wujek nie żyją ,Dwie kuzynki we Włoszech ,zresztą cała rodzina moja > rozwalona po całym świecie .Teresa przyjechała i sprzedała mieszkanie w zeszłym > roku .Mieliśmy się spotkać ,ale guzik wyszło z tego . Spację się daje PO kropce, lub przecinku. Na tą pisaninę patrzeć nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:33 alpepe napisała: > taniarada tak już ma. > Tamten już umarł więc racz się od stosunkować ... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: :O 10.01.23, 12:10 A skąd masz wiedzę o śmierci Taniejrady? Nic tu nam wcześniej nie pisał, ze planuje umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:31 mallard napisał: ???? > Zajmij się sobą i wnukiem człowieku Bo jedynie to umiesz dowalić personalnie . Gorzej piszą bez polskich znaków i dobrze jest . Wątek jest o czymś innym nie o mnie spadaj .... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: :O 10.01.23, 12:08 Teresa mówiła mi, ze nie chce Cię widzieć, a to mieszkanie nadal ma. Wróciła i tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 12:46 Teresa to moja kuzynka .Kiedyś w Czewie mieliśmy zloty rodzinne ,ale pandemia przerwała . Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: :O 10.01.23, 16:15 Teresa wstąpiła do suk z godzin, obawiam się. Pisała mi na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: :O 10.01.23, 12:36 Jak można ludziom wmawiać, że się wyleczą z homoseksualizmu Można, gdyż jest pewna grupa ex gejów i lesbijek, którzy "odnaleźli boga", wyrzekli się gejostwa i zaprzestali tych praktyk, a teraz mają nawet prawilne żony / mężów. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: :O 10.01.23, 12:50 Terapie konwersyjne nawet nie pomogą bo to siedzi w głowie . Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: :O 10.01.23, 15:49 Oni tam w okolicach KUL-u nie uskuteczniają terapii konwersyjnych, tacy głupi już nie są. Teraz mówią o terapii reparatywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: :O 10.01.23, 15:56 Większa grupa gejów żyje sobie wygodnie w czarnych kieckach. I przynajmniej nikt im nie truje że żon nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: :O 10.01.23, 14:29 A to już chyba od dawna? Bliska osoba lata temu nawet rozważała skorzystanie (była wtedy religijna), ale szczęśliwie coś z terminami nie zagrało. Odpowiedz Link Zgłoś