09.01.23, 23:59
Tyle lat człowiek tu żyje a nie wiedział że ma w mieście rodzinnym takie gówno.
odwaga.org.pl/
Jak można ludziom wmawiać, że się wyleczą z homoseksualizmu, no jak???!
Czy ten kościół już wszędzie musi się wpier..lic?
Obserwuj wątek
    • georgia.guidestones Re: :O 10.01.23, 00:13
      Tam jest katolicka uczelnia, znana Ci chyba wylegarnia oszolomow (vide dzban Cz4rnek). Aktywisci z fundacji prowadzacej osrodek sa w wiekszosci po teologii albo innej rownie przydatnej życiowo filizofii przyrody nie(d)ożywionej. W Kosciele nadal sredniowiecze w podejsciu do homoseksualizmu.
      • teodor-k Re: :O 10.01.23, 01:10
        Aleje Racławickie KUL.
      • jozefrobotnik Re: :O 10.01.23, 09:42
        Kul jest, swego czasu rekruyowalam się tam, bo jako jedyni mieli filologie angielska ze specjalizacją inną niż nauczycielska.
        Dużo później dowiedziałam się, że tam się Czarnek zrodził.
        • teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:36
          jozefrobotnik napisał:

> Kul jest, swego czasu rekruyowalam się tam, bo jako jedyni mieli filologie angi
          > elska ze specjalizacją inną niż nauczycielska.
          > Dużo później dowiedziałam się, że tam się Czarnek zrodził.
          Znam tą uczelnie .Patrz a ten emeryt nie czepia się Ciebie za pisownię 😀
        • georgia.guidestones Re: :O 10.01.23, 11:38
          jozefrobotnik napisał:

> Kul jest, swego czasu rekruyowalam się tam, bo jako jedyni mieli filologie angi
          > elska ze specjalizacją inną niż nauczycielska.
          > Dużo później dowiedziałam się, że tam się Czarnek zrodził.
          Nauczanie niewidomych? Kilkoro znajomych tez startowalo, ale chyba nici z tego + specjalizacja z tyflo byla raz na kilka lat.
          • teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:50
            Ruch Światło-życie uważali ich za sektę ,ale sektą nie jest . Przemysław Czarnek dr .hab. masz zaszczyt .Kiedyś mu pomnik postawią .
    • borsuczyca.klusek Re: :O 10.01.23, 00:32
      No tak dlaczego od razu pomyślałam o Lublinie 😒
      • teodor-k Re: :O 10.01.23, 00:45
        Lublin miasto. Dawniej trolejbusy .Ojciec miał tam brata ,jeździłem na wakacje .Ciotka i wujek nie żyją ,Dwie kuzynki we Włoszech ,zresztą cała rodzina moja rozwalona po całym świecie .Teresa przyjechała i sprzedała mieszkanie w zeszłym roku .Mieliśmy się spotkać ,ale guzik wyszło z tego .
        • borsuczyca.klusek Re: :O 10.01.23, 00:58
          Dalej mamy trolejbusy 🙄

I cebularze 🤢
          • teodor-k Re: :O 10.01.23, 01:04
            Nie wiedziałem .Teresa ,Urszula .Miło wspominam Lublin .
          • jozefrobotnik Re: :O 10.01.23, 09:44
            Ej, akurat cebularze są spoko, w sw.Michale robili z nich coś przypominającego pizzę 😆
          • koko8 Re: :O 10.01.23, 12:57
            borsuczyca.klusek napisała:
            > I cebularze 🤢
            >
            Wielbię. Dobry cebularz z chrupiacymi brzegami to moje comfort food. Dobrze, ze Lidl wprowadzil do oferty i cebularz trafia pod strzechy mieszkańców innych miast.
            W Lublinie jest Muzeum Cebularza.
        • mallard Re: :O 10.01.23, 11:09
          teodor-k napisał:

> Lublin miasto. Dawniej trolejbusy .Ojciec miał tam brata ,jeździłem na wakacje
          > .Ciotka i wujek nie żyją ,Dwie kuzynki we Włoszech ,zresztą cała rodzina moja
          > rozwalona po całym świecie .Teresa przyjechała i sprzedała mieszkanie w zeszłym
          > roku .Mieliśmy się spotkać ,ale guzik wyszło z tego .

Spację się daje PO kropce, lub przecinku. Na tą pisaninę patrzeć nie można!
          • alpepe Re: :O 10.01.23, 11:22
            taniarada tak już ma.
            • teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:33
              alpepe napisała:

> taniarada tak już ma.
              >
              Tamten już umarł więc racz się od stosunkować ...
              • memphis90 Re: :O 10.01.23, 12:10
                A skąd masz wiedzę o śmierci Taniejrady? Nic tu nam wcześniej nie pisał, ze planuje umrzeć.
          • teodor-k Re: :O 10.01.23, 11:31
            mallard napisał: ????

>
            Zajmij się sobą i wnukiem człowieku Bo jedynie to umiesz dowalić personalnie . Gorzej piszą bez polskich znaków i dobrze jest . Wątek jest o czymś innym nie o mnie spadaj ....
        • memphis90 Re: :O 10.01.23, 12:08
          Teresa mówiła mi, ze nie chce Cię widzieć, a to mieszkanie nadal ma. Wróciła i tam mieszka.
          • teodor-k Re: :O 10.01.23, 12:46
            Teresa to moja kuzynka .Kiedyś w Czewie mieliśmy zloty rodzinne ,ale pandemia przerwała .
            • memphis90 Re: :O 10.01.23, 16:15
              Teresa wstąpiła do suk z godzin, obawiam się. Pisała mi na fb.
    • woman_in_love Re: :O 10.01.23, 12:36
      Jak można ludziom wmawiać, że się wyleczą z homoseksualizmu

Można, gdyż jest pewna grupa ex gejów i lesbijek, którzy "odnaleźli boga", wyrzekli się gejostwa i zaprzestali tych praktyk, a teraz mają nawet prawilne żony / mężów.
      • teodor-k Re: :O 10.01.23, 12:50
        Terapie konwersyjne nawet nie pomogą bo to siedzi w głowie .
        • aandzia43 Re: :O 10.01.23, 15:49
          Oni tam w okolicach KUL-u nie uskuteczniają terapii konwersyjnych, tacy głupi już nie są. Teraz mówią o terapii reparatywnej.
      • bulzemba Re: :O 10.01.23, 15:56
        Większa grupa gejów żyje sobie wygodnie w czarnych kieckach. I przynajmniej nikt im nie truje że żon nie mają.
    • 18lipcowa3 Re: :O 10.01.23, 14:09
      Hahahhaha dobre.
    • angazetka Re: :O 10.01.23, 14:29
      A to już chyba od dawna? Bliska osoba lata temu nawet rozważała skorzystanie (była wtedy religijna), ale szczęśliwie coś z terminami nie zagrało.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka